Erikoisohjelma eSpecial 2012/20, lähetys torstaina 17.5.2012-Marko
Hagertin todistus ja upotus*
-Leena Kataja kysyy Rauno Helpiltä: "Voiko kärsimys saada aikaan hyvää ihmisen elämässä?"
-Jone juttelee ja laulaa

*Jeesus sanoi (Mark. 16:16): "Joka uskoo ja kastetaan pelastuu, mutta joka ei usko tuomitaan kadotukseen." Alkukielen eli kreikan ilmaisu suomeksi käänetylle sanalle "kastetaan" on baptizō, joka selvällä suomenkielellä tarkoittaa "upottaa".
Valitettavasti suomalaisissa Raamatun käännöksissä jostain syystä ei ole käytetty tätä oikeaa ja selvää ilmaisua.


-Uutisia:


Isarael Update: Uusi palestiinalaishallitus virkaansa


PA:n uusi Salaam Fayadin johtama hallitus vannoi eilen virkavalansa presidentti Mahmoud Abbasin edessä. Talousasiat otettiin pois Fayadin käsistä, mikä voi nostattaa joittenkin länsivaltojen johtajien kulmakarvoja, jotka panivat luottamuksensa Fayadiin ehkä ainoana palestiinalaisena poliitikkona, johon voi luottaa. Tämän uskotaan ainakin toistaiseksi haudanneen kaikki toiveet ja odotukset Hamasin ja Fatahin yhteis-hallituksesta. Hallituksessa on mukana puolenkymmentä naisministeriä. Hamasin edustaja Fawzi Barhoum syytti Abbasia Dohan sopimuksen mitätöimisestä ja totesi toiveiden rauenneen sovusta Fatahin ja Hamasin välillä.
http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=270259

Fatahin edustajat ovat vaatineet aiemmin Abbasia erottamaan Fayadin (video).
 Memri TV monitoroi ja kääntää eri kielille arabiankielisiä TV ohjelmia, ymmärtääksemme mitä siellä on meneillään. Alla muutama näyte:

Gazaa hallitsevan Hamasin sisä- ja kansallisen turvallisuuden ministeri Fathi Hammad toteaa egyptiläisellä Al Hekma TV-kanavalla (vedottuaan kuulijoihinsa egyptiläisten helposti pystyvän hoitamaan Gazan energiapulan):
"Puolet palestiinalaisista ovat egyptiläisiä ja puolet saudeja."
"Allah olkoon ylistetty, meillä kaikilla on arabi juuret, ja jokainen palestiinalainen, Gazassa ja läpi palestiinan voi todistaa arabialiset juurensa - joko Saudi Arabiasta, Jemenistä tai muualta. Meillä on verisiteet."
"Keitä ovat palestiinaliset? Meillä on monia Al-Masri ("egyptiläinen")-nimisiä perheitä, joiden juuret ovat egyptiläiset. Egyptiläiset! He voivat olla Alexandriasta, Kairosta, Dumietasta, pohjoisesta, Assuanista, Ylä-Egyptistä. Olemme egyptiläisiä, olemme arabeja. Olemme muslimeja. Olemme osa teistä."Egyptiläinen Safwat Higazi julistaa Muhammad Mursin vaalikampanjassa, että he aikovat jälleenrakentaa "Arabien yhdysvallat" pääkaupunkinaan, ei Kairo, Mekka tai Medina, vaan Jerusalem. Meidän huutomme tulee olemaan: "Miljoonat marttyyrit marssivat kohden Jerusalemia." Tuhatpäinen yleisö alkaa toistaa iskulausetta; "miljoonat marttyyrit marssivat kohden Jerusalemia", kunnes joku laululaa mikkiin: "Karkota uni kaikkien juutalaisten silmistä, tulkaa, te marttyydiuden rakastajat, te olette kaikki Hamas, unohtakaa koko maailma, unohtakaa kaikki konferenssit, heiluttakaa (kiihottakaa) aseitanne, sanokaa rukouksenne..." Higazi jatkaa: "Sanomme sen selvästi ja suoraan, kuulkoon sen koko maailma, kyllä, Jerusalem on tavoitteemme, tulemme rukoilemaan Jerusalemissa tai muuten kuolemme marttyyreina sen kynnyksellä!"

Mitä tekee pastori ja suntio liikenteessä ja liikenteelle?

VTT:n "Pastori ja Suntio"-hanke paljastaa suunnitelmat tavaroiden lisäksi autojen ja ihmisten siruttamisen:
http://www.vtt.fi/files/sites/pastori/Hinnoitteluseminaari31082010.pdf
Sivu 4: Fyysisen (ihmisten) ja virtuaalisen (internetin) maailman yhdistäminen, tavoitteena yhdistynyt maailma (unified world) 2020-2040.
Sivu 27: Nykytila - tavoitetila 2020 "palvelut" aina mukana, (eli Isoveli aina mukana autossa).
"Mustat boksit" autoihin.
----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------