Erikoisohjelma eSpecial 2011/46, lähetys torstaina 17.11.2011


 
Ohjelmassa:
-Rauno Helppi ja Leena Kataja keskustelevat, aiheena perheasiat
-Videotyömme ystävien piirakkatalkoot
-Kuukauden musiikkivieras: Pro Fide

-Uutiset:

Iranin ydinaseuhka DVD mainos


Millainen uhka maailmalle olisi ydinaseen omaava islamistinen perisialaisvaltio?

Olisiko se valmis odottamansa Mahdin (muslimien messiaan) tulon jouduttamiseksi käyttämään ydinasettaan isoa- ja pikku"saatanaa", eli USAa ja Israelia vastaan?

Ovatko iranilaiset tulleet aiemmin ajatelleeksi kaikkia videolla esitettyjä tapoja hyökätä Yhdysvaltain kimppuun? Ydinase kontissa New Yorkin satamaan, seulan lailla vuotavan Meksikon rajan kautta maahan, tms.

Onko tämäkin video terrorin vastaisen sodan terroria herättävää propagandaa?

Eikö ole mitään muuta tapaa saada Iran aisoihin, kuin sotateollisuuden ja siitä hyötyvän eliitin rakastama sotiminen?


Hyökkäys Iraniin voisi aloittaa 3. maailmansodan

Russia Today eli RT:n eli "Moskovan TV:n" ohjelmassa kansainvälinen konsultti ja kirjailija Adrian Salbuchi väläyttää hyökkäyksen Iraniin johtavan sen tiiviiden Venäjän ja Kiinan kauppasuhteiden kautta mahdollisesti kolmanteen maailman sotaan.

Salbuchi sanoo maailman mahtavien, jotka hänen mukaansa käyttävät USAn ja Naton sotavoimia omiin toimiinsa ja Maailmahallituksensa ajamiseen, ehkä nimenomaan olevan kiinnostuneita näin "sekoittamaan korttipakkaa" aikeillensa suosiollisemmaksi.

Palestiinalaisten propagandatempaus puri mediaan


Kuusi palestiinalaista, jotka järjestivät tempauksen rinnastaakseen olosuhteet Israelissa mustien USAssa kokemaan rasismiin tai aparthaidiin Etelä-Afrikassa, saivat paikalle sata median edustajaa.

Herättääkseen sympatioita "vapauden matkaajat" yrittivät rinnastaa tilanteensa ja toimensa Amerikan siviilioikeustaistelijoiden vastaaviin.

Ajatteleva ja valveutunut journalisti, Suomen ulkopolitiikan johtohenkilö tai presidentti ehdokas voisi saada selville ja ymmärtää, että Isrealissa ei ole mitään lakia, joka kieltäisi palestiinalaisten matkustaien käyttämästä israelilaisia busseja.

Palestiinalaisten Israelin siviiliväestöön kohdistama terrorismi on johtanut matkustusrajoituksiin tietyille alueille ilman asiaankuuluvia lupia. Kuusi tempauksen järjestäjää nimenomaan olivat liikkeellä luvatta ja siksi turvallisuustarkastuksessa heidät poistettiin kulkuneuvosta, kuten odottivat tapahtuvaksikin, kieltäytyessään kehotuksista huolimatta poistumaan vapaaehtoisesti.

Maailman ja Suomenkin journalistit voisivat DAVID BEDEINin tavoin esittää neljä kiperää kysymystä PA:n hallituksen eroavalle pääministeri Salaam Fayadille.
Entisenä Maailmanpankin virkailijana Fayadia arvostetaan lännessä länsi-maalaisesti koulutettuna ja ajatuskuvioiltaan maltillisena ja tasapuolisena.
BEDEIN asettaa kuitenkin hänen meriittinsä kohdalle neljä vakavaa kysymysmerkkiä.

ENSIMMÄISEKSI Bedein kysyy, miksi PLO ja PA edelleen tunnustavat Fatahin vuonna 1964 – ennen PA:n muodostamista ja Israelin valvontaa Gazassa ja Juudeassa ja Samariassa – laadittua peruskirjaa, jossa vaaditaan Israelin tuhoamista? Siinä vaaditaan, että ”Palestiinan vapauttaminen on kansallinen velvollisuus ja että aseellinen taistelu on ehdoton metodi”. Juudea, Samaria ja Gaza eivät olleet silloin Israelin valvonnassa, joten ”Palestiinalla” tarkoitetaan Israelin valtion aluetta.

TOISEKSI Bedein kysyy, miksi PA:n kouluissa käytetyissä oppikirjoissa esiintyy edelleen runsaasti Israelia ja juutalaisia demonisoivaa ja halventavaa tekstiä lukuisista valituksista huolimatta.?  Tyypillisesti palestiinalaisoppilaan oppikirjan tapana on kiistää juutalaisten historiallinen ja uskonnollinen oikeus Palestiinaan; se ei tunnusta Israelin valtiota; demonisoi juutalaisia ja Israelia; syyttää konfliktista vain Israelia sivuuttaen palestiinalaiset (terroritoimet): painottaa taistelun merkitystä vapauden saavuttamiseksi neuvottelujen asemesta.

KOLMANNEKSI koko Fayadin virkakauden ajan PA etsii yhteyttä Hamasin kanssa, vaikka se on kansainvälisesti luokiteltu terrorijärjestöksi.

NELJÄNNEKSI palestiinalaispakolaisten asemaa on UNRWA:n tukemana pidetty poliittisena pelinappulana yli 60:n vuoden ajan. Miksi Fayad ei virassaan vaatinut pakolaiskysymyksen pysyvää ratkaisua heidän asuinmaassaan?

BEDEIN hämmästelee, miksi kansainvälinen media on järjestelmällisesti välttänyt näiden kysymysten käsittelyä ja Fayadin asettamista vastuuseen niistä.


http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/10847#.TsNb4Vb3vO0 / http://israelupdate.achlak.net  /  HM


Helsinki Komission kuuleminen rikoksista kopteja vastaan

Jean Maher, egyptiläisen ihmisoikeusjärjestön Ranskan toimiston johtaja, todistaa ns. Helsinki Komission kuulemistialisuudessa hirvittävyyksistä, joita koptikristityt joutuvat kokemaan Egyptissä. Hän esittelee kuvallisen tiedonannon, johon on koottu lukuisia koptityttöjä, jotka on kaapattu, raiskattu ja pakotettu kääntymään islamiin.
Esimerkkinä Maher kertoo Angien tarinan, joka kidnapattiin hänen ollessaan 12 vuotias. Hänet napattiin koulunsa lähellä taksiin ja vietiin tainnutettuna huoneistoon, jossa hänen kätensä sidottiin selän taakse ja hänet raiskattiin useiden miesten toimesta. Kuukauden ajan häntä hakattiin mustelmille, eikä hän pystynyt syömään, juomaan tai nukkumaan. Mutta hänelle annettiin huumeista ja raiskaukset jatkuivat, tyttö kertoi. Miesten lukumäärä nousi yli viiteenkymmeneen, kunnes hänen isänsä onnistui löytää hänet. Angie pyydettiin poliisikuulusteluihin, jossa poliisi hakkasi häntä ja kohteli kuin katutyttöä, haluten pakottaa hänet sanomaan, että hän oli omaehtoisesti karannut kotoaan. Miksi kaikki tämä tapahtui minulle, tyttö kysyy. Vain siksikö, että olen kristitty?
Maher kertoo toisen tarinan äidistä, jonka tyttären islamistit kaappasivat ja yrittäessään vedota viranomaisiin, vastassa oli hiljaisuus. Maher totesi olleensa tietämätön tälläisistä tapahtumista Egyptissä ennen tapaamistaan tämän epätoivoisen äidin kanssa. Nyt hän sanoo ymmärtävänsä, että takana on metodi, jolla nämä muslimit ajavat Allahin asiaa. Kun nämä tyttöparat käännytetään islamiin, aivopesun kautta, muslimien luku kasvaa ja "vääräuskoisten" vähenee. Mutta myös, koska orientaalisessa kulttuurissa tytön neitsyyden menetys (ei aviollisen suhteen kautta) on häpeä koko hänen perheelleen, psygologinen vaikutus koptiyhteisöön on paine kääntyä muslimeiksi, välttyäkseen tämän tyyppisiltä ongelmilta.
Maher sanoo järjestönsä monitoroineen 800 tälläistä tapausta vuoden 2009 jälkeen.

Toisaalla:
Stefanus uutiset: Seitsemäntoistavuotias koptiopiskelija murhattiin äskettäin, koska hän piti ristikaulakorua.----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä-