Erikoisohjelma eSpecial 2012/39, lähetys torstaina 27.9.2012
Uutiset: HM Ojala
Haastattelussa ukrainalainen pastori Peter Bevz
Kuukauden musiikkivieras (netmissionin ja uskotv:n kautta tulevissa lähetyksissä) Classic Praise


Madridissa kysellään demokratian perään

Espanjan pääkaupunkiin Madridiin kokoontuneet hallituksen säästötoimia vastustavat tuhannet "vallatkaa parlamentti" (Ocupa el Congreso) nimeä toiminnalleen käyttävät mielenosoittajat saivat mellakkapoliisien pampuista ja heitä pidätettiin, ja osansa saivat myös vallanpitäjien suojana olevat poliisit raivosta, joka kiehuu kansalaisten mielissä budjettileikkausten purressa elinolosuhteita vaikeuttaen. 

Madrid on ollut jo pitkään mielenosoitusten näyttämönä. Myös Portugalissa ja Kataloiniassa on mielialoja tuotu esille.


Ja Kreikassa jatketaan mielenosoituksia

Pitkään jatkuneissa Kreikan mielenosoituksissa Ateenassa leikkaussuunnitelmia vastaan, poliisi käytti keskiviikkona kyynelkaasua ja mielenosoittajat heittelivät polttopulloja.Valtaus-liikkeen 1-vuotisjuhlat pidettiin pidätysten merkeissä

New Yorkin occupy Wallstreet liikkeen yksivuotis-synttärit johtivat lukuisiin pidätyksiin poliisin toimesta, joka on saanut paljon kritiikkiä toiminnastaan liikettä vastaan, joka sanoo ajavansa väestön 99 prosentin asiaa valtaapitävän 1:n prosentin sortoa vastaan.


Kongressiedustaja: Pankkisysteemi on mätä

Vuoden takaisessa videossa yhdysvaltalainen kongressiedustaja Dennis Kucinich kertoo miten FED eli Yhdysvaltain keskuspankki (yksityinen instituutio) 2008 antoi salaista pankkitukea valitsemilleen tahoille lähes 8 biljoonaa taalaa(1000 miljardia siis), jonka kehitti tyhjästä. Kucinich vaatii rahanteko-oikeutta takaisin kongressille, jolle se hänen mukaansa perustuslaillisesti kuuluu.Sillävälin EU:ssa

Eu:n  uusi EVM systeemi on pankkisysteemin rahasampo, jolla on immuniteetti oikeusprosesseja, laillisuutta vastaan ja määräysvalta pyytää jäsenvaltioilta kaipaamansa summat seitsemässä päivässä.

Samaa suomeksi


Kuopiolaistohtrismies vääntää rautalangasta EVM systeemin salat suomeksi kesäkuussa 2012.


Mielenosoitusten ja mellakoiden syiden keskiössä, kuten eurokriisiin liittyvissä  ja vallatkaa Wallstreet sellaisissa on pankit, finanssilaitokset ja niiden toiminta. Näiden toiminnan keskiössä on jotain, jota kutsutaan rahaksi. Ja halu saada sitä lissää, ahneuteen asti.
Raamattu ilmoittaa, että "suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa. Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä; mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen. Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri... (1 Tim. 6:6-10).Kolumbia – Pastori murhattu


Pastori Henry Rodriguez (44) ammuttiin kuoliaaksi, kun hän oli poistumassa seurakunnastaan Bogotassa, Kolumbiassa sunnuntaina 16. syyskuuta. Pastori Rodriguez johti helluntaiseurakuntaa Bogotan Marsellan kaupunginosassa.

Murhan syystä ei ole tietoa, sillä pastori Rodriguez ei ollut kertonut saaneensa uhkauksia, mutta paikallislähteiden mukaan silminnäkijät kertovat, että murha näytti ammattitappajien tekemältä. Pastori Rodriguez oli poistumassa seurakunnastaan iltapäivän jumalanpalveluksen jälkeen, kun kaksi moottoripyörällä ajanutta miestä ampui häntä useita kertoja.

Kolumbiassa pastorit ovat usein laittomien aseistettujen ryhmien iskujen kohteina. Maan evankelisten seurakuntien neuvosto arvioi, että vuosittain surmataan keskimäärin 20–30 pastoria. Yleensä syynä on se, että pastorit eivät suostu yhteistyöhön laittomien aseistettujen ryhmien kanssa.

Christian Solidarity Worldwide

stefanus.fi