Erikoisohjelma eSpecial 2012/08, lähetys torstaina 23.2.2012Ohjelman vieraat
: Rauno Helppi ja Leena Kataja keskustelevat Raamatun arvovallasta, savonlinnalainen sairaanhoitaja ja evankelista Pirkko Muhonen antaa oman henkilökohtaisen todistuksensa.

Musiikki: Viipurilaisen Uusi Viini yhtyeen viime eSpecial ohjelmasta "yli" jääneitä lauluja. (Yllä olevassa arkistovideossa ei ole musiikki mukana).Jesus Loves You (Jeesus rakastaa sinua) Flash Mob Tbilisi, Georgia


"Elämä on liikettä", sanottiin koulussa, "Jeesus on elämä", sanotaan Raamatussa. Tiblisissä Gruusiassa (kuten Georgiaa ennen nimitettiin) Jeesus antaa -sanan mukaisesti- liikettä niveliin, kun Word of Life (Elämän Sana) seurakunnan nuoret "flash mob" performanssissa ylistävät tosi Elämän antajaa, välittäen sanomaa Hänen rakkaudestaan.

Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennaltasovittuna ajankohtana jotain odottamatonta. Termi tällaisille tapahtumille syntyi vuonna 2003.[1][2] Tapahtumat suunnitellaan yleensä internetin välityksellä, jossa kerätään osanottajia ja sovitaan aika, paikka ja tehtävä asia. Suomeksi termistä flash mob on käytetty nimeä äkkiryhmä.[3] (Wikipedia)

ZOA: Lopettakaa poliisin ja muslimi Wakf'in juutalaisten syrjiminen Temppelivuorella


Zionist Organization of America, Amerikan vanhin juutalaisjärjestö, vaatii Israelin hallitukselta juutalaisille vapaata pääsyä rukoilemaan Temppelivuorelle, joka on heidän pyhin paikkansa (eikä Länsimuuri, kuten joskus esitetään).

Asiasta kertoo mm Temple Institute (Temppeli instituutti), joka valmistelee kolmatta temppeliä Jerusalemiin.

Eivätkä pidä sitä edes vaikeanakaan...

"Emme halua olla epäkunnioittavia, mutta ei sen mitään avaruustiedettä ole", sanotaan kuvan yhteydessä, joka
myötäilee suositun kirjasarjan kansikuvatyyliä otsikkonaan; "Pyhäkön rakentaminen, -typeryksille"

Ohjeet on annettu (Raamatussa), ei tarvitese kuin ottaa ne esille, kääriä hiat ylös, vetää syvään henkeä ja aloittaa... Eikä me olla edes typeryksiä, me voimme tehdä sen! Näin hehkutetaan Temppeli instituutin nettisivulla.


Kyseenalaisia kaivauksia Temppelivuorella Wakf'in toimesta


Onko Wakf (Temppelivuorta hallinnoiva islamilainen elin) tuhoamassa vartioimansa alueen kallista perintöä vai vain tekemässä rutiini korjauksia (raskaalla kalustolla), kysyy videontekijä.

(Video on tammikuulta 2012, eli edelleen kyseenalaiset kaivaukset jatkuvat alueella).