Erikoisohjelma eSpecial 2010/49, lähetys torstaina 9.12.2010Vierailijat
:
Ari Koivuniemi, Timo Valtonen ja pari aktiolaista (todistuksia)

Musiikki:
Anne "Kikkis" Mikkola (ei arkistossa)

Uutisteemat:


Israelin tilanne Wikileaks-vuodon valossa


Jerusalem Postin kolumnisti Isi Leibler käsittelee rauhankeskusteluja artikkelissaan ”Candidly speaking: The ongoing denial of reality”. ("Totta puhuen: Menossa oleva todellisuuden kieltäminen").
Leibler kysyy: Vaikka Israelin (niukka) enemmistö onkin valmis hyväksymään kahden valtion periaatteen, onko meidän syytä jatkaa tätä kuvitelmaa, että me neuvottelemme vilpittömän rauhankumppanin kanssa?
Leibler toteaa, että järkevässä maailmassa viimeisten viikkojen tapahtumat, jotka kulminoituivat WikiLeaksin paljastuksiin, olisivat vakuuttaneet rauhanprosessin pyrkimystemme ei-uskottavuuden, mutta taas kerran maailman liberaali media on käyttänyt mahtiaan väistääkseen todellisuutta, joka ei ole sopusoinnussa sen oman ohjelman kanssa.

LEIBLER viittaa WikiLeaksin julkistamiin sähkeisiin, joissa arabimaat melkein rukoilevat, että USA:n hallitus estäisi toimillaan Iranin ydinaseen valmistumisen. Niissä ei mainita mitään Israelin ja PA:n välisistä suhteista, mikä osoittaa selvästi, ettei niillä ole mitään yhteyttä arabimaitten syvään huoleen Iranin kehittymiseksi ydinasevallaksi. Saudikuningas Abdullah – joka on samojen paljastusten mukaan al-Qaidanja terrorijärjestöjen suurin rahoittaja – kehottaa Yhdysvaltoja ”leikkaamaan pään poikki Iranin käärmeeltä, jota hän inhoaa”. Abu Dhabin kruunuprinssi Muhamah bin Zayed kutsui sähkeessään Mahmoud Ahmadinejadia Hitleriksi, ja muitten Persianlahden maitten johtajat esittävät Iranista vastaavia ilmauksia.

ISI Leibler sanoo paljastuneisiin tosiasioihin viitaten, että presidentti Barack Obama valehteli Israelille vakuuttaessaan, että Israelin ja PA:n rauhanprosessin edistyminen on avaimena USA:n mahdollisuudelle hoitaa Iranin kysymys, ja että vain Israel on huolestunut Iranin ydinaseesta, vaatiessaan Israelilta lisämyönnytyksiä keskustelujen aloittamiseksi.
Paljastuneet tosiasiat kertovat myös, että vaikka arabijohtajat varoittivat Obamaa, ettei Syyria luovu Iranin suhteistaan, USA jatkoi myönnytyksiään Syyrialle. USA:n hallitus oli myös tietoinen, että Syyria vie aseita Libanoniin Hizbullahille, käyttäen jopa ambulansseja niiden kuljettamisessa välttääkseen YK:n UNIFIL-joukkojen tarkastuksia.
Edelleen Liebler toteaa Etelä-Korean kauhistuksen USA:n hallituksen tavasta esittää ”huolestuneisuutensa” Pohjois-Korean provosoimattomaan tykistökeskitykseen Etelä Korean omistamaa saarta vastaan sekä vaatien molempia osapuolia osoittamaan ”pidättyvyyttä”.
”Nämä kaikki osoittavat selkeästi, ettei USA:n apuun hätätilanteessa voi luottaa”.

http://israelupdate.achlak.net/


SUOMI 93V


Suomen tasavallaksi tituleerattu valtio vietti taas synttäreitä ma 6.12., entiteetin itsenäisyys on sittemmin tehtyjen sitomusten myötä ilmeisen kyseenalainen juttu, kun määräysvalta on suurelta osin maan rajojen ulkopuolella nykyisin.

Jo (19)60-luvulla rotestoi Simo-niminen henkilö, lausuen: "Se nyt vaan on sillä lailla, että tässäkin maassa on paljon mälsää." Silloisista ajoista on sen mälsän, jota synniksi sanotaan, määrä huomattavasti lisääntynyt ja saanut vapauden kukoistaa Suomen maassa. Varsinkin, jos näitä aikoja verrataan vielä pari vuosikymmentä taaksepäin, sotaaikoihin, jotka itsenäisyyspäivän vietto mieliin palauttaa. Silloinhan Tasavallan Presidentti Kyösti Kallio kehotti sotilaita lukemaan Raamattua sanoilla: "
Kehotan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat Isänmaata, lukemaan tätä kirjaa. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa, sekä ahdingossa ja vainossa että rauhan päivinä ammentaneet Raamatusta elämää, voimaa ja lohtua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uudesti luovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset. Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä."

Nyt sitä häpeää riittää. 


Mainitulla kuuskytluvulla eduskunta päätti silloisen arkkipiispankin siunauksella, että tässä maassa Jumalaa tulee saada ilman laillisia seuraamuksia vapaasti pilkata.

Ja pilkattu on. Kirjoissa, lehdissä, radiossa, televisiossa ja teatterissa, nyttemmin netissä myös.
Presidentti Kallion arvostama Pyhä Kirja kuitenkin varoittavasti sanoo: "Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää." (Historia kertoo, miten Jumalan profetaaliset varoitukset; Herran sana, on toteutunut Israelin kansan elämässä. Parannuksen tekoon annetun ajan umpeuduttua tuomiot tulivat -ja kovina. Miten enemmän on annettu, sitä enemmän vaaditaan -tyyliin. Jerusalemin hävitys tapahtui vuonna 70 jKr, vasta nelisenkymmentä vuotta sen jälkeen kun he olivat hyljäneet messiaansa ja vaatineet Jeesus Nasaretilaisen ristiinnaulitsemista).

