Erikoisohjelma eSpecial 2011/40, lähetys torstaina 6.10.2011


Huomautus: Teosto nimestä syystä David Lyle Morrisin musiikkia ei valitettavasti ole arkisto ohjelmassa.


 
Esther näki enkelin ja kävi Taivaassa
 


Anne Miettinen kertoo Estheristä, pikku hindutytöstä, joka uskoo Jeesukseen ainoana koulussaan, on siksi tullut kiusatuksi ja se aiheutti hänessä pelkoa, mutta hän sai käydä Taivaassa, jossa on kaunista, hyvä olla eikä siellä ole pelkoa. 


USAssa mielenosoituksia pankki- ja finanssipiirejä vastaan
 
Yli 700 Vallatkaa Wall Street -liikeen mielenosoittajaa on pidätetty New Yorkissa lauantai-iltapäivällä.

Perjantai-iltana yli 3 000 mielenosoittajaa, joiden mukana työntekijäjärjestöjen edustajia, marssivat rauhallisesti poliisien päämajaan lähellä kaupungintaloa ilmaistakseen mielensä poliisin toimia vastaan edellisen viikon mielenosoituksissa. Viikko sitten poliisi pidätti New Yorkissa 80 Vallatkaa Wall Street -mielenosoittajaa.

Vastaavia mielenosoituksia on järjestetty myös (mm) San Franciscossa, Bostonissa ja Chicagossa. (YLE)

Suomalaisen valtamedian esittämästä käsityksestä poikkeavan kuvan lauantain tapahtumista New Yorkin kuuluisalla Brooklynin sillalla saa sitä kuvaavista youtube videoista.
Mitä on kysymys, kysyy monikin asiaa seurannut. Onko "arabi kevään" jälkeen nyt "jenkki syksy" demokratia vaateineen korruptiota, sortoa ja epäoikeuden mukaisuutta vastaan vai onko kyseessä vasemmistolaispolitiikka tukevien raharikkaiden juoni maailman asioiden sekoittamiseksi "kaaoksesta järjestystä" tyyliin?
No, kyse on esim turhautuneista opiskelijoista, jotka näkevät maansa olevan korporaatioiden talutusnuorassa ja käyttävän sen nuorisoa "tykinruokana" maailman eri kolkilla, samalla kun keräävät mielettömät voitot ja vievät työpaikat kurjistuvalta kansalta Aasian hikipajoihin.

YouTube on pullollaan "Occupy Wall Street" videoita, vaikka valtamedia oli asiasta hiirenhiljoikseen pitkään (ennen lauantain massapidätystä). Vasemalla oleva sellainen käyttää loppupuolellaan suomalaista musiikkia ryydittämään asiaa. 
Tätä "glopaalia vallankumousta" voi seurata suorana lähetyksenä netissä osoitteessa globalrevolution.tv.
Liikkeen nettisivut esim osoitteessa occupywallst.org.

 
Egypti – Kovanlinjan muslimit hyökänneet taas kirkkoon

3000 hengen kovanlinjan salafimuslimien joukko hyökkäsi Mar Gerges kirkkoon Elmarenabin kylässä Aswanissa tuhoten kaikkea mahdollista, kertoi suuri joukko silminnäkijöitä.  Joukkio hävitti maan tasalle myös neljä kirkon lähellä ollutta kristittyjen omistamaa kotia ja kahta liiketilaa.

Michael Ramzy, kylän asukas, kertoi hyökkäyksen alkaneen kohta muslimien iltapäivärukouksen jälkeen.
- Yli kahdenkymmenen moskeijan imaamit kutsuivat joukkoja kokoontumaan yhteen ja tuhoamaan kirkon ja koptikristittyjen koteja sekä ryöstämään heidän omaisuuttaan.

Mar Gerges kirkko on neljäs Egyptissä tuhottu kirkko viimeisen seitsemän kuukauden aikana. Lisäksi useita muita kirkkoja on ryöstetty tai niitä kohtaan on muulla tavoin hyökätty viimeisen vuoden aikana. Näiden joukossa on myös Two Saints kirkko, johon hyökättiin uudenvuoden aattona. Hyökkäyksessä kuoli 23 ihmistä ja useita loukkaantui vakavasti (katso video vasemmalla).

Compass Direct / stefanus.fi

 Pastori Yousef Nadarkhanille lisää syytteitä  
 Iranin viranomaiset kieltävät, että kansainvälistä huomiota saanut nuoren pastorin vangitseminen ja kuolemantuomio johtuisi hänen kääntymisestään islamista kristinuskoon. Nyt häntä syytetään raiskauksesta, maanpetoksesta ja "siionismista."
Eli on yritetty keksiä kaikki mahdolliset pahimmat rikokset mihin Iranin kansalainen voisi syyllistyä...

Raportit väitetyn aiemman tuomion langettamisen tai langettamattomuuden suhteen ovat ristiriitaisia. Iranin viranomaisia selvästi hermostuttaa Nadarkhanin saama korkeantason huomio Amnestyltä, USAn Valkoisesta talosta ja kongressiedustajilta jne.

The Evangelical Outpost