Paastorukous-illat

Maanantaiset paastorukous-illat videolähetyksinä netissä.   

 

 

 


eSpeciaali.net pääsivulle


M Munroe: "Rukoilkaamme"

 


Terveisiä ohjelman tekijöille:

Rukoussivusto: rukous.net

 

Tule mukaan rukoilemaan herätystä

Suomeen, seurakuntaasi ja paikkakunnallesi.

Tohmajärven Helluntaiseurakunnassa on vietetty kaikkien halukkaiden ja "kynnellekykenevien" voimin paastopäivää kerran viikossa maanataisin. Kohteena on ollut erityisesti oman seurakunnan ja paikkakunnan hengellinen tila.

On rukoiltu Jumalan Hengen herättävää vaikutusta sydämiin ja antauduttu rukoustaisteluun myös ajankohtaisten ja yksilöityjen asioiden puolesta. Tulokset alkavat näkyä. Uusia innokkaita tulokkaita on toiminnassa ja uutta innoitusta koetaan, vaikka taistelu jatkuu ja "paljon on maata valtaamatta."

Paasto, miksi ja miten?

Raamattu puhuu paastosta hengellisenä aseena, jota niin Vanhan Testamentin pyhät kuin Jeesus ja apostolitkin käyttivät. On myös terveydellisistä syistä paastoavia, jotka eivät välttämättä ole edes uskossa.

Viikkottainen paasto antaa elimistölle "vapaapäivän." Ja tekee sille hyvää. Mutta rukoukseen yhdistettynä paasto on hengellinen ase, joka antaa uskonelämälle uutta ulottuvuutta.

Me tarvitsemme nyt Suomessa niitä, jotka sanoutuvat irti omasta mukavuuden tavoittelusta ja huomaavat kansamme vauhdilla synkistyvän hengellisen tilan ja ovat omalta puoleltaan valmiita vastaamaan haasteeseen.
- - - - - - -
Esittely ja johdanto Myles Munroen kirjaan "Rukoilkaamme" 

Paastorukous-illoissa on käyty läpi Munroen kirjaa jaksottain -ja sukellettu näin rukouksen ihmeelliseen maailmaan syvemmälle. Nyt kirjan kaikki jaksot ovat katsottavissa näillä sivuilla.

>Lue lisää<