Tällä sivulla on Rauno Helpin ja Leena Katajan lyhyitä (10-13 min) keskustelujaksoja tärkeistä ja ajakohtaisista teemoista, joita he käsittelevät Raamatun kirkkaassa ja ikiaikaisessa valossa.

Aiemmat keskustelut on nähty Erikoisohjelma eSpecialeissa vuonna 2012.   
Rauno Helppi ja Leena Kataja, osa 4

Mitä ovat epäpyhät liitot. Uskovan ja uskosta osattoman avioliitto, mitä siitä raamattu sanoo?  Keskinäinen kunnioitus avioliitossa. Mies on perheen pää. Vaimon alamaisuus ja -alistaminen.
Mitä tarkoittaa alamaisuus Kristuksen Hengelle? Yhteinen rukous ja sen vaikutus. Keskustelua mm. näistä aiheista tässä jaksossa.Rauno Helppi ja Leena Kataja, osa 5

Minkälainen on Jumalan tahdon mukainen avioliitto?  Mitä tarkoittavat sanat "niinkuin Kristus? Erilaisuuden kunnioittaminen ja arvostaminen.
Puolisot toistensa sielunhoitajina. Parannus ja anteeksiantamus. Kolmisäikeinen lanka ei helposti katkea. Tässä jaksossa Rauno helppi antaa hoito-ohjeita toimivaan ja kestävään avioliittoon.Rauno Helppi ja Leena Kataja, osa 6

Keskustelua masennuksesta. Tällä puolen taivasta tapahtuu asioita jotka voivat katkeroittaa ja johtaa masennukseen. Psyykelääkkeiden käyttö ja vaikutus masentuneen ihmisen hoidossa.
Tästä ja monista muistakin asiaan liittyvistä tekijöistä puhutaan tässä jaksossa.
Sinun ei tarvitse olla epätoivoinen. Rohkaise mielesi Herrassa. Jumala voi vapauttaa masennuksesta ja parantaa jopa skitsofreniasta.
Evankeliumin valo parantaa ja hoitaa. Jumala ei hylkää koskaan. Olet Hänen kanssaan täysin turvassa.

 hidden hit counter

© HM Ojala 2013