eSpecial 2010/35

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 2.9.2010


Ohjelman juontaja:
HM Ojala  Vierailija: Neemo Raasik, Reality Outreach  Puhe: Leena Kataja
 
Musiikki:
Yhdistetty suurkuoro Joensuun Gospel Festivaaleilta; Voices of Praise (Ghana),  Good Shepherd Cathedral Choir (Botswana) + suomalaisia laulajia.
Sari Nousiainen & Markus Pölönen: Lauluja Suomalaisesta Messusta (mainos).

Uutisteemat:


Erikoisohjelma eSpecialilla on uusi nettiosoite http://eSpecial.tv. Tällä hetkellä www.especial.tv vie alligaattorien suuhun (jollekin searchalligator.com-sivulle), mutta ilman 3:a w:tä homma toimii.


G20 Toronton konfa, massiinen poliisioperaatioKanadalta meni miljoona taalaa G20 kokouksen turvajärjestelyihin protestoijia vastaan. Poliisia syytettiin olleen itse aiheuttamassa vahinkoa rakennuksille ja omille autoilleen oikeuttaakseen operaation kustannukset ja hyökkäykset rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan. Mene ja tiedä...

Yo videolla mellakkapoliisi hyökkää Queen's parkin vapaansanan alueelle.


Jonk on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa

Veera-myrskyn tunnelmat Etelä-Karjalasta 4.8.2010.


Onkamolaiset Eira ja Aarne Laasonen kokivat Veera-myrskyn tuhot tontillaan, mutta myös tuhon keskelläkin Jumalan turvaa ja rauhaa.

Pakistan – Taleban surmannut kolme kristittyä avustustyöntekijää

Viranomaiset löysivät keskiviikkona 25.8. kolmen Talebanien kidnappaaman ja surmaaman kristityn avustusyöntekijän ruumiit.

”Ulkomaalaiset avustustyöntekijät olivat työskennelleet Mingorassa ja sen läheisyydessä”, elokuun 23. päivä he olivat palaamassa tukikohtaansa noin kello 17:35, kun ryhmä Talebaneja hyökkäsi heidän ajoneuvoaan vastaan. Viisi tai kuusi ihmistä loukkaantui ja kolme ulkomaalaista humanitaarista työntekijä kidnapattiin.”

YK:n arvion mukaan Pakistania kohdanneet tulvat ovat vaikuttaneet noin 22 miljoonan ihmisen elämään. Avustusjärjestöt ovat valittaneet, että vähemmistöjä on syrjitty humanitaarisen avun jaossa Punjabin provinssissa. ”On lannistavaa nähdä, että kristilliset järjestöt tukevat koko sydämestään uhreja huolimatta heidän uskonnostaan tai etnisestä taustastaan, mutta suurimmalla osalla alueista kristityt on jätetty täysin ilman apua, eikä heidän ole edes annettu jäädä [avustusleireille]”, sanoi Kashif Mazhar, Life for All-järjestön varapuheenjohtaja.  Compass Direct 

http://www.stefanus.fi


Tykkää BB nurin TV:ssä


Facebook ryhmässä (perustettu 26.8.2010) "SubTv lopettaa Big Brotherin jos 500000 liittyy yhteisöön" oli 2.9. klo 13:58 84 398 henkilöä.

http://www.facebook.com

KRISTUS YHDISTÄÄ – Itä-Suomi rukoilee tapahtuma 11.9.2010

Turussa järjestettiin v. 2008 valtakunnallinen Kristus-päivä, johon osallistui n. 10 000 rukoilijaa ympäri Suomea. Se käynnisti eri puolille maatamme runsaasti alueellisia rukoustapahtumia. Viime syksynä pidettiin Savo-Karjala rukoilee tapahtuma Oronmyllyllä. Syyskuun 11. on "KRISTUS YHDISTÄÄ – Itä-Suomi rukoilee tapahtuma" Punkaharjun RETRETISSÄ. Tavoitteena on, että jokaisella itäsuomalaisella olisi ainakin yksi esirukoilija.

Kristus yhdistää - Itä-Suomi rukoilee tapahtuman järjestäjinä toimivat yhdessä neljä eri kirkkokuntaa. Luterilaiset, ortodoksit, vapaakirkolliset ja helluntailaiset ovat löytäneet yhteyden toisiinsa Kristuksen sovintotyön tähden. Tapahtuman järjestäjät toteaa: "Kristus kärsi meidän kaikkien puolesta ja siksi me haluamme viedä tätä ilosanomaa yhdessä eteenpäin ja korostaa myös rukouksen merkitystä arkipäivään kuuluvana asiana."

http://www.kristusyhdistaa.fi


Pete Greig: 24/7 rukousvisio:


Uuden sukupolven rukousvisio Pete Greigin runon muodossa (englanniksi) on innostanut suomalaisikin, ainakin vapiksen puolella:

http://www.vapis.fi

----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial


Facebook eSpecial Jos olet fb-käyttäjä, liity eSpecial-faniksi