eErikoisohjelma eSpecial 2011/11, lähetys torstaina 17.3.2011


Ohjelman vieras:
Jari "Speedy" Mikkola kertoo uskoontulostaan

Musiikki:
Pekka Simojoki (ei arkistointia)

Uutisteemat:

EQ3D ohjelman reaaliaikainen maajäristys tilanne 17.3.2011 noin klo 11.00 osoitti, että Japanissa edelleen järisee, mutta myös muualla maailmassa. (video)


Unkarilainen skeittaava pappiKaikilla on hauskaa kun pappi skeittailee Unkarissa, vahinko kun ei tuota sukulaiskieltä ymmärrä...


Eduskuntavaalit 2011

Tänään (17.3.) on tasan kuukausi eduskuntavaaleihin ja ehdokaslistat on julkistettu tänään. Näitä tulevia vaaleja on pidetty merkittävinä "arvovaaleina" ja kieltämättä suurista asioista puhutaan, kun koko yhteiskunnan perusyksikkö eli perhe on puntarissa.

Raamattu kertoo heti alussa, että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Jeesus vahvisti asian. Raamatun malli on Jumalan antama yhden miehen ja yhden naisen perustama perhe, jossa lapset saavat kasvaa. Homous sen sijaan on Raamatun mukaan kauhistus Jumalalle ja rikos Hänen lakiaan vastaan. samaa sarjaa kuin murha, varkaus tai aviorikos eli haureus. Onko kysymys ihmisoikeudesta tai tasa-arvosta, kun edellä mainituista teoista yhteiskunta tuomitsee (vielä jonkinlaisiin) rangaistuksiin?

Ai että kyse on "seksuaalisesta suuntautumisesta" ja "rakkaudesta". Pedofiiliassa myös. Onneksi pedofiileille ei ole (toistaiseksi Suomessa) ajamassa "tasa-arvoa".

On syytä rukoilla vakavasti, että Jumala voisi vielä armahtaa Suomen kansaa ja antaa vanhurskaita kansanedustajia Suomeen, jotka ymmärtävät, että vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on sen häpeä.

Israel


KAKSI terroristia onnistui kiipeämään Itamar juutalaisyhteisöä suojaavan panssariaidan yli leikkaamatta siihen aukkoa n. 21.30 aikaan perjantai-iltana 11.03.2011, juutalaisten sapattina Samariassa. He yrittivät mennä ensin yhteen taloon, mutta luopuivat aikeestaan koiran alkaessa haukkua heitä.
He suuntasivat seuraavaksi n. 22.15 aikaan 36-vuotiaen Udi Fogelin ja hänen vaimonsa 35-vuotiaan Ruthin taloon, jossa he nukkuivat viiden lapsensa kanssa. Perheen vanhin lapsi, 13. vuotias tytär Tamar, oli sillä hetkellä ulkona.

TERRORISTIT käyttivät aseinaan veitsiä ilmeisesti siksi, ettei se paljastanut heitä. He surmasivat perheen isän leikaten arabitapaan hänen kurkkunsa auki, ja puukottivat äidin, joka tuli kylpyhuoneesta, siirtyen sieltä toiseen huoneeseen, jossa kolme lapsista nukkui. He viilsivät 11-vuotiaan Yoav-pojan kurkun auki, sekä surmasivat 3-vuotiaan Elad-pojan iskemällä häntä sydämeen ja lopuksi viilsivät kurkun auki 3-kuukauden ikäiseltä Hadash-tyttäreltä. He eivät huomanneet kahta muuta poikaa, 2- ja 8-vuotiaita, jotka nukkuivat sivuhuoneessa.

Näky oli järkyttävä, jonka perheen vanhin tytär kohtasi kotiin palatessaan.

Länsimaisen lehdistön reaktiot ovat olleet ihmeelliset. Uutinen on useissa lehdissä esitetty ikäänkuin Israelilaisten olo ja asuminen omilla maillaan aiheuttaisi oikeuden teurastaa viattomia lapsia kodissaan, vain siksi, että terroristit haluaisivat samat maat itselleen.

ECI vaatii EU:ta välittömästi lopettamaan palestiinalaisten vihakiihotuksen rahoittamisen Israelissa Itamarissa tapahtuneen juutalaisperheen brutaalin murhan jälkeen

Bryssel, 14. maaliskuuta 2011 - Israelin hallituksen ollessa ensimmäisten joukossa lähettämässä apua Japaniin sen rannikolle perjantaina osuneen valtavan tsunamin jälkeen murhasi palestiinalainen terroristi samaan aikaan Itamarissa raa'asti viisihenkisen juutalaisperheen, jonka nuorin jäsen oli alle yksivuotias vauva.

