Copy of
Paastorukous-illat

Maanantaiset paastorukous-illat suorina videolähetyksinä netissä.  


Paastorukous-illat videolähetyksenä netissä maanataisin klo 19.00
Linkki lähetykseen

 

 

 

 


eSpeciaali.net pääsivulle


M Munroe: "Rukoilkaamme"

 


Terveisiä ohjelman tekijöille:

Rukoussivusto: rukous.net

 


Tule mukaan rukoilemaan herätystä

Suomeen, seurakuntaasi ja paikkakunnallesi.

Tohmajärven Helluntaiseurakunnassa on vietetty kaikkien halukkaiden ja "kynnellekykenevien" voimin paastopäivää kerran viikossa maanataisin. Kohteena on ollut erityisesti oman seurakunnan ja paikkakunnan hengellinen tila.

On rukoiltu Jumalan Hengen herättävää vaikutusta sydämiin ja antauduttu rukoustaisteluun myös ajankohtaisten ja yksilöityjen asioiden puolesta. Tulokset alkavat näkyä. Uusia innokkaita tulokkaita on toiminnassa ja uutta innoitusta koetaan, vaikka taistelu jatkuu ja "paljon on maata valtaamatta."

Ole mukana yksin

Nyt maanatai-iltaisin kokoontuvan paastoryhmän opetusosuus lähetetään videolähetyksenä netissä maanantaisin klo 19.00, johon sinäkin voit osallistua!

...tai ryhmässä

Jos seurakunnassasi on mahdollista muodostaa paastoryhmä, joka ottaa maanantain paastopäiväksi ja kokoontuu illalla ylistämään ja rukoilemaan Herraa, sekä oppimaan rukouksesta, nettilähetys voi olla osa tälläistä kokoontumista.

Aikataulu

Ryhmän kokoontuminen voi kulkea esim näin:

18.30 Laulua, alkurukous jne.

19.00 Nettilähetys, jossa opetusta ja rukous Suomen puolesta

19.45 (noin) rukous oman paikkakunnan ja ryhmän rukousaiheiden puolesta

Lähetys löytyy täältä: netmission.fi/streaming

Paasto, miksi ja miten?

Raamattu puhuu paastosta hengellisenä aseena, jota niin Vanhan Testamentin pyhät kuin Jeesus ja apostolitkin käyttivät. On myös terveydellisistä syistä paastoavia, jotka eivät välttämättä ole edes uskossa.

Viikkottainen paasto antaa elimistölle "vapaapäivän." Ja tekee sille hyvää. Mutta rukoukseen yhdistettynä paasto on hengellinen ase, joka antaa uskonelämälle uutta ulottuvuutta.

Me tarvitsemme nyt Suomessa niitä, jotka sanoutuvat irti omasta mukavuuden tavoittelusta ja huomaavat kansamme vauhdilla synkistyvän hengellisen tilan ja ovat omalta puoleltaan valmiita vastaamaan haasteeseen.
- - - - - - -
Esittely ja johdanto Myles Munroen kirjaan "Rukoilkaamme" 

Paastorukous-illoissa käydään nyt läpi Munroen kirjaa jaksottain -ja sukelletaan rukouksen ihmeelliseen maailmaan syvemmälle.

>Lue lisää<