Erikoisohjelma eSpecial 2012/19, lähetys torstaina 10.5.2012


Tiina Kärkkäinen laulaa ja kertoo uskoontulostaan ja kutsumuksestaan lähetystyöhön Siperian sukulaiskansojen pariin.

Musiikkivieraana Jone kivojen kaveriensa kanssa.


Uutisia:
 
Presidentti BH Obama
ilmaisi tukensa samaa sukupuolta olevien "avioliitolle", siitä huolimatta, että viimeksi Pohjois-Karoliinan osavaltio julisti niinikään kannattavansa avioliiton käsitteen rajaamista edelleen vain miehen
ja naisen väliseksi liitoksi. Kuten aiemmin kaikki muutkin 32 osavaltiota, jotka ovat asiasta äänestäneet. Perinteiselle käsitykselle avioliitosta antoi valtion 100:sta seutukunnasta 93. Obama kutsui äänestystulosta "pettymykseksi", eli kansa äänesti hänen mielestään mitä ilmeisimmin väärin. ABC uutisten haastattelussa Obama kertoo ajattelunsa asiassa kokeneen evoluutiota niiden monien homoparien kautta, jotka häntä ja perhettään ympäröivät ja palvelevat. Hän sanoi olevansa "uskoaan harjoittava kristitty" ja veti mukaan jopa Jeesuksen uhrikuoleman puolestamme propagandaansa tämän Raamatun niin selvästi tuomitseman synnin ja rikoksen ajamiseksi alas amerikan kansan kurkuista, heidän mielipiteestään välittämättä.
(Analogiansa kultaisesta säännöstä -tee muille, kuten itsellesi soisit tehtävän- ontuu tässä yhteydessä pahasti, kun on lakia ja yhteiskuntajärjestystä edustavasta tahosta kysymys. Kenenkään ihmisarvoon ei kuulu olla varas, murhaaja tai huorintekijä -eikä homoseksuaalisuuden harjoittaja. Jos kultaista sääntöa sovellettaisiin Obaman tyyliin, ajatus olisi esim -älä tuomitse murhaajaa, kuten et itsekään haluaisi murhan tehtyäsi tulla siitä tuomituksi- elli on kyseessä nyrjähtänyt ajatuskuvio. Yksilö ihmisten asia ei ole tuomita toisiamme, koska kaikki olemme vajavaisia, mutta esivallan tehtävä -Raamatun mukaan- on olla pelkona niille, jotka tekevät pahaa. Ja sitä homoseksuaalisuuden harjoittaminen Jumalan silmissä on).

http://www.citizenlink.com/2012/05/09/as-north-carolina-embraces-marriage-president-offers-cold-shoulder

Tunnettu amerikkalainen kristitty kirjailija Max Lucando tapasi vieraana seurakunnassaan käyneen rabbi Daniel K. Thomsonin lentokoneessa, jossa istuivat vierekkäin. Lucandon lukiessa Joosuan kirjaa Thomson loihe lausumaan hänelle: "Näen, että pidät juutalaisista kirjailijoista." Miehet ystävystyivät ja rabbi Thomoson valotti pääsiäisaterian ja ehtoollisen merkitystä kertoen aterialla nautittavan maljan merkityksestä syvällisesti.
KYMMENIÄ tuhansia, arvioiden mukaan jopa 200 000 ihmistä, oli kokoontunut Meron vuorelle perinteiseen mystisen rabbin Shimon bar Yochain (Rashbi) muiston kunnioittamis- (hilula) ja suuren kokon sytyttämistilaisuuteen. Yochai tunnetaan mystisen kabbalististen kirjoitusten Zoharin laatijana. Yochai piileskeli poikansa kanssa luolassa 13 vuoden ajan roomalaisten etsiessä häntä. Heidän ateriansa olivat carobit ja vierellä löytyneen lähteen vesi. Suuren nuotion loistolla halutaan ilmentää kirkkautta, mikä auran tavoin ympäröi Rashbia Lag B´Omer päivänä saatuaan ilmoituksia Toran sisimmistä salaisuuksista. Tätä päivää kunnioitetaan myös päivänä, jolloin juutalaista kansaa kohdannut suuri vitsaus, joka surmasi 24 000 ihmistä, pysähtyi toisella vuosisadalla AD.
Tilaisuuteen kuuluvat Rashbia kunnioittavat melodiset laulut ja tanssit.

Poliisi ja turvallisuusjärjestöt aloittivat tilaisuuden turvallisuusjärjestelyt ja valmistelut viikkoja ennen tilaisuuksia, sillä suureen kansanjoukkoon voi pyrkiä kaikenlaisia häiriöntekijöitä, eikä terrorismin mahdollisuutta voi sulkea pois.
Tähän mennessä ei ole mitään pahoja onnettomuuksia raportoitu.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155638#.T6t0aDJHTFw
http://israelupdate.achlak.net/
Israelissa on arkelogisissa kaivauksissa löytynyt historiallista todistusaineistoa juutalaisista uskonnollisista toimituksista Juudassa kuningas Daavidin ajalta, linnoitetusta kylästä läheltä aluetta, jossa Daavid voitti Goljatin.

Löytö alleviivaa Raamatun historiallista paikkansapitävyyttä ja todistaa juutalaisten asuneen maassa jo 1000 eKr.

Löydön tehnyt ja aluetta pitkään tutkinut arkeologian professori Yosef Garfinkel jo aiemmin on tuonut esiin samoilta sijoilta vanhimman hebrealaisen tekstin (niinikään tuolta ajalta).

http://www.bridgesforpeace.com/news/article/first-evidence-of-jewish-rituals-in-judah-at-the-time-of-king-david-found/


Vladimir Putin
astui taas vaihteeksi Venäjän maan  presidentin virkaan kaikella komeudella ja juhlallisuudella. Korkealle nousee sotilaspoikien jalka ja kulta kiiltelee. RT välitti maailmalle tapahtuman kaikessa loistossaan, mm runsain helikopterikuvin kavalkadista Kremlin palatsiin.
Näkyy naapurimaan johto luottavan saksalaisiin kulkuvälineisiin.  Autot merkkiä Mersu ja moottoripyörät Bemareita.


Yhdysvaltain armeija haluaa laittaa sotilaisiinsa mikrosirun, monitoroidakseen heidän kuntoaan ja terveyttään. Sirutuksen vastustajat huolissaan.

http://www.wnd.com/2012/05/u-s-military-developing-spychips-for-soldiers/
----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------