Erikoisohjelma eSpecial 2011/38, lähetys torstaina 22.9.2011Musiikki: Tarvo Laakso, Joensuun Gospel festivaalin konserttinsa 3. osa
Vierailijat: Rauno Helppi ja Vesa-Pekka Lanne


Psalmi 83:1-8:  Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa.
Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä.
Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.
He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".
Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan:
Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset,
Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat.
Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla.Palestiinalaiset ponnistavat omaa valtiota YK:ssa
23.9.2011

Valitettavasti alue, jolle valtiota aiotaan on jo luvattua toisille, huomattavasti Korkeammalta taholta...

Kansainväliset asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että PA:n anomus Palestiinan valtion perustamiseksi YK:n päätöksellä ja YK:n sponsoroimalla rasisminvastaisella Durban III konferenssilla on selviä yhteneväisyyksiä. Anne Bayefsky, joka järjestää anti-Durban III konferenssin 22. syyskuuta New Yorkissa, sanoo, että ne liittyvät oleellisesti toisiinsa, ne ovat linnun kaksi siipeä, yhtä välttämättömiä onnistuneelle lennolle. Bayefsky sanoo, että arabit uskoivat asevoimin pystyvänsä murskaamaan huonosti aseistetun ja väestömäärältään vähäisen ja epämääräisen Israelin pienen valtiorääpäleen, mutta kolmen tai neljän epäonnistuneen yrityksen jälkeen ovat keskittyneet Israelin tuhoamiseen diplomaattisesti eristämällä sen ja asettamalla sen laillisuuden kyseenalaiseksi, kunnes se heikentyneenä ja moraalisesti kuihtuneena on helppo saalis yhtyneille arabiarmeijoille. Toivonpilkahdus nähdään siinä, että kaikki johtavat demokratiat länsimaissa ovat sanoneet irti Durban III osallistumisensa ja boikotoivat sitä.

Lähde: http://israelupdate.achlak.net/ (< lue lisää Israelin tilanteista sivustolta).Pari erittäin ajankohtaista esitystä palestiinalaiskonfliktin historiasta:

Totuus ns "Länsirannasta"

Israelin ja palestiinalaisten konflikti Juudean ja Samarian alueesta laitetaan historialliseen ja kansainvälisjuridiseen asiayhteyteen.

Totuus "rauhan prosessista"
Videolla kerrotaan, että konflikti ei alkanut 1967, vaan PLO eli "Palestiinan vapautusjärjestö" perustettiin 1964, kun ns Länsiranta oli vielä arabien hallussa. PLO:n tavoite oli ja on "vapauttaa" koko Israelin alue.
Arabien "EI" rauhantarjouksille on kaikunut eri tilanteissa (kivien, pommien ja ohjusten säestyksellä) koko prosessin ajan. "EI" rauhalle Israelin kanssa, "EI" Israelin olemassaololle. Uskonnolliset ja poliittiset arabivaikuttajat jatkuvasti esittävät Israelin tuhomista.

Samat asiat Dennis Pragerin sanomana:

"Lähi-idän ongelma" voi olla vaikea ratkaista, mutta erittäin helppo kuvata; probleemi on, että arabit eivät (kerta kaikkiaan) halua alueella olevan Israel-nimistä juutalaisvaltiota. He ovat osoittaneet sen hyökkäämällä suuren 7 valtion voimin 3 eri kertaa (1948, 1967 ja 1973) pikku Israelin kimppuun -ja ovat aina hävinneet.


Keskustelua uudesta Suomen perustuslaista Eduskunnassa


Kuullaksesi mitä kansanedustajat keskustelevat uudesta perustuslakiehdotuksesta, katso 32. täysistunto 13. syyskuuta 2011 osoitteessa:
http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Eduskunta.htmlNobel-palkittu fyysikko erosi ilmastomuutoksen vuoksi
Norjalaissyntyinen Nobel-voittaja Ivar Giaever on eronnut Yhdysvaltain fyysikoiden järjestöstä (APS) vastalauseena järjestön antamalle julkilausumalle ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämepenemisestä.

Giaeverin mielestä järjestön toteamus, että "ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen on kiistattomasti toteen näytetty", sotii tieteentekemisen perusoletuksia vastaan. Tieteen luonteeseen kun kuuluu, että totuuksia ei ole.

Giaever kirjoittaa eroilmoituksessaan, että "teorian mukaan (miten on edes mahdollista mitata maapallon keskilämpötilaa vuoden ajan?) maapallon keskilämpötila on noussut 288,0 kelvinistä 288,8 asteeseen noin 150 vuoden aikana, mikä (jos totta) tarkoittaa, että lämpötila on pysynyt hämmästyttävän vakaana, ja sekä ihmisten terveys että onnellisuus on parantuntut tämän 'lämpimän' jakson aikana."  (Lähde).

Sata tiedemiestä totesivat jo 11.12.2007 YK:N pääsihteerille lähettämässä avoimessa kirjeessään, että "yritykset estää globaalia ilmastonmuutosta ovat täysin toivottomia ja edustavat traagista varojen väärin kohdentamista sen sijaan, että niillä poistettaisiin ihmiskunnan todellisia ja kiireellisiä ongelmia."

(Lisää ilmastokysymyksestä).