Hammaslääkäri lähetyssaarnaaja Marja-Liisa Lappalainen

 

Marja Liisa Lappalainen Leena Katajan haastattelussa.

Marja Liisa Lappalainen on lähetyshammaslääkäri. Hän on tehnyt monia eri lähetystyömatkoja moniin maailman maihin noin kymmenen vuoden ajan. Hän on tehnyt hammaslääkärityötä Malesiassa, Indonesiassa, Nepalissa, Intiassa, Filippiineillä, Srilankassa, Vietnamissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa paikallisseurakuntien kutsumana ja evankelioinut ja jakanut Jumalan sanaa näissä maissa useita eri kertoja.

Marja Liisa Lappalainen sai kutsun tehdä lähetystyötä Indonesian Semarangissa 2007. Sen jälkeen Jumala on avannut ovia ks. maihin. Marja Liisa pitää hammasklinikkaa ja auttaa suusairauksista kärsiviä ihmisiä samalla kertoen heille evankeliumin Jeesuksesta. Iltaisin klinikkapäivän jälkeen on vielä seurakunnissa kokoukset, joissa hän puhuu. Kaikki tämä on Jeesuksen tähden, joka on Kutsun antaja ja johdattaja.
 
  Marja-Liisa kertoo työstään englanniksi:

 "Win the lost at any cost!"

The testimony of finnish dentist Marja-Liisa Lappalainen, who got saved after hearing from her doctor of a serious illness she had, but later Jesus Christ also healed her and the Holy Spirit led her to make missionary work in many Asian countries, useing her profession as a dentist to save souls.