Erikoisohjelma eSpecial 2012/12, lähetys torstaina 22.3.2012 
-Alpo Kerkkänen: Jeesus-nimen erinomaisuus
-Leena Kataja & Rauno Helppi
-Lavrenchukin musiikkiperhe musisoi
(vain suoralähetys, ei arkistossa)

-Uutisia:


3. vuosittainen Temppelipäivä
25.3.2012/2. Nisank. 5772

  Jerusalemin kolmatta temppeliä valmisteleva Templeinstitute pitää "kolmannen kansainvälisen temppelivuoren tietoisuus päivän" maaliskuun 25 päivänä, joka on juutalaisen kalenterin mukaan Nisankuun 2. pv.
  Päivän ohjelmassa on puhetta temppelin merkityksestä ja kysymyksistä liittyen nykyiseen tilanteeseen alueella. Musiikkia esittää Yehuda Katz bändinsä kera.
  Temppeli instituutin puuhamies rabbi Chaim Richman sanoo, että "temppeli ei vain tipahda alas taivaasta, meidän on rakennettava se."

http://www.templeinstitute.orgGazan tunnelimiljonäärit

  Ynet uutiset tietää, että Gazan kaistalla on lyöneet monet rahoiksi tunneleiden salakuljetusbisneksellä ja noin 600 uutta miljonääriä sanotaan syntyneen sen tarvikkeiden ja esim tupakan salakuljetuksen seurauksena. Rahat valitettavasti menevät investointeihin, jotka eivät köyhiä Gazan asukkaita hyödytä vaan paremminkin muita rikkaita ja taloutta Gazan ulkopuolella. Hamasin hallitus tukee ja tekee yhteistyötä uusrikkaiden kanssa.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4204013,00.htmlKiina – Uusi laki mahdollistaa ”katoamiset”


  Kristittyjen ihmisoikeusaktivistien katoamiset tulevat todennäköisesti jatkumaan, mikäli tekeillä oleva laki menee läpi. Lakiluonnoksen mukaan kansallisen turvallisuuden vaarantamisesta epäiltyjen salaisista pidätyksistä tulisi laillisia.  
  Kiinan luonnosasteella oleva laki rikosoikeudel-
lisesta
menettelystä julkistettiin viime torstaina ja sen kehuttiin ”kunnioittavan ja turvaavan ihmisoikeuksia”. Lain mukaan poliisin tulee ilmoittaa pidätettyjen perheille pidätyksestä. 
 Lakiin on kuitenkin suunnitteilla tärkeä poikkeus: jos viranomaiset syyttävät henkilöä valtionvastaisesta toiminnasta tai pitävät häntä uhkana kansalliselle turvallisuudelle, viranomaisten ei tarvitse kertoa perheille, missä pidätetty on.

 Kristittyjä pastoreita ja   ihmisoikeusaktivisteja on hyvin usein pidetty poliittisina toisinajattelijoina ja heidät on luokiteltu vaaraksi kansalliselle turvallisuudelle.
 Esimerkiksi asianajajat Jiang Tianyong ja Gao Zhisheng katosivat sen jälkeen, kun he olivat arvostelleet hallitusta. Jiang vapautettiin myöhemmin ja hän kertoi yrityksistä pelotella itseään. Gao Zhisheng sen sijaan katosi jälkeä jättämättä sen jälkeen, kun hän oli kertonut aiemman pidätyksen yhteydessä kokemastaan kidutuksesta. Kuukausia myöhemmin – ja kiistettyään useita kertoja tietävänsä mitään Gaon olinpaikasta – viranomaiset myönsivät pitävänsä häntä vankilassa Xinjiangissa.

Release International - stefanus.fi


Ranskassa terroristin surmaamat juutalaiseet haudattiin Jerusalemiin

 PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu tapasi maassa Ranskan hallituksen surunvalittelun välittäneen ulkoministeri Alain Juppen Jerusalemissa siunaustoimitusten jälkeen.
  Netanyahu totesi keskustelujen alkaessa, että hän olisi toivonut niiden alkavan suotuisammissa olosuhteissa. Hän vakuutti antavansa tunnustusta sille selkeälle

ja päättäväiselle kannalle, jolla presidentti Nicolas Sarcozy ja Ranskan hallitus suhteutuivat tätä kauhunäytelmää kohtaan jatkaen verrattain kärjekkäästi: ”Uskoakseni taistelu terrorismia vastaan vaatii suurempaa selkeyttä”, millä hän ilmeisesti viittasi EU:n ulkomaan asioitten toimiston johtajan Catherine Ashtonin lausuntoon, jossa tämä vertasi Toulousen raakaa neljän ihmisen murhaa Gazan lasten kuolemaan Hamasin käyttäessä heitä ihmiskilpinään sijoittaessaan rakettiensa ja ohjustensa laukaisualustat asuinalueitten keskelle.

PÄÄMINISTERI Netnayhau luennoi ulkoministeri Juppelle, että ”terrorismi on systemaattisia ja tarkoituksellisia hyökkäyksiä siviilejä ja lapsiamme vastaan. On olemassa selvä ero siviilejä ja lapsia kohtaan tehtyjen tarkoituksellisten hyökkäysten ja niiden iskujen välillä, joita joudutaan laillisesti tekemään terrorismin vastaisessa taistelussa.”
Pääministeri selitti, että ”jos emme tee tätä erotusta, jos antaudumme valheelliseen rinnastukseen, silloin terrorismi voittaa. Mutta tehdessämme tämän selkeän jaon, terrorismi tulee häviämään”. Hän sanoi uskovansa, että Israel ja Ranska seisovat tässä yhdessä rintamassa, ja lausui tunnustuksensa molempien maiden kansalle tavasta, miten ne suhtautuivat tähän barbaariseen terrori-iskuun.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/154006#.T2rKJ9n3vO0
israeludate.achlak.net


"Veljeni, islamisti"

Kun muuallapäin maailmaa muslimit ovat viime vuosina kääntyneet joukoittain kristinukoon*,
Euroopassa on toisen suuntaista liikettä, erikoisesti briteissä, jossa joillekin nuorille vaihtoedoista kännätä vai radikalisoitua, he valitsevat jälkimmäisen.
Videontekijä huomasi oman veljensä kääntyneen ääri-islamistiksi ja selvittääkseen asiaa, ilmiötä ja omaa mieltään teki dokumentin.

*
http://www.youtube.com/watch?v=qnh8kdnfYyE
http://www.youtube.com/watch?v=rzmTvm4I-OE
http://www.youtube.com/watch?v=aXGlGcT6Gq4----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------