Erikoisohjelma eSpecial 2011/37, lähetys torstaina 15.9.2011Ohjelman puheet: HM Ojala: Suomi tarvitsee Pyhän Hengen herätystä, Leena Katajan kanssa keskustelevat Karmel-yhdistyksen pappi Erja Kalpio Israelin tilanteesta ja kunnallisneuvos Marja-Liisa Tykkyläinen Suomen tulevaisuudesta.

Musiikki:
Tarvo Laakso, osa 2, taltiointi Joensuun Gospel Festivaaleilta 2011

Mitä Israel on koskaan tehnyt rauhan puolesta?


Satiirinen Honest Reporting järjestön video kuvaa osuvasti maailman median vinoutunutta asennetta suhteessa Israeliin.Tuoreimmat stefanus.fi uutiset:

Iran – Uskovien käsketty ilmoittautua vankilaan.

Viiden iranilaisen kristityn ja pastorin, jotka tuomittiin 8.3.2011 Shirazissa rikoksista islamilaista järjestystä vastaan, on käsketty ilmoittautua välittömästi vankilaan kärsiäkseen vuoden mittaisen vankeustuomion.

Kazakstan – Mies karkotettu omassa seurakunnassa saarnaamisesta.

Venäjän kansalainen Leonid Pan on asunut laillisesti Kazakstanissa 15 vuotta, hän on naimisissa kazakstanilaisen naisen kanssa ja heillä on kaksivuotias tytär. Elokuun puolivälissä Pan sai tietää, että hänen asumislupaansa ei uusita, koska hän on saarnannut paikallisessa protestanttisessa seurakunnassa, vaikkakin palkatta.

Tansania – Kristityt elävät pelossa Sansibarilla.

Kristityt elävät pelon ilmapiirissä Tansaniaan kuuluvalla, osin autonomisella Sansibarin saarella. Nuori mies on joutunut pakenemaan saarelta muslimiperheensä tappouhkauksien vuoksi ja toinen kristitty, joka vahingossa poltti Koraanin sivuja, myönsi mieluummin syyllisyytensä ja meni vankilaan kuin kohtasi varman kuoleman raivostuneen joukon käsissä.

http://stefanus.fi


----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Liity fb eSpecial faniksi