Erikoisohjelma eSpecial 2012/, lähetys torstaina .2012

Tutkimus: Lapsille EI ole samantekevää onko vanhempansa homo vai suora

Teksasin yliopiston tutkimus osoittaa suuria eroja nuorten aikuisten kesken, jotka ovat kasvaneet vanhemman kanssa, joilla on suhde samaasukuopuolta olevaan kumappaniin tai normiperheessä oman isänsä ja äitinsä kanssa. Esimerkiksi lesboäidin kasvatit elivät neljä kertaa (!) useammin yhteiskunnan avun varassa kuin perinteisen perhemallin jälkeläiset ja homoisän lapsena kasvaneet olivat kaikkkein eniten eri ryhmistä jääneet kiinni rikoksista tai tehneet itsemurhia jne.

Tilastoidut lopputulemat graafisina esityksinä:
http://www.familystructurestudies.com/outcomes

Tutkimus osoittaa, että laajasti levitetty käsitys homovanhemmuuden ja perinteisen perhemallin vaikuttavuudesta (tai peremmin vaikuttamattomuudesta) lapsiin on myytti, joka ei ole tieteellinen tosiasia. Uudet tutkimukset osoittavat sen sijaan selvästi, että lapset pärjäävät aikuistuttuaan parhaiten, jos ovat kasvaa biologisten vanhempiensa kanssa ehyessä perheessä.

The Kids Aren’t All Right:
New Family Structures and the “No Differences” Claim

How different are the adult children of parents who have same-sex relationships?
Findings from the New Family Structures Study

- - -


Kristus keskeinen parantamis seminaari

Roger Sapp pyytää selkävaivoista kärsivää kuulijaa tulemaan rukoiltavaksi ja Shina tulee..

Presence Evangelism

"Läsnäolo evankeliointi"

-On aika rakastaa tätä maailmaa -juuri kuten Jeesus teki

TOM RUOTOLO:
-Tämän konferenssin aikana tulet kuulemaan paljon rakkaudesta, sen painopiste on ulos menemisessä.

-(Opetetaan) käytännöllisiä tapoja miten mennä ulos ja osiottaa ihmisille Jumalan voimaa ja rakkautta

TODD WHITE;
Olette maailmassa tekemässä tyhjäksi perkeleen tekoja, joka päivä, ensimmäinen niistä on, että lopetat ajattelemasta hänen laillaan.

BOB HAZLET:
Raamattu sanoo, että sinun tulee tavoitella Hengen lahjoja innokkaasti.

CHRIS OVERSTREET:
Opit, että sinulle on tarjolla ihan kokonaan toisenlainen maailma, JUmalan Valtakunta, ja opit, että sinä Jumalan lapsena, voit tehdä myös tyhjäksi perkeleen tekoja.

Todd White:
Voit käydä kirkossa koko ikäsi, oppimatta koskaan kuka todella olet.
Bob Hazlet:
Jos katselemme ihmisiä Jeesuksen veren kautta, he tulevat siksi, miksi Jumala on heidät tarkoittanutkin.

Nuori julistaja:
Jumalan Henki asuu sinussa, sama Henki joka nosti Kristuksen haudasta.

Nainen:
Se on ihmeellistä. Olemme näneet niin monia parantumisia ja niin monia ihmeitä.

Ruotolo(?):
Kuulet todistuksia, ei svain seurakuntalaisilta, vaan ulkopuolisilta, se muuttaa sinun mielesi ja sydämesi.

Tumma mies:
Tiedän puhuvani ryhmälle, joka uskoo yliluonnollisiin asioihin ja on nähnyt niitä, mutta on aika, että koet niitä tuolla ulkona.

Julistaja kokouksessa:
Nyt Herra, minä pyydän, että ilmestyksen ja viisauden Henki, otat uskonnollisuuden pois meistä ja näytät meille, millaista on olla Poikasi kaltainen.

-Voiman ja rakkauden koulut-

-mitä jos
-emme tuntisi pelkoa 

Todd White kertoo (huoltoasemalla): Mies vain kyseli tietä, mutta Jumala on osoittanut, että ei ole väliä missä olet... Ajattelin, että hän on tehdastyöläinen, koska hänen olkapäänsä näytti olevan vialla, mutta metsurihan hän oli, Jumala kosketti ja paransi sen olkapään ja mies "sekosi" täysin. Jumala rakastaa häntä ja paransi hänen olkapäänsä.
 Oltiin tässä shoppailemassa ja tuli ostettua paitakin, mentiin kauppaan, joka on okkultistinen tms tyylinen liike, siellä tapasimme pari ihmeellistä ihmistä ja Jumala alkoi puhua minulle mikä heidän kehossaan oli vialla.
Menimme kaupan takaosaan ja rukoilimme tytön puolesta, jolla oli selkävaivoja. - - -
 "Me käskemme tämän selän tulla suoraksi, scoliosis kiroa sinut ja käsken sinua lähtemään. Jeesuksen nimessä, koska sinä rakastat häntä niin paljon, hän on ihmeellinen, kiitos Isi." Voisitko taivuttaa itseäsi puolelta toiselle? Tunsitko poksahduksen? Joo! Miltä tuntuu? Kipu on loppunut...
 Sitten rukoiltiin kaverin polvien puolesta. Joku nainen kaupan takaosassa ei ollut touhusta kovin innoissaan, kun he lukevat tarot kortteja siellä takana...

 Raamattu sanoo, että Helvetin portit eivät voita (Kristuksen) seurakuntaa. Helvetin portit ovat kaikessa mikä on Jeesuksen ulkopuolella, ja jota vastaan Helvetin portit eivät voi pitää puoliaan. Niinpä tarot-kaupan edessä tai siellä Jumala voi parantaa ihmisiä. -Rukoilee ihmisten puolesta kaupassa ja että kaupan ilmapiiri muuttuisi ja tarot koerttien lukemiset loppuisivat, Jumalan rakkaus kohtaisi heitä ja näkijötä kun ovat, saisvat kokea Jeesuksen ilmestyvän heille ja hänen valtavan rakkautensa.
 Efesolaiskirjeessä sanotaan, että meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan vaan halituksia ja valtoja vastaan. Jos joku ei halua sukoa, se johtuu siitä, että Helvetti hallitsee hänen ajatuksiaan. Se mitä teemme on, että rakastamme helvetin suoraan ulos heistä:) Jeesuksen nimessä, amen!

-Uusi sukupolvi radikaaleja sotilaita
-Verellä suojattuja
-Ei kompromissejä
-Valmiina rakastamaan
-Tallaten paholaista joka askelleella
-Nouse ylös

Monesti kujemme ihmisten ohi. Emme tee juurikaan oikeutta evankeliumille vvain kävelemällä ihmisten ohi. Takanani on roskakasoja. Oletko sinä valmis astumaan roskan sekaa? Monesti ihmisistä ajatellaan, että tietyt ihmiset ovat roskaväkeä. Emme välttämättä halua olla heidän lähellään, koska koemme olomme epämukavaksi. Mutta Pyhä Henki on Puolustaja (en. "mukavuuden tuoja") ja on meidän kanssamme. Tarvitaan Jumalan miehiä ja naisia saamaan esiin kultaa, sieltä missä muut näkevät vaan roskaa. Haluatko olla radikaali? Haluatko elää ilman kompromissejä? Mitä teemme evankeliumilla? On aika kurkottaa alas ja tavoittaa joitain. Olkaamme kapinallisia Jeesuksen veressä. Olet Jumalan lapsi, sinua ei ole tarkoitettu kävelemään pois häpeässä. Sinut on tarkoitettu kulkemaan Voitossa.
ISÄ rukoilen Jeesuksen nimessä, rohkeutta Kristuksen ruumiille, ettemme enää koskaan kulje pois ihmisten luota. Älä enää koskaan, milloinkaan, käännä selkääsi maailmalle, koska Jeesuskaan ei kääntänyt selkäänsä sinulle.

- - -

----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------