Erikoisohjelma eSpecial 2012/09, lähetys torstaina 1.3.2012

-Japanin lähetyssaarnaaja Reijo Blommendahl Leena Katajan haastattelussa, kertoo miten ohjautui lähetystyöhön ja kokemastaan kauhunhetkestä, junan pysäjhdytttyä pimeään tunneliin, noin vuosi sitten tapahtuneen Tsunamin aikana.

(Ei arkistossa:) -Maaliskuun musiikkivieraana on Lavrenchukin musiikkiperhe. Heidän nettisivullaan sanotaan; "Lavrenchukin perhe uudistaa kaiken aikaa ohjelmistoaan, mutta teema pysyy aina samana, hengellisenä. Duetoissa Nastja ja Alona ja triossa Seva, Svetlana ja Igor esittävät suomalaisia, ruotsalaisia, hebrealaisia ja venäläisiä lauluja sekä instrumentaalimusiikkia. Laaja ohjelmisto antaa perheelle mahdollisuuden valita konsertteihin erilaisia esiintymiskokoonpanoja sekä useita eri musiikkikappaleita perheen suuresta laulujen ja sävellysten valikoimasta. Musiikkiperhe tuottaa myös omia uusia hengellisiä sävellyksiä ja lauluja."

http://www.lavr.fiNuori tyttö maalaa kuvia Taivaasta


YouTubesta löytyy esim.
CNN:n tuottama rabortti Akiane Kramerik nimisestä ihmelapsesta (s. 1994), joka kävi Taivaassa jo nelivuotiaana ja maalaa itseoppineena taiteilijana kuvia kokemastaan ja näkemästään. Tytön kokemukset saivat vanhemmat tulemaan uskoon (ainakin liettualainen äitinsä oli aiemmin ateisti). Akiane kirjoittaa myös runoja ja soittaa pianoa ja on ollut mukana lukuisissa TV-ohjelmissa.

Hänen suurin toiveensa on, "että jokainen rakastaisi Jumalaa ja toinen toistaan:"

http://www.artakiane.comIsrael update uutisia:

PA:n korkea virkailija Ramallahissa vakuuttaa, ettei PA suunnittele uuden intifadan, väkivalta-aallon, aloittamista israelilaisia vastaan. Jo se, että yleensä tällaisia otsikoita esiintyy ja lausuntoja annetaan PA:n virkailijoitten taholta osoittaa, ettei sitä ole suinkaan hylätty eikä poistettu sielun syvyyksiä myöten, vaan idea siitä elää ja vain odottaa otollista aikaansa. Seuratessa palestiinalaisten harjoittaman väkivallan, juutalaisautoilijoitten hengenvaarallisten kivitysten ja kaappaamisten kuten myös mellakoitten ja poliisien vastaisten hyökkäysten hälyttävää nousua varsinkin Jerusalemin itäsoissa ja Hebronin alueella on vaikea välttyä havainnolta, että intifada on jo täyttä todellisuutta, joskin se palaa vielä heikolla liekillä. Sen puhaltaminen täyteen roihuun edellyttäisi vain PA:n johdon antamaa käskyä – joko suoraan tai peitellysti, kuten Arafat aikoinaan teki – kuitenkin teeskennellen länsimaille edelleen kannattavansa rauhanprosessia ja esittäen Israelille neuvottelujen ennakkoehtoja, joista he hyvin tietävät, ettei Netanyahun hallitus voi niitä hyväksyä.


USA:N ilmavoimien esikuntapäällikkö kenraali Norton Schwartz sanoi, että USA:lla on valmis suunnitelma sotilaallisista iskuista Irania vastaan. Se otetaan käyttöön, mikäli presidentti Obama antaa siitä käskyn. Schwartz varoitti, että ”se mitä USA aikoo tehdä siinä tilanteessa, on jotain sellaista, minkä takia ei olisi hyvä olla alueella”.
”JOS Israel hyökkää Iranin ydinlaitoksia vastaan, USA on täysin tietoinen, että se tulisi sytyttämään tuleen koko Lähi Idän”, varoittaa Hizbullahin apulaispääsihteeri sheikki Naim Qassem.
QASSEM arvioi, että ”Hizbullahin sotilaalliset joukot ovat määrältään useita tuhansia ja että ne ovat paremmin koulutettuja ja varustettuja kuin 2006 Libanonin kakkossodan aikana”. Hän arvioi edelleen, että ”Israel voisi aloittaa sodan, mutta ei pysty arvioimaan sen seurauksia eikä sitä, miten sellaisen saisi loppumaan”. Hän olettaa Israelin pystyvän vetämään USA:n mukaan sotaan Irania vastaan. USA:n johto odottaa vielä sanktioitten seurauksia eikä halua sitoa itseään tässä vaiheessa. Hän arvioi, että Syyrian parjattu ja hyljeksitty presidentti Bashar Assad säilyttää asemansa maan johdossa 11 kuukautta kestäneiden mielenosoitusten jälkeen, jotka ovat vaatineet yli 7 500 syyrialaisen siviilin hengen.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4196912,00.html

http://israelupdate.achlak.net


Uskonvapautta ajava rukouskirje Australiassa:
Miljoonat kristityt kuoleman vaarassa sudanissa ja Syyriassa

Sudanissa noin puoli miljoonaa, pääosin kristittyä, nubialaista (nuba people), jotka on etnisesti puhdistettu omilta mailtaan ja jotka (maat) Arabimieleinen Khortumin hallitus on tuhonnut, ovat saarroksissa vailla yhteyttä humanitääriseen apuun. Sotajoukkojen keskittäminen heidän lähelleen viittaa välittömään kansanmurhan vaaraan.

Sillävälin Syyriassa. Jos Syyrian (sekulaari, vähemmistöjä suojellut) hallitus kaatuu ja muslimimieliset kapinalliset (Al Qaidan, Saudien, Naton ja länsihallitusten tuella) saavat vallan, noin kaksi miljoonaa kristittyä on vaarassa maassa.


http://www.ea.org.au/
http://incontext.webs.com/news.htm----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------