Erikoisohjelma eSpecial 2012/22, lähetys torstaina 31.5.2012Ohjelmassa:


Veikko Ryynänen
: "Uneni kadotuksesta."

Rauno Helppi ja Leena Kataja keskustelevat Jumalan rakkaudesta ja parantumisesta uskon kautta Jeesukseen.
 
Nukketeatteri Pyhäselän Majakka esittää näytelmän "Daniel leijonien luolassa."


(VAROITUS! Sivun alaosassa on graafinen, helvetin kärsimystä kuvaava video, joka ei välttämättä sovi lapsille).


Uutisia:

Viimevuosien aikana kristittyjen asema on huonontunut dramaattisesti monissa islamilaisissa maissa. Irakin kristittyväestönosa on laskenut 1,4 miljoonasta muutamaan sataan tuhanteen viimeisen kymmenen vuoden aikana kristittyjen paettua maasta raskaan vainon seuraksena. Syyriassa puhutaan kristittyjen etnisestä puhdistuksesta levottomuuksien varjossa islamilaismilitanttien toimesta. Boko Harum Nigeriassa pitää tavoitteenaan kristityjen hävittämistä ja sharialain voimaan saattamista. Egyptin kristittyjen asema on arabikevään muutosten myötä heikentynyt huomattavasti. Taannoin Saudi-Arabian suurmufti antoi kehoituksen hävittää kaikki maan kirkot. Sudanin kristityt ovat olleet väkivallan kohteena vuosia.
Länsimaiden media ja hallitukset ovat suurelta osin hiljaa ja hissukseen asiasta tai ovat suorastaan suosimassa asian tilaa, kuten USA:n toimien on kerrottu esim Nigeriassa vaikuttaneen. Syyn voi nähdä länsimaiden rähmällään olossa islamin ja öljyn yhdistelmän edessä, terrorismin vastaisen sodan valheellisuudessa (Afganistanissa sanotaan sodittavan Al Qaidaa vastaan, Libyassa sodittiin sen kanssa rinta rinnan Qadafin hallintoa vastaan) ja länsimaiden jälkikiristillisen ajan poliittisesti korrektista asenteesta, että kaikkea muuuta pitää suvaita paitsi kristinuskoa.


Egypti – 12 kristittyä tuomittu elinkautiseen vankeuteen

Kaksitoista kristittyä on 21. toukokuuta tuomittu elinkautiseen vankeuteen huhtikuussa 2011 tapahtuneen väkivaltaisuuden johdosta, jossa kuoli kolme ihmistä. Syytettyinä olleet kahdeksan muslimia vapautettiin syytteistä.

Kaikki alkoi ilmeisesti siitä, että bussinkuljettajana toiminut muslimi valitti, että varakkaan koptiasianajajan talon eteen asennettu hidastetöyssy vahingoitti autoja, ja vaati sen poistamista. Kuljettaja kokosi aseistautuneen ihmisjoukon avustamaan häntä töyssyn poistamisessa. Asianajajan talon vartija pelkäsi hyökkäystä ja alkoi ampua, surmaten kaksi muslimia ja haavoittaen kahta muuta. Surmansa saaneiden hautajaisten jälkeen paikalliset muslimit yhdessä salafistien kanssa polttivat kymmeniä kristittyjen koteja ja yrityksiä. Iäkäs koptinainen kuoli, kun hänet työnnettiin alas parvekkeelta ja koptimies loukkaantui hengenvaarallisesti. Paikalle saapuneet turvallisuusjoukot eivät pyrkineet hillitsemään väkivaltaa.

Väkivaltaisuuden johdosta pidätetyt koptimiehet tuomittiin konfliktien kylvämisestä, laittomien aseiden hallussapidosta ja kahden muslimin surmasta. Koptiasianajaja Alaa Reda Roushdi, joka ei ollut edes kotona tapauksen sattuessa, on yksi tuomituista. Vapautettuja muslimeja syytettiin laittomien aseiden hallussapidosta ja kristittyjen kotien ja yritysten polttamisesta. Ketään ei syytetty kristityn naisen kuolemasta.

