eSpecial.TV 2015:

(12.8.2015) Jo jonkun aikaa on esim Youtubessa ollut nähtävissä hyvin monenlaisia videoita, joissa on ennustettu "jotain suurta" tapahtuvan syksyllä 2015. Ja erityisesti syyskuussa, (mutta myös myöhemminkin, loka-joulukuussa).

Mitä sitten on sanottu olevan tulossa ja miten tulisi suhtautua tälläiseen sumaan ennustuksia ja odotuksia? Riittääkö olankohautus, että onhan näitä ennustuksia kuultu vai pitäiskö vauhkoontua?


(7.7.2015) T.L. Osborn, Oral Roberts ja A.A. Allen... Kaikki olivat aikanaan massaevankelioinnin 'osaavia ammattilaisia' suurkokousten, radion, television ja painetun sanan välityksellä. Ja yhteistä heille oli että ihmeet ja merkit seurasivat heidän julistustaan.

Vaikka varmaan kaikki heistä ovat saaneet osakseen asiaankuuluvaa vastustusta (Jeesuksen esimerkin ja sanojen mukaan), he toimivat vuosikymmeniä ennen tunnettuja televisioevankelistojen julkisuuteen tulleita lankeemuksia ahneuteen ja moraalittomuuteen. Mutta kyllä silloinkin "kura lensi"...

(1.6.2015) Todd White oli ateisti ja pahasti huumeissa 22 vuotta, mutta tuli uskoon Jeesukseen (n. 10 vuotta sitten) ja lähti seuraamaan häntä, tehden konkreettisesti samoja parantavia, ihmeellisiä tekoja Pyhän Hengen voimassa ja levittäen samaa Jumalan radikaalia, elämää muuttavaa rakkautta ihmisille, missä heitä tapaakaan, kuten kadulla, ravintolassa, kaupassa, autovuokraamossa, hississä, lentokoneessa jne. Nyt hän opettaa toisia tekemään sitä samaa, koska Jumalan armo kuuluu kaikille.
 

(31.5.2015) Islam Raamatun valossa
-Mitä sinun on hyödyllistä ymmärtää Islamista?
-Onko islamilla ja kristinuskolla yhteiset juuret?
-Mitä tarkoittaa, kuten Koraanissa todetaan, että Jeesus on Messias ja Jumalan Sana?
-Miten kohdata muslimi kristittynä?
Martti Ahvenaisen pitämä kolmiosainen luentosarja Islamista antaa vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin Islamista.


(28.5.2015) Leena Kataja kertoo tuoreeltaan tapahtuman, jonka hän koki aamulla 28.5.2015.

Vaalea, pitkähiuksinen ja parrakas "mies" seisoi hänen vuoteensa vieressä ja hymyili. Sitten hän hävisi.

Tapahtumasta jäänyt tunne oli "taivaallinen".

nunna-irak-ei-usa-visaa
(7.5.2015) Irakilaisen nunnan ja Glenn Beckin keskustelu valottaa kristittyjen tilannetta ISISin valtaamilla alueilla Irakissa  ja vähän yhdysvaltain viisumipolitiikkaakin, kun tältä monien tahojen maahan kutsumalta tohtorilta ja opettajanunnalta evättiin viisumi, koska hän on IDP eli maansisäinen pakolainen eli koditon.
 


Kansalaisaloite avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi on julkaistu. Täällä tietoa siitä miten voit osallistua itse ja innostaa muita mukaan.

 
2015eclipses
Aurinko pimeni suurimmaksi osaksi pe 20.3.2015 myös Vekan verstaan edustalla, jossa tulin kuvanneeksi tapahtuman. Avuksi asiassa oli, että pajalta löytyi sopivasti hitsauslasi lisä suotimeksi kameran objektiivin eteen. Sattumalta auringon pimennys kesti suurinpiirtein yhtä kauan kuin auton laittokin...
Mitä erikoista on taivaalla tapahtumassa näinä aikoina ja mitä taivaan merkilliset ilmiöt merkitsee?

 
Joonas Kiriakopulos tuli jo lapsena peliriippuviseksi ja nuorena tuli kuvaan mukaan huumeet, Niko Johannes Vuorela oli nuori taparikollinen ja "kukkakauppias" eli käytti ja myi cannabista, kaikki muuttui, kun Jeesus astui poikien elämään. Jos ei heti niin kohta kuitenkin. Timo Valtonen on evankelioinnin konkari, joka ohjaa poikia eteenpäin uskontiellä ja iloitsee monista muistakin uskoontulleista ja toteaa, että herätys on nyt tosiasia.


eSpecial.TV 2014:

(22.12.2014) Kuka seisoo vainottujen rinnalla?
Joululaulujen laulaminen johti pastorin ja 15 kristityn pahoinpitelyyn Intiassa.
Uttar Pradeshissa, niinikään Intiassa, on kohistu jonkin aikaa hindujen suunnitelmista käännyttää kristittyjä ja muslimeja takaisin hinduismiin. Erikoisesti on suunniteltu kyseisiä seremoniota joulupäiväksi.

eu-vote-palestiina
Keskiviikkona 17.12.2014 Euroopan Parlamentti äänesti kannattavansa "Palestiinan valtion" tunnustamista. (Se ei itse voi sitä tehdä, mutta suosittelee täten jäsenvaltioilleen asiaa

Muutamaa tuntia aikaisemmin EU tuomioistuin poisti Hamas-terrorijärjestön terroristijärjestö-listaltaan.

Perjantaina 28.11.2014 Suomen Eduskunta äänesti avioliittolain muuttamisesta äänin 105-92, avaten tietä homoliitoille.

Kauppiaat viettivät samana päivänä Amerikan malliin "black friday" eli "musta perjantai" alennusmyyntipäivää.

Mitä Raamattu sanoo Suomen perinteisten arvojen alennusmyynnistä?


sartola1411
Israelin ja Lähi-idän asiantuntija, kirjailija Pekka Sartola teki marraskuussa 2014 Keski-Karjalan puhekierroksen Tohmajärvellä ja Kiteellä. Hän valotti Israelin ja Lähi-idän ajankohtaista ja historiallista tilannetta eri puolilta Israelin kymmenestä kadonneesta heimosta Jerusalemin Temppelivuoren viimeaikaisten tapahtumiin ja niiden taustoihin.

(25.10.2014) Luominen vai evoluutio -tapahtumassa 17.–19.10.2014 tallennettujen luentojen videosarja.
Luennoitsijoina bioprosessi-
tekniikan emeritusprofessori Matti Leisola, geologi ja pastori Pekka Rahkila, lääkäri ja kirjailija Pekka Reinikainen ja kirurgian erikoislääkäri Mikko Tuuliranta.


(14.10.2014) Evankelistan ja karismaattisen julistajan Marko Selkomaan puheita Karjalan kierrokselta Avoin Taivas-tilaisuuksista (ja muutamia eri henkilöiden todistuksia) Kiteeltä ja Joensuusta 25-28.9.2014.


(14.8.2014) (Varhaiskristillisiä lauluja sisältänyt video poistettu artistin pyynnöstä). . Sivulla on uutisia Syyrian nykykristittyjen vainosta sisällissodan jaloissa.

(6.8.2014) Lääkäri Pekka Reinikaisen "megaluento" (kesti yli 2h) Jumalan ihmeellisesti luomasta maailmasta, jonka väittäminen sattumalta syntyneeksi ja kehittyneeksi on pähkähullua.
(1.8.2014) Videoita Gazan konfliktista + ajatuksia Israelin/palestiinalaisten ongelmien todellisesta luonteesta Raamatun valossa, että voisi ymmärtää mistä on kyse median yksipuolisen ja harhaanjohtavan uutisoinnin keskellä. (Lisäystä 6.8.2014)

(27.7.2014) Lääkäri Jemina Ahola kertoo Omantunnon vapaus-kansalaisaloitekampanjasta, jolla halutaan vaikuttaa Suomen eduskuntaan lain muuttamiseksi niin ettei terveydenhoitohenkilöä pakotettaisi enää osallistumaan syntymättömien lasten surmaamiseen työssään.

(17.4.2014) Leo Niemelä: "Evankeliumi on Jumalan voima", Eija Merilä Leena Katajan haastattelussa, sekä videot Eija Merilän ja Leo Niemelän kevään 2014 "Karjalassa kajahtaa"-kierroksen tilaisuuksista Tohmajärveltä ja Joensuusta.

(15.4.2014) HM Ojalan Tunisian matkavideo; Sousse, Port el Kantaoui, Monastir ja Jem kohteina. Varhaiskristillistä esineistöä Arkeologisessa museossa ja käynti katakompeissa.

(7.4.2014) Aulis Hämäläinen koki järkyttävän öisen herätyksen, kun kokreettinen Paha yritti viedä hänet mukanaan, mutta se joutui päästämään irti otteensa, kun Aulis huusi avukseen Jeesusta, jota oli vastikään lähtenyt seuraamaan.
(2.4.2014) Suomen EU-edustaja Hannu Takkulan pitämä puhe Israel-tilaisuudessa Lappeenrannassa, joka käsitteli niin Israelin ja juutalaisten kuin myös Ukrainankin nykytilannetta.

(18.3.2014) Brian Camenker kertoo videolla mitä homoliittolain hyväksyminen on vaikuttanut Yhdysvaltalaisen Massachutesin osavaltion elämään. Ja pientä pohdintaa avioliitto-aiheesta.

(28.1.2014) Musiikkiperhe Lavrenchuk vieraili tammikuussa 2014 Tohmajärven Saalem-temppelissä kahdessa tilaisuudessa. Ensimmäisessä Isä-Igor puhui poikansa Sevan tulkkaamana, toisessa tilaisuudessa musisoitiin koko (lähes) perheen voimin...

(22.1.2014) Noora Hirvosen haastattelu ja matkakertomus Organisaatio Mobilisaation Africa Trek kierrokselta eteläisessä Afrikassa syksyllä 2013


eSpecial.TV 2013:
(20.12.2013) David Herzog Messuhallissa 7.12.2013 (alkupuhe: Martti Ojares). Kiistelyä herättäneen amerikkalaisen karismaatikon koko osuus vuoden 2013 Suomen kiertueensa viimeisessä tilaisuudessa. Arvioi itse.

(19.11.2013) HM Ojalan Israelin matkavideo marraskuulta 2013: Jerusalem, Tel Aviv, Jeriko ja Eilat koettavissa alkuperäisin saundein, ilman kommentteja. (Selostusta on sivulla videon alla, kylläkin).

(6.5.2013) Marko Selkomaan pari puhetta keskeltä vuoden 2012 elämää... (20.12.2013) Puheensa Helsingin Lähetysseurakunnassa 8.12.2013.

Bostonin maraton Useita uhreja loukkaantuneina ja kuolleina vaatineen Bostonin maratonin pommiskut tapahtuivat lähellä maaliviivaa, joka sijaitsi osoitteessa 666 Boylsten st. eli Boylstenkatu 666.
Helppi, Kataja & Hellman 5 videota, joissa Rauno Helppi, Leena Kataja ja Bjärne Hellman keskustelevat hengellisistä aiheista

Pekka Reinikainen Lääkäri ja kirjailija, entinen ateisti, nykyinen kreationisti ja jumaluskonpuolustaja Pekka Reinikainen luennoi nykytieteen ja Raamatun valossa, elämän ihmeellisyksistä maailmassamme ja sen edellytysten ja hienosäädön tarkkuudesta.

Helppi & Kataja Rauno Helpin ja Leena Katajan lyhyitä (10-13 min) keskustelujaksoja tärkeistä ja ajakohtaisista teemoista, joita he käsittelevät Raamatun kirkkaassa ja ikiaikaisessa valossa.


Vanhemmat:
Aiempien vuosien eSpecial-ohjelmia vv. 2007-2012. Linkeistä löytyy kyseiseen ohjelmaan liittyvä lisäinfo, itse ohjelmavideot eivät enää valitettavasti ole käytettävissä.

   
   
   


hidden hit counter

© HM Ojala 2009-2014

Keywords: nettitv, webtv, kanava, nettivideo, video, videolähetys, uutiset, usko, Jeesus, Jumala, Pyhä Henki, hengellinen, vaino, kirkko, seurakunta, herätys, herätysliike, helluntai, helluntailainen, risti, todistus, todistaa, todistaja, uskoontulo, pelastus, hengellinen musiikki, gospel, blues, hd, abortti, profetia, lopun ajat, no, uusi maailmanjärjestys, EU, Usa, Israel, Palestiina, Suomi, suomalainen, Pohjois-Karjala, Tohmajärvi