Erikoisohjelma eSpecial 2012/21, lähetys torstaina 24.5.2012Ohjelmassa:


-Reijo Ruotsalaisen bensan hajuiset ja pärisevät terveiset tulevasta 7xSF moottoripyörätapahtumaketjusta.
-Iranilaisen Padiman tarina ihmeen kautta muslimista kristityksi.
(Huom. Nukketeatteri esitys "Paratiisissa" on poistettu tekijänoikeusepäselvyyksien vuoksi)


Uutisia:

Jerusalemin historia ei alkanut vuonna 1967. Jo tuhansia vuosia juutalaista historiaa takana alueella, jota nyt kutsutaan "arabi Itä-Jeruasalemksi".
Jako kaupungin itä- ja lansiosiin tuli voimaan 1948, kun juutalaiset asukkaat ajettiin pois kodeistaan jordanialaisten miehittäjien  toimesta ja jakoa kesti 19 vuotta. Näistä sen aikaisista juutalaispakolaisista ei ole paljon puhuttu julkisuudessa toisinkuin arabi sellaisista.
KORKEA delegaatio rabbiinisesta kongressista rauhan hyväksi (Rabbinical Congress for Peace, RCP) tapasi Andrew Standleyn, EU:n lähettilään Israelissa, voidakseen välittää hänelle Toran antaman näyn Israelin maasta. He tekivät selväksi -ilman epäilyksiä- vedoten valtaosaan rabbeja Israelissa ja ulkomailla, että Israelin maan luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti vastoin Toran määräyksiä. Rabbit viittasivat halachan juutalaisen lakikoodin lukuun 329, joka määrittelee, että elämän pyhittäminen ylittää kaikki muut näkökohdat, ja maan luovuttaminen on osoittanut yhä uudestaan, että se johtaa väkivaltaan, verenvuodatukseen ja levottomuuksiin.
”Rabbeina me olemme antautuneet rauhan asialle ja toteutamme sitä, mutta aitoa ja kestävää rauhaa, ei sellaista joka räjähtää kasvoillemme pikemmin kuin muste on ehtinyt kuivua sopimuspaperissa.” RCP:n pääsihteeri rabbi Avrohom Shmuel Lewin kysyi lähettiläältä, kuinka kauan EU aikoo jatkaa hyödytöntä käytäntöään tukien ”rauha territoriota vastaan” periaatetta, vaikka käytäntö on osoittanut yhä uudelleen, että sitä kuvaisi paremmin sanonta ”territorio terroria vastaan”? Hän viittasi EU:n vaatimukseen, että Israelin tulee vetäytyä 1967 sotaa edeltäneille linjoille. ”Me teimme niin Gazassa. Ja mitä saimme siitä? 10 000 rakettia. Haluatteko, että sama tapahtuu Juudeassa ja Samariassa?”
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/156110#.T7yTPzJHTFw
http://israelupdate.achlak.net:Etelä Afrikan kauppa- ja teollisuusministeri Rob Davies varoitti israelilaisia tuottajia, että Juudeassa ja Samariassa valmistettuihin tuotteisiin ei saa asettaa merkintää ”made in Israel”. Arviolta 15 000 arabia työskentelee juutalaisten tuottajien ja välittäjien palveluksessa Juudean ja Samarian alueilla. ”He eivät voi löytää parempaa työpaikkaa Sikemistä tai Ramallahista – jos ollenkaan”, totesi eräs vientiyrityksen edustaja. Hän sanoi, että jos hän joutuu siirtämään kaiken toimintansa Juudeasta ja Samariasta, kaikki arabityöntekijät joutuvat työttömiksi. Työllisyys on jatkuva ongelma ei vain PA:n alueilla, vaan kaikissa arabimaissa. Israeliin pyrkii Afrikan maista jatkuvasti n. 1000 laitonta työnhakijaa päivässä. Tällainen lyhytnäköinen ja rasistiseksi leimattu tendenssi on taas nousussa monessa Euroopan maassa. Israelin boikottia hakevat sanovat tukevansa sillä arabeja, mutta tosiasiassa se on juutalaisvihaa ja antisemitismiä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155982#.T7ijOzJHTFw
Libanonissa toimivan, Iranin tukeman, Hizbollah-järjestön johtaja Sayyed Hassan Nasrallah kertoo kannattajilleen ylpeänä ilosanomaansa, että he eivät ainostaan voi iskeä (raketeillaan) Tel Aviviin yleisesti, vaan tänään pystyvät iskemään erityisiin kohteisiin siellä ja mihin kohteeseen vaan koko "vallatussa Palestiinassa" (joksi hän Israelia nimittää).