Erityisen huolestuttavaa tapauksessa on se, että oikeudenkäynti pidettiin sotilastuomioistuimessa, vaikka kaikki asianosaiset olivat siviilejä. Sotilastuomioistuimen langettamista tuomioista ei ole automaattisesti oikeutta valittaa, vaan sotilasneuvoston pitää myöntää uusi oikeudenkäynti. Epäilyjä on esitetty myös siitä, että koko tapauksen tarkoitus oli estää Alaa Reda Roushdin pääsy Egyptin parlamenttiin. Roushdi oli ehdolla marraskuussa 2011 käynnistyneissä vaaleissa, ja hänellä oli hyvät edellytykset tulla valituksi.

Christian Solidarity Worldwide, ASSIST News Services
stefanus.fiISRAELISSA keskustellaan Iranissa löydetystä viimeisestä tietokoneviruksesta nimeltä Flame, liekki. Tuskin mikään taho, valtio tai valtiot, jotka tuon tuhoisan ohjelman laativat, tulevat koskaan avoimesti tunnustamaan osallisuutensa. Viimeisten tietojen mukaan virus on levinnyt Iranin lisäksi Israelin naapurivaltioihin Irakiin, Syyriaan, Saudi Arabiaan, Egyptiin ja Sudaniin, luultavasti myös Libanoniin ja Jordaniaan, mutta myös Israel mainitaan luettelossa.

ISRAELIN vastuulliset virkailijat vakuuttavat, että Israel on hyvin suojautunut cyber-hyökkäyksiä vastaan. ”Meidän puolustusjärjestelmämme ovat hyvät ja paljon kehittyneemmät kuin ne, joita yleensä esiintyy sivistyneissä maissa”, vakuutti eräs heistä. ”Meidän kaikki järjestelmämme on vahvistettu ja suojeltu salakoodeilla ja useilla muilla puolustustasoilla.”
Viime vuonna IDF perusti erillisen ”cyber-puolustusosaston” S41 direktoraattiin, jonka tehtävänä on suojata armeijan järjestelmät hakkereilta ja soluttautujilta. IDF:n varautumiseen cyber-hyökkäyksiin lienee vaikuttanut Iranin 1 miljardin USD investoinnit cyber-hyökkäysten valmistelemiseksi ja toteuttamiseksi. IDF laati usean vuoden puolustusohjelman tällaisten hyökkäysten eliminoimiseksi lisäten henkilökuntaa ja teknisiä laitteita.

http://israelupdate.achlak.net/Japanin ymäristö- ja atomienergiaministeri Goshi Hosono kävi tarkastamassa Fukusiman atomivoimalan vaurioita 26.5.2012.

On esitetty arviota, (Yhdysvaltalais kenraalin toimesta), että pahimmillaan Fukusiman ydinvoimalan runsas vuosi sitten kärsimät vauriot voisivat uhata koko maapallon pohjoisen alueen elämää, uusien maanjärsistysten myötä, jos sitä ei saada peittoon sementtikuvun alle, kuten Tshernobylissä tehtiin. http://www.shtfplan.com/headline-news/u-s-army-general-the-whole-northern-hemisphere-is-at-risk-of-becoming-largely-uninhabitable_05252012Golden Gate-silta 75v

 
Kun joku täyttää hulppeat 75 vuotta, on syytä pistää kunnon juhlat pystyyn, vaikkei päivänsankari itse ymmärtäisi siitä ns. hölkäsen pöläystä. Näin ainakin oli San Fransiscon kuulun sillan nimeltä Golden Gate kohdalla sen täyttäessä 75 vuotta ja rahan paukuttelun yläilmoihin ollessa melkomoista.

Veikko Ryynänen pyysi Jumalalta, että saisi kokea helvetin voidakseen evankelioida lähimmäisiään vakuuttavammin ja vaikka hän jo ehti peruakin anomuksensa, hän sai unessa kokea olevansa kadotettuna kadotuksessa, joskin ehkä sen lievimmällä puolella. Yhtäkaikki uni vastasi sitä Raamatun ilmoittamaa todellisuutta, että on olemassa synnin seuraus, joka on iankaikkinen ero Jumalan rakkaudesta ja hyvyydestä päättymättömässä tuskassa ja ahdistuksessa, jos ei usko Jeesukseen ole elämää ja sen määränpäätä saanut muuttaa.

(Video oikealla sisältää nuoren korealaisen tytön maalauksia, jotka hän on tehnyt käytyään helvetissä ja nähtyään siellä kuvaamansa asiat).
----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------