Erikoisohjelma eSpecial 2011/15, lähetys torstaina 14.4.2011


  Ohjelman vieras: Ester Aili Heinonen Leena Katajan haastattelussa, Musiikki: Bluesbros Hank & MikeeSpecial 2011/15, to 14.4.2011:
mm Ester Aili Heinosen haastattelu 2. osa: Taivaskokemus, rukous Suomen puolesta etc.
...and in music: Hank & Mike


HUOM! Pääsiäisviikolla ei tule eSpecial-lähetystä

Jeesus kuoli syntiemme puolesta, mutta Hän ON ylösnoussut!

Hyvää ja riemullista pääsiäistä!

Netanyahu neuvoton tulevista askeleista


PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu tapasi maassa olevat EU-maitten lähettiläät vuosittaisessa lounastilaisuudessa Jerusalemissa maanantaina. Mielenkiinnolla odotettu Netanyahun tilaisuudessa pitämä puhe ei antanut mitään vinkkejä, mihin suuntaan hänen hallituksensa ohjaa diplomaattiset aloitteet ja toimet lukkiutuneen ulkopoliittisen suman selvittämiseksi. Puolustusministeri Ehud Barakin varoittama ulkopoliittinen tsunami voi iskeä tämän rauhattoman mutta rauhaa kaipaavan pienen maarääpäleen rannoille viimeistään syyskuussa tänä vuonna. Silloin palestiinalaisten esittämä itsenäisen Palestiinan valtion perustamiseksi tarkoitettu esitys on YK:n käsittelyssä, ja kuten uskotaan, mahdollisesti myönteisten tuulten nostattamana. Tämän voisi Barakin painajaisen mukaan aiheuttaa kansojen nousemisen Israelia vastaan sanktioitten ja suhteitten katkomisen muodossa.

PÄÄMINISTERI Netanyahu ei maanataisessa puheessaan pystynyt hälventämään pahoja odotuksia. Itse asiassa hän suurensi niitä kertoessaan lähettiläille, ettei hänellä ole aavistustakaan, mitä hänen tulisi päättää ja koska hänen tulisi pitää lupaamansa puhe, jossa hänen odotetaan selvittävän hallituksensa politiikkaa ja seuraavia askeleita.

NETANYAHU on tunnustanut suostuvansa kahden valtion periaatteeseen.

"Velvollisuus suojella" R2P "Responsibility to Protect"

WND:N Israelin toimiston johtaja Aaron Klein tarkastelee artikkelissaan otsikolla: ”Onko tämä seuraava kohde Libyan jälkeen”, länsimaiden hyväksymää vaarallista uutta aatetta nimellä ”Responsibility to Protect” (Velvollisuus suojella), jonka YK näyttää myös hyväksyneen, ja jota kokeillaan Libyassa. Klein kysyykin, mikä maa mahtaa olla seuraava kohde, jossa sitä sovelletaan ja viittaa arabiliiton suunnittelemaan aloitteeseen lentokielto-alueen perustamiseksi Gazaan. Kuten muistetaan, Libyassa lentokiellon valvominen annettiin kansainväliselle liittoutumalle, jossa YK ja EU ovat mukana saatesanoilla, että ”siviilien suojelemiseksi kaikki sotilaalliset toimet ovat sallittuja”, ilmeisesti myös maahyökkäys.

-Hanasaaren kulttuurikeskuksessa pidettiin tämän "uuden voimallisen opin" puitteissa seminaari 28.8.2009, jossa Suomen ulkominsteri sanoi, että "Suomi voimakkaasti tukee "velvollisuus suojella" konseptia." (HM)-

KLEIN selittää, että arabiliiton pääsihteeri ja Egyptin presidenttiehdokas Amr Moussa on YK:lle esitettävän Gazan lentokieltoalueen takana, mutta hän myös kuuluu ryhmään, joka laati tuon ”Velvollisuus Suojella” aatesuunnan. Mutta siihen ryhmään kuuluu useita tunnettuja nimiä, myös Obaman lähipiiristä. Miljardööri George Soros on keskeinen henkilö, toinen on Obaman erikoisneuvonantaja Samantha Power, joka kuuluu Obaman ulkopolitiikkaa ohjailevan kolmen naisen ryhmään.

”Velvollisuus Suojella” opin lähtökohtana on toteamus, ”ettei maan itsenäisyys ole ehdoton, vaan velvollisuus”, kuten YK.n entinen pääsihteeri Kofi Annan totesi, jonka laiminlyömisen vuoksi maan itsenäisyys voidaan poistaa kansainvälisin yhteistoimin. ”Valtio on kansansa palvelija eikä päinvastoin”. Rajoilla ei ole enää merkitystä.
Kansainvälisellä yhteisöillä on oikeus – jopa velvollisuus – avustaa kansaa maan rajoista välittämättä heidän oikeuksiensa suojelemiseksi.

Yhdistävänä ja keskeisenä tekijänä on aate Uudesta Maailmanjärjestyksestä, joka levittää ja toteuttaa omaa agendaansa maailmalla.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=286093

Edelliseen artikkeliin viitaten voi sanoa, että Netanyahulla on painavat syyt olla huolestunut, hyvin huolestunut, Israelin kansan tulevaisuudesta, myös lyhyellä tähtäyksellä.

http://israelupdate.achlak.net/Ihmistekoista lintua pukkaa----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi