Erikoisohjelma eSpecial 2011/, lähetys torstaina 2011


 
Ohjelman puhevieraana: Risto Hassinen

Musiikki: Pekka Simojoki
(ei arkistointia)

Uutisteemat:Pakistanin ainoa kristitty ministeri murhattiin


Shahbaz Bhatti, Pakistanin hallituksen vähemmistöministerinä toiminut kristitty, surmattiin Islamabadissa häntä kuljettaneeseen autoonsa, islamilaisen Taleban-liikkeen toimesta (Ilta-lehden tietojen mukaan). Bhatti on lyhyen ajan sisään jo toinen pakistailainen poliitikko, joka on surmattu kiistanalaisen "jumalanpilkka"-lain takia. Lakia on käytetty kristittyjen ahdisteluun ja vangitsemiseen.

Video: http://uk.reuters.com/


Kirjailija-journalisti Eero Taivalsaaren haastattelu


Pitkänlinjan toimittaja ja kirjailija Eero Taivalsaari puhuu mielenkiintoista asiaa EU:sta, Hesarista, maailman vapaakauppasysteemistä jne. Kolmiosaisen haastattelun on toteuttanut pieni EU kriittinen Itsenäisyyspuolue, (johon ei tämän ohjelman tekijöillä ole mitään yhteyksiä).Uusin Uusi elämä-lehti kertoo mm eSpecial-ohjelmasta
Vastikään ilmestyneessä Uusi Elämä-lehden Tohmajärvi-extra numerossa kerrotaan eSpecial ohjelmasta ja seudun ihmisistä. Lehteä toimittaa Pauli Kemi ja se on luettavissa myös netissä, täällä.

Lehden nettisivuilla kirjoitetaan: "Lehdessä on kirjoitus Tohmajärven TV-tiimin videolähetyksistä netissä. Se on rohkaisuksi myös muille seurakunnille ulospäin suuntautuvasta työstä, joka on mahdollista niin suurella kuin pienelläkin paikkakunnalla Jumalan itse kullekin antamassa tehtävässä.
Lisäksi lehdessä on Markku ja Teija Veilon haastattelu, joka antaa rohkaisevan kuvan aviopuolisoiden yhteisestä palvelutehtävästä."


Maaliskuussa ilmestyy vielä vastaava extranumero Forssan seudulle.

http://www.uusielama.net

----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi