Erikoisohjelma eSpecial 2011/47, lähetys torstaina 24.11.2011

Ohjelman vieraat: Hellevi Nyyssönen ja Kari Backman

Musiikki: Pro Fide (ei arkistointia tällä sivustolla, katso netmissionin tai uskotv:n puolelta)


Uutiset:

Venäjän presidentti uhkaa uhata USA:n ohjusasemia

Venäjän presidentti Dmitry Medvedevin kertoi TV-uutisissa 23.11. tähän tapaan: ”Olen kehottanut Venäjän asevoimia kehittämään järjestelmiä, joilla voimme varmistaa, että tarvittaessa voimme tuhota USA:n Eurooppaan suunnitellun ohjuspuolustusjärjestelmän valvonta- ja komentokeskukset. Nämä järjestelmät ovat tarkoituksenmukaisia, tehokkaita ja vaativat vähän kustannuksia.”

DEBKAFILE (DF), huomioi, että nämä Medvedevin mainitsemat USA:n ohjuspuolustuksen komento- ja valvontakeskukset ovat suoraan yhdistettyinä Israelin Iranin, Syyrian ja Hizbullahin ohjusuhkaa vastaan kehittämän puolustusjärjestelmän kanssa, kuten myös USA:n Negeville rakentaman ja valvoman X-band tutka-valvonnan maailmanlaajuisen keskuksen kanssa.
DF:n artikkelissa selitetään, että jos USA tai Israel iskevät Iranin tai Syyrian (ja Hibullahin) sotilaallisia laitteita vastaan, Venäjä uhkaa ”tarvittaessa”, kuten Medvedevin lausunnossa todetaan, ”tuhota USA:n Euroopassa sijaitsevien ohjusjärjestelmien komento- ja valvonta-keskukset ennen kuin ne ehtivät eliminoida Iranin hyökkäys-ohjukset”.

DF arvioi, että Venäjän väliintulo saattaisi sekä eurooppalaiset kohteet että Israelin alueet kokonaan avoimiksi Iranin ohjusiskuille ilman puolustusmahdollisuutta. DF arvioi edelleen, että Venäjä on päättänyt puolustaa Iranin ja Syyrian iskukykyä ja tarkoittaa uhkauksillaan täyttä totta. Siten on nähtävä, että Venäjä haluaa mahdollisuuksien mukaan puolustaa näitä liittolaisiaan diplomaattisesti kansainvälisillä areenoilla, mutta että Venäjä valmistautuu mahdollisuutta varten, etteivät ne tuota tulosta, kehittämällä järjestelmiä, joilla sotilaallisia iskuja niitä vastaan voidaan tehokkaasti häiritä tai estää.
DF arvioi, että Venäjän lähettämät tiedustelu- ja vakoilulaittein varustetut kaksi sota-alusta Syyrian aluevesillä ovat osa Medvedevin mainitsemaa tehokasta ja halpaa järjestelmää cyber-sodassa USA:n ja Israelin valvontajärjestelmiä vastaan. Lähin kohde sillä on USA:n Turkkiin suunnittelema ohjuspuolustuksen komento- ja valvontakeskus. Cyber-hyökkäyksen ohella Venäjä sanoo asentavansa Iskander ohjuksiaan Puolan ja Baltian maiden rajoille, joiden kohteina ovat USA:n ohjuspuolustuksen komento- ja valvontakeskukset.

http://israelupdate.achlak.net/?p=3542Egyptissä 71 000 kokoontui rukoilemaan 11.11.-11

Jos jotkut odottivat taannoisena kolme paria ykkösiä sisältävänä päivämääränä viestejä avaruudesta "tähti neuvostolta", kokoontui Egyptissä, Kairon Mokattam nimisen jätekaupingin Luolakirkossa yli 70 000 ihmistä rukoilemaan yhteiskristillisessä tapahtumassa, jonka sanotaan olevan suurin sellainen maassa yli tuhanteen vuoteen.

Tapahtumassa julistettiin evankeliumia Jeesuksesta, ihmisiä tuli uskoon ja myös parani sairauksista.

Eräs kristitty johtaja totesi: "Taivas on puhdas, on helppo rukoilla."

Tapahtuma juontaa juurensa kolmipäiväiseen rukouskokoontumiseen kristillisten johtajien toimesta, taannoisen 9. lokakuuta monien kuolemaan johtaneen Kairon mielenosoituksen vuoksi.


http://tallskinnykiwi.typepad.com/tallskinnykiwi/2011/11/the-skinny-on-egypts-prayer-111111.htmlIrakin veteraani annattelee poliiseille OWS väkivallasta


Jo 2 821 023 katselukertaa on saanut video joka esittää Irakin sodan taistelut ja tiukat tilanteet väkivaltaisen väkijoukon edessä kokeneen veteraanin kohtaavan yksin moni kymmenpäisen poliisijoukon New Yorkissa.

Merijalkaväen kersantti huutaa Vallatkaa Wall Street mielenosoittajia väkivaltaisesti kohdelleille poliiseille: "Miksi te pahoinpitelette aseettomia ihmisiä? Menkää Irakiin jos kaipaatte sotaa! Siinä mitä teette ei ole mitään kunniaa! Miten te saatte nukutuksi yöllä kun kohtelette ihmisiä tällä tavalla?

Kaverista on tullut youtube sankari ja kuuluisuus muutenkin.

Poliisiluutnantti John Pike sai puolestaan äkkikuuluisuutta, suihkutettuaan protestoivia opiskelijoita kampuksella Kaliforniassa pippurisuihkeella 18.11.Pimeyttä, pimeyttä, pimeyttä


Finlandia junior -lastenkirjallisuus palkinto (30 000€) annettiin tänä vuonna kahden 14 vuotiaan tytön keskinäistä lesboilua härskisti kuvaavalle kirjalle.

Blogisti uusisuomi.fi puheenvuoropalstalla vuoden 2011 Finlandia palkinnosta

"Finlandia-palkinto on jo nimensä perusteella arvovaltainen VALTIOLLINEN huomionosoitus. Niinpä Finlandia-palkintoon sisältyy symboliikkaa. Se kertoo yhteiskunnassa tärkeistä arvovalinnoista.

Kun puhutaan tasa-arvosta, miehen Finlandia-huomioarvo on nolla euroa.

Miehiä Finlandia-ehdokkaissa: 0 %
Miehiä Juniori-Finlandia-ehdokkaissa: 0 %
Miehiä Juniori-Finlandia valitsijoissa: 0 %
Miehiä Juniori-Finlandia-palkituissa: 0 %
Miehiä Finlandia-palkituissa: 0 %"


----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä-