Erikoisohjelma eSpecial 2011/18, lähetys torstaina 5.5.2011 


Obama: Osama murhattu!


Yllä valkoisen talon virallinen YouTube-video, jossa Obama julkistaa Osaman surman Abottabadissa Pakistanissa.

Alla olevasta linkistä voi katsella laadukkaita fotoja eri puolilta maailmaa, joissa kuvataan reaktioita presidentti Barak Hussein Obaman luettua telepromteristaan (tällä kertaa käytössä vain yksi kpl, josta syystä hän katsoi puhuessaan suoraan eteensä, eikä tavalliseen tapaan vuorotellen molemille sivuille) Osama bin Ladenin tulleen surmatuksi.

http://www.theatlantic.com/infocus/2011/05/osama-bin-laden-killed-worldwide-reactions/100058/

Osaman photoshopilla väärennetty kuolinkuva ja alkuperäiset löytyy täältä (kuvat sis, graafista väkivaltaa):
http://www.popphoto.com/files/resize/imce_uploads/original-576x270.jpgKaikki eivät kuitenkaan usko Obaman julistusta Bin Ladenin kuolemasta, teksasilainen uuden maailman järjestyksen vastustaja Alex Jones väittää esim venäläisen RT-kanavan ohjelmassa Osaman kuolleen munuaisvaivoihinsa jo vuosia sitten, mutta asia on salattu tähän saakka.

Hamasin ja Fatahin "sovinto"

PALESTIINALAISJÄRJESTÖT allekirjoittivat eilen Kairossa sopimusasiakirjan, jolla
on tarkoitus lopettaa Fatahin ja Hamasin vuodesta 2007 jatkunut eripuraisuus ja toistensa syyttely. Pahat kielet ehtivät vakuuttelemaan, että katsotaanpa vain, miten kauan tuo sopimus kestää, sillä vastaavia sovinnon eleitä Fatah ja Hamas välillä on tehty ennenkin.
Eikä tuo ennustus aivan turha lienekään, sillä vaikka Fatahin ja Hamasin johtajien oli tarkoitus eilen raapustaa dokumentin alle omat puumerkkinsä, molemmat jättivät sen tekemättä. Muiden pienempien järjestöjen edustajat allekirjoittivat sen edellisenä päivänä.

VIIMEINEN häiriö aiheutui siitä, että juhlallisessa loppuseremoniassa, jossa oli tarkoitus julkistaa maailmalle sovun syntymisestä, Hamasin ”ulkoministeri” Khaled Meshaal katsoi joutuneensa syrjityksi istumajärjestystä laadittaessa ja kieltäytyi aluksi tulemasta kateederille. Tämä nyt oli vähäinen tahra rikkeettömään yhteistoimintaan, mutta tahra kuitenkin.
Toinen Hamasin taholta osoitettu ”diplomaattinen” pisto eli se, että vain muutamia tunteja ennen sopimuksen julkistamistilaisuutta Hamasin teloitusryhmä ampui ”Israelin kanssa yhteistoiminnasta” vuosi sitten tuomitun palestiinalaisen Gazassa. Teloitusten tulee saada PA:n lain mukaan Abbasin allekirjoitus ennen sen suoritusta, mikä tässä jäi hankkimatta.
Kairossa järjestettyä julkistamistilaisuutta todistivat YK:n, EU:n ja arabiliiton edustajat. Arabiliiton pääsihteeri Amr Moussa julisti tilaisuudessa tämän (YK:n ja EU:n edustajien läsnäolon) tarkoittavan, että nyt voidaan unohtaa syytökset Hamasista terrorijärjestönä, sillä se on saanut kansainvälisen tunnustuksen sopimuksen ansiosta.

http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=219247

Shin Betin edellinen johtaja Uval Diskin varoittaa Fatahin ja Hamasin sopimus-dokumentista, ettei se ole todellinen, eikä kysymys ole sovinnosta niiden välillä. Hänen näkemyksensä mukaan kysymys on fasadista, jonka suojassa suunnitellaan kolmatta intifadaa. Todisteena tästä hän sanoo sen, ettei Hamas päästä PA:n turvallisuusjoukkoja Gazaan eikä Fatah Hamasin joukkoja Länsirannalle.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/143915


Abbas puunlatvassa

Fatahin ja Hamasin sovinto voi tulla palestiinalaisille kalliiksi, sillä lännessä suosittu entinen Maailmanpankin virkailija Salaam Fayad menettäisi paikkansa ja USA tulisi luultavasti keskeyttämään palestiinalaisten tukemisensa. Obaman ja Abbasin välit ovat hiertyneet pahasti Abbasin kritisoidessa USA:n presidenttiä petollisuudesta ja siitä, että tämä houkutteli hänet vaatimaan kovia lisävaateita Israelilta uskotellen pystyvänsä vääntämään Netanyhaun kättä niille suosiollisiksi. Nyt Abbas valittaa jääneensä yksin puunlatvaan, jonne molemmat kipusivat, mutta sitten Obama laskeutui alas vieden tikapuut mennessään. http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/palestinian-pm-s-future-uncertain-as-hamas-and-fatah-move-toward-unity-1.359582

israelupdate.achlak.net

Jonah -Toivoa eli hatikvaa juutalaisille homoudesta suoruuteen haluaville


JONAH - Jews Offering New Alternatives for Homosexuality (or Healing) on Arthur Goldberg nimisen kaverin perustama järjestö, joka tarjoaa hänen mukaansa maailman syrjityimmälle väestönosalle, eli vasten omaa tahtoaan homoseksuaalisuuteen taipumusta kokeville miehille ja naisille, toivoa parantumisesta.

Tämän väestönosan syrjintähän on mitä kovimmalla tasolla Suomessa, kautta linjan kirkon ylintä johtoa myöten, kuten "Älä alistu" kampanja hiljakkoin todisti...

Golberg on kirjoittanut kirjan nimeltä: "Light in the closet", eli "valoa kaapissa", jonka sanoo saaneen ylistystä yli uskontokunta rajojen ja terapeuteilta jne.

Tämä entinen Wallstreet finanssikauppias ja järjestön perustaja sanoo, että yksikään tieteellin tutkimus ei ole todistanut homouden olevan synnynnäistä, vaikka näin väitetään aktivistien taholta. On mahdollista muuttua, kun psygologisesti kartoitetaan "potilaan" kokemat tarpeet ja niihin opetetaan häntä vastaamaan seksuaalisuuden ulkopuolelta.

http://jonahweb.org

Egypti – Kirkko kunnostettu

Uutisissa kerroimme aiemmin, kuinka koptikirkko tuhottiin 4.3. Soolin kylässä mellakan yhteydessä. Muslimit halusivat rakentaa paikalle moskeijan. Armeija puolestaan lupasi kunnostaa kirkon.

Soolin kylän koptit ovat todellakin päässeet juhlimaan pääsiäistä kunnostetussa kirkossaan. Armeija kunnosti kirkon lupauksensa mukaan pääsiäiseksi. Kristityt iloitsevat tästä hämmästyttävästä ja ennen näkemättömästä tapahtumasta. Kahden marttyyrin St. Georgen ja St. Minan kirkon pappi Balamoun Youakeem kertoi jälleenrakennuksen tapahtuneen ”hämmästyttävän nopeasti”. Youakeem sanoi jälleenrakennuksen tapahtuneen huolimatta kyläläisten vastalauseista. ”Kaikki on palautunut normaaliksi”, hän sanoi. ”He jopa koristelivat alttarin kauniisti puukoristein. Se on maksanut heille paljon rahaa, kirkko näyttää tällä hetkellä kauniilta.”

Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty mellakoinnista ja tuhotöistä. Youakeem pelkää mitä tapahtuu, jos pidätyksiä tehdään. ”Henkilökohtaisesti pelkään, että jos joku pidätetään, viha leimahtaa uudelleen”, hän sanoi. ”Jumala hoitaa asian tavallaan.”

Compass Directhttp://www.stefanus.fi----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi