Rikastettua liikennekulttuuria

  Ruotsissa paukkuu ja palaa

Videolla näkyy mustiinpukeutuneita yksilöitä (tiedotusvälineissä on rasististyyppisesti uutisoitu asialla olleen ihmisryhmä nimeltä "nuoriso", jonka israelilainen lehti sanoo olevan koodinimen, joka tarkoittaisi muslimeja).
Espanjalaiskirjallisuuden (anti)sankari Don Quijote taisteli tunnetusti tuulimyllyjä vastaan, nämä naamioidut mustapukuiset henkilöt ovat käyneet kamppailuun  autoja tuhotakseen. Kyse selvästi kulttuurin rikastumisesta jälleen oudolla uudehkolla tavalla. Pitää vain ymmärtää ja ihastella, sekä pitää kaskot kunnossa.

 
 


 
 

Lontoossa hopeanvärinen auto tunaroi

BBC:n toimittaja selväsanaisesti kertoo  poliisiviranomaisten toimesta terrorismi tapauksena tutkittavan Parlamentti rakennuksen lähellä -vapaata liikkuvuutta rajoittavaan esteeseen- kolaroineen liikennevälineen olleen "silver Ford Fiesta", eli hopeanvärinen Ford Fiesta. Nimenomaisen kulku-/terrorismivälineen kuljettajan pintaväriä (vaikka se videolla näkyykin) ei mainittu, ilmeisestikin koska ei ole ehditty häneltä itseltään tarkistaa minkäväriseksi hän itsensä kokee, kuitenkin on henkilö mainittu "yksilöksi", joka edustaa "mies" äärisukupuolta (niistä 32:sta mahdollisesta, -vai olikos niitä sittenkin jo 62).