Suomen ulkoministeriö varoittaa Libanonin matkustustiedotteessa: "Poliittisten jännitteiden vuoksi Libanonin turvallisuustilanne on epävakaa. Mielenosoituksia on järjestetty eri puolilla maata ja osa niistä on riistäytynyt aseellisiksi yhteenotoiksi ja mellakoinniksi. On oletettavissa, että suuria joukkokokoontumisia järjestetään edelleen satunnaisesti niin kauan kuin Libanonin sisäpoliittiset jännitteet ja Syyrian levottomuudet jatkuvat. Mielenosoituksia on syytä välttää. Etelä-Libanon on aikaisemmin kriisitilanteissa ollut epävakainta aluetta Israeliin ammuttujen rakettien ja Israelin vastatoimien vuoksi."
http://formin.finland.fi/Public/Print.aspx?contentid=66382&nodeid=15735&culture=fi-FI&contentlan=1
Juhani Niinistö toteaa blogissaan (jossa kuvaa mitä kaikkea valtiovalta tekee homojen vääryyksien voimaan-saattamiseksi Suomessa ja muualla), että "muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirta nimitettiin vuoden 2012 homofobian vastaisen työn hyvän tahdon (zic) lähettilääksi.
- Suvaitsevaisen Suomen tehtävänä on nyt myös olla suvaitsematta itäisen naapurimme kestämätöntä ihmisoikeuksien alasajoa, Uusivirta sanoi." Niin kuvaavasti.

Toisaalla todetaan, että "ulkoministeri Tuomiojan mukaan HLBTI-oikeudet ovat tärkeä ihmisoikeusasia Euroopassa."
(HLBTI? H=homo, L=lesbo, B=bi, T=transu, I=?, insestaaja? Vaan minne seksuaalisessa suntaauksessaan P=pedofiili unohtui? Loogisesti kai sekin pitäisi olla mukana)

No tota, mites esim kleptomaanien oikeudet harjoittaa taipumustaan vapaasti ilman viranomaisten tai muitten tahojen taholta tullutta syrjintää? Ja miksi Suomessa vain lääkäreillä on "oikeus" toimia sarjamurhaajina? Kyllä näillä ihmisoikeusaktivisteilla on vielä vaan kovasti töitä, ennenkuin kaikki jumalattomuus on suvaittua ja sallittua. Mutta pikkuhiljaa hivuttamalla, oikeamielisten ihmisten uinaillessa.

 
Ainoa oikea parisuhde on naisen ja miehen välinen avioliitto, "sukupuolineutraali" sellainen olisi Jumalan säätämystä vastaan ja silkkaa luonnottomuuutta.

 
(Jeesus sanoi:) Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä. (Luk 21:11).

Meksikossa meteoriitti räjähti valaisten koko tienoon, paikassa nimeltä Cuautitlan Izcalli, 18.5.2012. Suuri tulipallo oli nähtävissä iltayöstä (noin 21.30) meteoriitin syöksyttyä ilmakehään, tapahtui kaksi räjähdystä ja meteoriitti hajosi pirstaleiksi. 

Viime päivinä mm Italiassa (20.5.) ja Bulgariassa (22.5.) on koettu maanjäristyksiä. Pohjoisessa Italiassa menetettiin ihmishenkiä järistyksessä.

Samoihin aikoihin eli 20/21.5. nähtiin maapallon joissain paikoissa auringon pimennys, joka näyttäytyi "tulikehänä", (johtuen kuun radan nykyisestä läheisyydestä maahan nähden, josta johtuen pari viikkoa aikaisemmin "superkuu" ihastutti taivaan ilmiöiden tarkkailijoita).

Kesäkuun alussa (5.6.) tapahtuu myös harvinainenVenus-planeetan auringon ylikäynti (maasta katsoen).


----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

-----------------------------------------------------------------------------