Vuonna 1970 vapautettiin abortti tehtäväksi myös ns "sosiaalisista syistä", joilla nykyisin nämä laillistetut lastenmurhat valtaosalta perustellaan. Yli puoli miljoonaa lasta on murhattu tuon järkyttävän lain seurauksena. Nyt nuori nainen laulaa YleX:n, Yleisradion nuorten kanavan, tuottamalla videolla: "Nyt on koolii tehdä abortteja, mulla on tuttu lääkäri, se tekee niitä halvalla. Mä tein taas abortin, annoin sille nimenkin; nyt Alex asustaa -lasipurkissa." Videolla näkyy myös muita eri nimillä varustettuja lasipurkkeja. Nurjan sukupolven kieroutunutta huumoria tai "taidetta", jonka pitäis hätkähdyttää, vaikka "kaikki" tietää, etteihän se kuulu asiaan, jos haluaa olla "cool". Raamatun mukaan murha on synti ja murhaajalla ei ole iankaikkista elämää (2 Moos. 20:13, 1 Joh. 3:5).


Vuoteen 1971 asti Suomen rikoslaissa oli pykälä samansukupuolisesta haureudesta, ns kehotuspykälä eli homoseksuaalisuuteen yllyttäminen poistettiin rikoslaista 1998. Ja niin on kansakunnassa kaapinovet olleet levällään ja eivät homot ja lesbot ole vain tulleet sieltä ulos vaan nykyisin tanssivat kansakunnan kaapin päällä, kuten viimeisimpien "Linnan juhlien" televisionti kaikelle kansalle näytti. Ennen homouden harjoittajilla oli uhka joutua linnaan nyt he pääsevät Linnaan. Siihen nyt sitten täytyis vaan tottua, mutta ihan kaikilta se ei onnistu; tyylikonsultti
Leena Sarvi paheksui Linnan juhlissa tanssineita homopareja radio Voicen haastattelussa, otsikoi Iltalehti, mutta silloin saa kokea suvaitsevuuden olevan vertaansa vailla nykymenon Suomessa, eli vihapostia ja tappouhkauksia satelee.
Mutta ei mitään uutta auringon alla tälläkään rintamalla. Israelin Kuolleen meren eteläpään tienoilla voi käydä toteamassa miten kerran niin iloluontoisten kaupunkien; Sodoman ja Gomorran kävi, siellä käyneen videosta voi nähdä miten sieltä yhä löytyy sekä kaupunkien rauniot, kuin myös ainutlaatuista "tulikiveä":


Michael Rood: Tulikiveä löytyy Sodoman ja Gomorron raunioilta


Jumala sanoo Raamatussa: "Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus." (3. Moos. 18:22). Rood toteaa videollaan, että Raamatussa käytetty hebrean sana, joka suomeksi on käänetty  "kauhistus" on kielen voimakkaimpia (negatiivisia) ilmaisuja.

Mutta yhtä tuomittavaa on Raamatun mukaan heterohaureuskin, kuten kaikki muukin synti, sitä ei tule unohtaa.
"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä." Raamattu ja Raamtun Jumala tuntee kyllä ihmisen ja osaa kuvata meidän aikaamme osuvasti; "heidän kunnianaan on heidän häpeänsä." (Fil. 3:19). Samaiselta kirjoittajalta eli Paavalilta löytyy tälläinen ihmiskuvaus kirjeessä Timoteukselle: "Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia..." (2Tim. 3:4). 
Vaikeita aikoja? "Tää koko nousukausi sodan jälkeinen, on ollut laskukautta pienen ihmisen", laulai Tapani Kansa. Hyvinvointi on monen kohdalla pahoinvointia ja hyvinvointi yhteiskunnan perustukset horjuu, koska ihmiset ovat -itserakkaita, rahanahneita...

Suomessa ennen arvossapidetyt Raamatun ohjeet ja sen antamat elämänarvot on suurella media myllytyksellä saatu vaihtumaan monessa kohdin irvikuvikseen suomalaisten mielessä, vaikkei niin totaalisesti kuin ääriliberaalit haluaisivat. Mutta nyt (täysin suvaitsemattomasti, tietty) vaaditaan niitä, jotka pitävät jollain tavalla raamatullisia opetuksia ja arvoja ohjeenaan sulkemaan suunsa ja olemaan hiljaa.

No onneksi kaikki eivät ole vaan Helsingin kaduilla kuullaan sanomaa synnistä, parannuksen teon tarpeellisuudesta, vaikka paikallinen aviisi, Helsingin Sanomat, joka edesmenneen pitkäaikaisen Helsingin Saalem-seurakunnan johtajan mukaan "Saddukeusten lahkon pää-äänenkannattaja" Suomessa, on jo vuosikymmeniä johtanut antikristillistä kampanjaansa (oli se sitten tietoista tai tiedostamatonta, milloin olet nähnyt Hesarissa jotain myönteistä kristillisyydestä tai uskovista)?Julistusta Kolmen sepän patsaan luonaVanhemman herrasmiehen selväsanainen todistus Helsingin keskustassa Vanhaa Ylioppilastaloa vastapäätä.


Julistusta eduskuntatalon edessäProfetia ja julistusta Suomen eduskuntatalon portailla Suomen kansalle.


----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi