Erikoisohjelma eSpecial 2012/49, lähetys torstaina 6.12.2012

 

-HM Ojalan kokoamat Uutiset

-Sotaveteraani Uuno Kempas ja Leena Kataja keskustelevat.

-Jouluista musiikkia Tuula Tiaisen, Esa Kososen etc esittämänä ohjelman lopussa (netmission & uskotv lähetyksissä).Kuuluuko Suomi kelle?

Näin Itsenäisyyspäivänä kansa muistelee yleensä niitä uhrauksia, joilla Suomi on saatu pitää suomalaisten kotimaana. Itsenäisen Suomen kansalliseksi symboliksi valittu siniristilippu, viittaa voimallisesti uskoon kristinuskon sanomaan -Jeesuksen koko maailman ja siten myös suomalaisten Vapahtajan- rististä.

Katolinen kirkko on päättänyt 8.12.2012 vihkiä Suomen Neitsyt Marialle ja vastavetona okkultistinen ja saatanaa palvova Turun Hengentieteen seura haluaa samana päivänä perustajansa Pekka Siitoimen (natsi ja okkultisti) muistoksi pidettävässä mustassa messussa vihkiä Suomen saatanalle.

Kuten Suomen lippu osoittaa, tämä maa kuuluu Kristukselle ja Hän on toivomme ja kaikenlaisen ajallisen ja iankaikkisen siunauksen lähde, siksi kaikkien Häneen uskovien on syytä huomata missä mennään ja reagoida taisteluun, jota käydään niin jokaisen suomalaisen kuin kansakuntammekin sielusta. Hengellinen taistelu on todellisuutta ja sitä ei käydä kauhistelemalla eikä voivottelemalla, vaan rukoilemalla Pyhässä Hengessä hengelliset sota-aseet molemmissa käsissä (uskon kilpi ja Sanan miekka).

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126219-kuuluuko-suomi-neitsyt-marialle-luciferille-vai-jumalalle

- - -

Israel -Luvattu maa


Israel update:

PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu selvitteli puheessaan Kansallisen Julkisen Diplomatian forumissa Jerusalemissa tiistaina (4.12) Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin perimmäisiä syitä todeten, ettei juutalaisten rakentaminen Juudean ja Samarian alueilla ole se syy, vaan juutalaisen valtion, Israelin oikeus olla olemassa ja arabien halu poistaa se kokonaan maailman kartalta. Aiheen pääministerin selvitykseen antoi joittenkin ulkomaitten, ennen kaikkea EU:n jäsenmaiden, voimakas vastareaktio minihallituksen päätökseen vastata PA/PLO:n yksipuoliseen esitykseen Palestiinan hyväksymiseksi YK :n tarkkailijajäseneksi aloittaa välittömästi 3000 uuden asuntoyksikön suunnittelu Juudeassa ja Samariassa sekä Jerusalemissa.
Nämä maat eivät ollenkaan näytä tajuavan, että ne olivat itse muotoilemassa kriisiä tukemalla PA:n puheenjohtajan Mahmoud Abbasin tekemää yksipuolista esitystä romuttaen samalla Oslon sopimukset ja siihen perustuvat järjestelyt. Tilanteen irvokkuutta kuvastaa tosiasia, että Abbasin asema PA/PLO:n johdossa ja hänen asettamansa Salaam Fayadin johtama hallitus ovat laittomia, sillä Abbas on siirtänyt vaalien pitämistä toistamiseen vuodesta 2009 tammikuusta lähtien, jolloin vaalit oli pitänyt pitää, peläten Hamasin kaappaavan enemmistön, kuten se teki 2006 vaaleissa.
- - -
Palestiinan Auktoriteetti, josta Abbas haluaa käyttää nimeä ”Palestiinan hallitus”, jatkaa mitätöityjen Oslon ja sen jälkeen tehtyjen sopimusten ja vakuutusten vastaisesti räikeää Israelin vastaista propagandaansa. Times of Israel kertoo PA:n radion julkistaneen lähetyksessään joulukuun 1. päivänä laulun, jossa ylistetään itsemurhapommittajia, kuten PMW kertoo taltioimassaan ja kääntämässään esitystä koskevassa artikkelissa. ”Sydämeni, täynnä kiihkoa, räjähti, ja sirpaleet siitä lensivät katkoen vihollisten päät”, laulun sanat etenevät käännöstä vapaasti tulkiten ja jatkuvat: ”Älä sure äitini, älä vuodata kyyneleitä ruhjoutuneen lihani vuoksi. Kerää luuni, äitini, ja palauta ne maahan.” Lokakuussa PMW kertoi palestiinalaisesta tytöstä, joka PA:n virallisessa TV:ssä kehotti vapauttamaan Jerusalemin ”nuorten verellä”. Tässä dokumentissa esitettiin lukuisia israelilaisia kaupunkeja, kuten Haifa ja Ashkelon palestiinalaisina kaupunkeina. Oslon sopimusten mukaan PA:n tulee estää kaikenlainen Israelin vastainen kiihotus, joka kuitenkin alkaa jo lastentarhoista ja jatkuu läpi koko opetus-järjestelmän kaikilla tasoilla opistoihin ja yliopistoihin saakka. Terroristien mukaan nimetään katuja ja puistoja sekä lasten ja nuorten tapahtumia, millä halutaan painottaa, että nämä massamurhaajat ja murhien suunnittelijat ovat esimerkkihenkilöitä, joiden omaksumaa tietä suositellaan, mikä johtaa kansan kunnioittamiseen ja joiden muistolle viritellään lauluja ja musiikkikappaleita. Netanyahu totesi, että tämä kansan parissa tapahtuva kiihotus ja Israelin valtion ja juutalaisten demonisoiminen on pahin este rauhalle.

http://www.timesofisrael.com/pa-radio-broadcasts-song-glorifying-suicide-attacks/


Pommi isku kirkkoon Nigeriassa -11 kuoli


Marraskuun 25. päivänä tapahtuneessa pommi-iskussa ainakin 11 ihmistä kuoli Kadunassa, Nigeriassa. Jumalanpalveluksen aikana hyökkääjät ajoivat bussin täynnä räjähteitä kirkkoon ja vähän myöhemmin sen läheisyydessä räjäytettiin toinen autopommi, joka surmasi monia paikalla olleita ihmisiä.
Islamisti terroristiryhmä Boko Haram on ykkös epäilty surmatyön tekijäksi.

http://www.salememail.com/specialoffers/VOM_Persecution/VOM_persecution_watch_full.aspx?id=4&archive=true