Erikoisohjelma eSpecial 2011/44, lähetys torstaina 3.11.2011Vierailija: Rauno Helppi keskustelee Leena Katajan kanssa (jakso 5, henkivallat 2)

Musiikki: Pro Fide Joensuun Gospeleissa 2011, osa 1
(Golden Gospel palkinnon luovutustilaisuus, ei arkistointia)


Palestiinalaiset UNESCON täysjäseneksi
 Ehud Barakin entinen rauhanneuvottelija David Levy selittää, että PA:n hyväksyminen YK:n alaiseen järjestön UNESCO:n täysjäseneksi, joka (siis PA:n jäseneksi pääsy) jatkunee muissakin YK:n järjestöissä, joihin PA hakee jäsenyyttä, häiritsee pahoin USA:n aloitteita ja pyrkimyksiä rauhanneuvottelujen jatkamiseksi siitä, mihin ne jäivät vuosi tai pari sitten.

Sekä USA että Israel ovat vakuuttaneet, että ainoa tie rauhaan osapuolten välillä kulkee suorien kahdenkeskisten neuvottelujen kautta. PA:n toiminta romuttaa lopullisesti Oslo I:n ja II:n sopimukset Israelin ja PLO:n välillä, jotka kieltävät yksipuoliset toimet kummaltakin osapuolelta.
PA ilmoitti heti äänestyksen jälkeen, jossa se hyväksyttiin UNESCO:n jäseneksi jäsenten hurratessa haltioituneesti, että se tulee esittämään pitkän listan, kolmisenkymmentä kohdetta Juudeassa ja Samariassa, joita se esittää liitettäviksi UNESCO:n listaan palestiinalaisten perinnekohteina. Tällaisia kohteita ovat Hebron, Betlehem ja Suolameri jne. kaikki juutalaisille tärkeitä uskonnollisia kohteita. PA:n nauttiman yleisen kannatuksen vuoksi YK:n parissa UNESCO tullee hyväksymään PA:n esityksiä Israelin vastaväitteistä huolimatta.

Unesco: "Laatukoulutusta kaikille"
 
Toinen todella huolestuttava ilmiö on se, ettei UNESCO tule enää PA:n talutusnuorassa puuttumaan PA:n koulukirjojen ja muun opetusmateriaalin sisältöön, niiden räikeästä Israelin ja juutalaisvastaisuudesta huolimatta – eihän se ole puuttunut aiemminkaan. (UNESCO:han on ottanut päämääräkseen rauhan, köyhyyden poistamisen ja kestävän kehityksen  turvaamiseksi tarjota "laadukasta koulutusta kaikille." Jos lukutaidon levittäminen Afrikassa ei varmaan ole paha asia on YK:n päämäärät ja toimet usein jotain muuta kuin hyvältä vaikuttava propagandansa antaa ymmärtää. alempi video).
Voi vain arvailla, mitä vaateita PA tulee esittämään päästyään WHO:n ja IAEA:n jäseneksi.
Israelin tulee todella valmistautua siihen, että koko maailma on sitä vastaan, enemmän kuin koskaan ennen. http://israelupdate.achlak.net/?p=3472

 Käärme iskee pankkisysteemistä


 

Espanjassa oli käärme päässyt pankin raha-automaattiin ja luikerteli sieltä ulos asiakkaan yllätykseksi.

Kommentti kuului, että tämä pikkukäärme on vaaraton, vaaralliset ovat sisällä pankissa...

Euroopan ja maailman laajuisen taloudellisen ahdingon keskiössä on pankkirahoitusjärjestelmän vinoutumat ja ahneus.

Pankkijärjestelmän on helppo ymmärtää olevan myös keskeinen toimija "vanhan käärmeen" 666-peto systeemissä, jossa kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman pedonmerkkiä kädessään tai otsassaan. Nykytekniikan biosiru on vahva ehdokas aisan käytännön sovellukseksi.
 Serkusten tapaaminen Öljymäellä
 
 Yishai Fleisher, juutalainen Oljymäen asukas kertoo Glenn Beckille, amerikkalaiselle tv-hahmolle, juoksulenkillään Itä-Jerusalemissa tapahtuneesta kohtaamisesta paikallisen nuoren arabin kanssa. Yishai teki uhkarohkean päätöksen hölkätä läpi arabikylän Öljymäellä ja hänen ollessaan rukoilemassa aukealla paikalla kukkulan toisella laidalla häntä lähestyi vihamielisen oloinen nuori arabi, jonka kanssa sukeutui  keskustelua alueen omistuksesta. Arabin paheksuessa Yshain rukoilusuuntaa kohti Temppelivuorta, todeten siellä sisovan heidän moskeijansa, juutalainen totesi muslimien rukoilevan kohti Mekkaa ja Jumalan todella siunanneen arabikansoja runsailla maa-aluilla ja rikkauksilla niissä. mutta antaneen juutalaisille Israelin maan ja Jerusalemin, mutta miksi heidän tulisi vihata toisiaan, sillä hehän ovat serkuksia, molemmat Aabrahamin jälkeläisiä.