Tämän viikon kaksi pääuutisaihetta ovat toisilleen täysin vastakkaisia: Israelin hallitus on pelastamassa ihmisiä, ja samaan aikaan vastapuoli tuhoaa elämää murhaamalla viattomia lapsia heidän nukkuessaan.

ECI on monien vuosien ajan hälyttänyt Euroopan unionin instituutioita Brysselissä huomaamaan palestiinalaisviranomaisten harjoittaman terroriin kiihottamisen ja kuolemankulttuurin, joka tunkeutuu palestiinalaisyhteisöön heidän mediansa, koulutuksensa ja populaarikulttuurinsa kautta. Päivänä, jolloin Fogelin perheen raa'asta murhasta kerrottiin, juhli Hamas heidän kuolemaansa tarjoamalla lapsille makeisia Gazan kaduilla. Samaan aikaan palestiinalaisviranomaiset nimesivät uuden kadun erään tuomitun terroristin mukaan.

Palestiinalaislapset voivat nykyään kävellä kouluun katua pitkin, joka on nimetty terroristi Abu Jihadin mukaan. Hän suunnitteli linja-autokaappauksen, jossa kuoli 37 ihmistä. Lapset viettävät päivänsä koulussa, joka on nimetty Ahmad Jassinin mukaan, he pelaavat jalkapalloa iltapäivisin turnauksessa, joka kunnioittaa terroristi Abd Al-Basset Odehia, joka tappoi 31 ihmistä. Lapset voivat viettää lopun päivästään nuorisokeskuksessa, joka on nimetty Abu Ijadin mukaan, joka oli vastuussa 11 juutalaisen olympiaurheilijan murhasta Münchenissa.

Euroopan unionin tulisi nyt vakavasti harkita uudelleen suuren taloustuen antamista palestiinalaisviranomaisille, koska – kuten esimerkki osoittaa - viha on nivottu sisään jokapäiväisen elämään. Koska EU on palestiinalaisviranomaisten päärahoittaja, se on osittain vastuussa varojen käytöstä. Niille EU:n jäsenvaltioille, jotka parhaillaan pyrkivät poistamaan Hamasin EU:n terroristilistalta, tulisi kuluneen viikonlopun tapahtuman tehdä tilanne täysin selväksi. Hamas ei ole rauhankumppani, vaan kuoleman ja tuhon lietsoja.

EU:n on nyt siirrettävä poliittista painopistettään Lähi-idässä juutalaissiirtokuntien tuomitsemisesta niiden tuomitsemiseen, jotka pyrkivät demonisoimaan ja lopulta tappamaan juutalaiset, missä päin Israelia he sitten elävätkään.

Juutalaissiirtokuntien asukkaat eivät ole este rauhalle, vaan sitä ovat palestiinalaisterroristit, jotka tappavat viattomia lapsia.

http://www.ec4i.org/

PROFESSORI Michael Newton Vanderbilt Yliopistosta, joka tunnustetaan kansainvälisen lain erikoistuntijana, toteaa, että koska Jordania luopui vaatimuksistaan Juudeaan ja Samariaan 1988 ja solmi rauhan Israelin kanssa 1994, kuten myös Egypti 1979, Israel ei miehittänyt vieraan valtion aluetta eikä ole siirtänyt sinne asukkaitaan pakolla, sillä on täysi laillinen oikeus Juudeaan ja Samariaan. Dann viittaa vielä arabimaitten aloitteesta tehtyyn Rooman päätökseen vuodelta 2002, jonka ainoana tarkoituksena oli osoittaa Israelin pakolla siirtäneen asukkaitaan Juudeaan ja Samariaan, mikä GV 48 mukaan on sotarikos. Mitään pakkosiirtoa ei kuitenkaan tapahtunut, joten syytös kaatuu omaan mahdottomuuteensa.
Syyrian kanssa Israelilla on voimassa aselepo, joten maat ovat muodollisessa sotatilassa. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4042927,00.html


PALESTIINALAISTEN ”vihan päivä” (day of rage) ei onnistunut aivan lupausten ja mielenosoittajien toiveitten mukaan Gazassa, sillä Hamasin poliisi hajotti mielenosoituksen kovin ottein tiistai-iltana. Silminnäkijät kertovat, että siviiliasuiset poliisit hakkasivat mukana olleita puukartuilla ja hajottivat heidän pystyttämiään telttoja.
Poliisit hakkasivat ja pahoinpitelivät myös mielenosoitusta seuraamaan tulleita journalisteja takavarikoiden joittenkin kamerat ja muistilehtiöt.
Mielenosoitus oli suurin Gazassa pitkään aikaan järjestetty, ja siihen osallistuivat monet erikokoiset ja eri ideologiaa edustavat järjestöt ja nuorisoryhmät. Esikuvat oli saatu arabimaailmaa horjuttavista mielenosoituksista eri maissa ja niistä kerrottiin internetin kautta lähinnä FaceBookin välityksellä.
Iskulauseina olivat pyynnöt kuten: ”Oh Abbas, Oh Haniyeh, me haluamme kansallista yhtenäisyyttä”, ”Kansa haluaa jakaantumisen lopettamista”, ja ”Yksi lippu, ei kahta”.

