Kesäistä musiikkisatoa

  Heinäkuun puolivälin viikonloppuna tarttui eSpecial-kameroiden "haaviin" suomalaista gospel tyyppistä musisointia manselaisvoimin pohjamaalla ja pohjalaisten toimesta Keski-Suomessa. Extrana viimeksi myös video kymmenen vuoden takaakin.

Susan Yli-Knuuttila Lasse Heikkilä band, 1. osio

 
   
S Y-K & LHB, 2.osio

Kaunis- ja herkkä-ääninen laulajatar Susan Yli-Knuuttila oli videontekijälle uusi tuttavuus, (niin uusi, että moneen paikkaan tuli kirjoitettua nimi Knuuttila vain yhdellä teellä, sori siitä...) Mutta mikä tuttavuus, kolme kesäloma-iltaa kun käytti videoiden editointiin, ei se tuntunut työltä ollenkaan, kun ei upeaa ääntään kyllästy heti kuuntelemaan ja Heikkilän koukkuiset sovituksetkin omalta osaltaan pitävät mielenkiinnon vireillä, varsinkin kun soittajatkin ovat loistavia muusikoita.
Hieno kokonaisuus.


 
 
Gospelband SELA Keuruu 18.7.2021

Suomi Gospelin toista laitaa, minellakin tapaa, edustaa jo yli parinkymmenen vuoden iän saavuttanut Sela, lisänimeltään Gospelband. Alkuperäisjäsenistä on jäljellä Heikki Karvonen ja Markku Huopana. Muu porukka on vaihtunut ajan myötä, mutta laulujen aihe ei. Se on edelleen usko Jeesukseen ja antama toivo elämän kovissakin tilanteissa.


 
  
HM TriUnit: Kiitos rekei

HM TriUnit: Kutsu Blues

Kesän 2021 tunnelmissa, tosin eri musiikkityylien parissa, on myös uusi Youtuben virtuaalimaailman kokoonpano HM TriUnit, jossa kaverit ovat kovin toistensa näköisiä, mutta kyllä selvästi basisti on noloimman oloinen... 
 David Lyle Morris, Joensuun Gospel Festivaalit 2011

Samaan saumaan sattui tulla vastaan kymmenisen vuotta vanha Joensuussa kesällä 2011 kuvattu uus-seelantilaislaulaja Lyle Morriksen mainio konsertti paikallisessa Helluntaikirkossa. Varsinkin Sibeliuksen Finlandia-sävellyksen aikana tapahtui jotain koskettavaa ja se sai erään kuulijan palvoen polvistumaan käytävän lattialle.