Jotkut mielenosoittajista vakuuttivat pysyvänsä Gazan keskusaukiolla, kunnes Abbas ja Haniyeh ovat sopineet keskinäiset riitansa.
Hamasin poliisit kutsuivat megafoneilla kansaa ottamaan osaa mielenosoitukseen.
Hamasin pääministeri Haniyeh kutsui Abbasin kiireelliseen neuvotteluun sovinnon aikaan saamiseksi Hamasin ja Fatahin välille. Hän sanoi kannattavansa kansan vaatimuksia. ”Palestiinan hallitus on ilahtunut nähdessään massojen vaativan sovintoa. Hallituksemme ei koskaan halunnut hajaannusta eikö aiheuttanut sitä,” Haniyeh vakuutti.


ISRAELIN merivoimien Flotilla 13 kommandojoukot, jotka tunnetaan nimellä Shayetet, lähestyivät pimeyden suojassa Latakian satamasta Syyriassa lähtenyttä Victoria-alusta, joka oli kiertänyt Kyproksen pohjoispuolelle käväisten hämäystarkoituksessa turkkilaisessa Mersin satamassa. Kommandojoukot eivät tarkoin tienneet, mitä aluksessa oli, mutta kahden iranilaisen sotalaivan vierailu Latakian satamassa pari viikkoa sitten herätti epäilyksiä, että laivojen käynnit siellä liittyivät toisiinsa.

VICTORIA-aluksen ollessa n. 320 km:n päässä Israelin rannikosta kommandojoukkojen johtaja otti yhteyden aluksen kapteeniin pyytäen lupaa kommandojoukoille nousta alukseen, mihin kapteeni suostui. Laivan omistaa saksalainen yhtiö, sen on vuokrannut käyttöönsä ranskalainen yhtiö ja se purjehti Liberian lipun alla. Ulkoministeriö informoi jokaista kolmea maata ennen kommando-joukkojen nousemista alukseen.

PÄÄMINISTERIN annettua lopullisen luvan Victorian miehittämisestä kommandojoukot siirtyivät siihen nopeakulkuisista pikaveneistään aikaisin tiistaiaamuna kohtaamatta vastarintaa aluksen miehistön taholta. Lastin pikainen tarkastelu ja epäilyttävien raskaitten ja tukevasti lukittujen 39 puulaatikon avaaminen todisti, että operaatio oli täysin aiheellinen. Lastissa oli runsaasti erilaisia aseita n. 50 tonnin painosta. Aluksen miehistö ei ilmeisesti ollut tietoinen vaarallisesta lastista, mutta kapteenin uskotaan tienneen siitä jotain lastiluettelon perusteella. Ulkoministeriön taholta painotetaan, etteivät aluksen omistajamaa Saksa eikä sen käyttäjämaa Ranska olleet mitenkään osallisina aseitten kuljetukseen.

ALUSTAVA TARKASTELU merellä kertoi, että aseitten joukossa oli 60:n ja 120:n mm:n kranaatteja sekä Kiinassa suunniteltuja, mutta Iranissa valmistettuja C-704 maalta merelle ohjuksia, farsiksi Nasr, joita tarkastelun perusteella havaittiin kaksi. Niiden räjähdekärki on 130 kg ja kantomatka laserilla ohjattuina 35 km. Mukana oli farsinkielinen ohje ohjuksen käyttämisestä, mikä antaa lisätodisteen siitä, että aseet tulivat alun perin Iranista.
Lastin määränpääksi ilmoitettiin Aleksandria Egyptissä, mutta se ohjattiin Ashdodin satamaan Israelissa, jossa aluksen lasti tarkastetaan. http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=212322

ISRAELIN merivoimat ovat siepanneet suurempia aselasteja kuin Victoriassa löydetty, mutta C-704 ohjusten löytyminen lastin joukosta antaa sille erityistä painoarvoa. Tällä ohjuksella pystytään tehokkaasti häiritsemään Israelin merivoimien liikkeitä Välimerellä ja ne vaarantavat Välimeren rannikolla Haifan edustalle rakennettuja öljynporauslauttojen ja niiden kaasujohtojen toimintaa, jonka arvioidaan alkavan 2012-2013 vaihteessa.

http://israelupdate.achlak.net/----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi