eSpecial 2009/21

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 21.5.2009

Ohjelman info:

MUSIIKKI: HM Ojala: On kaita tieni, Unos coros españoles, Las Palmas thing #1

VIERAILIJA: Sari Essayah todistaa uskoontulostaan. 

PÄIVÄN TEEMAT:

Samaa sukupuolta olevien "perheiden" adoptio-"oikeus" läpi Suomen eduskunnassa

Yllä: Hyvin yksivärinen "sateenkaariperhe" (kuva: Wikibedia/KLHint)

Suomen eduskunta jatkoi taas uudella vedolla, oksan-jolla-istumme poikkisahaamista. 

Jumalan Sanan terveestä ja elämää suojelevasta linjasta poiketen, homo- ja lesboparien sallitaan eduskunnan 15.5.2009 tekemällä päätöksellä adoptoida lapsia.

Aiemmin Suomen lainsäätäjät ovat mm päättäneet, että Suomessa täytyy saada;
-pilkata Jumalaa,
-tehdä huorin

-
murhata syntymättömiä lapsia yhteiskunnan tuella ja hyväksynnällä ,
-harjoitaa (rankaisematta) homoseksuaalisuutta (1971)
-homojen rekisteröidä parisuhteensa. 

Nämä asiat ovat ilmiselvästi Raamatun vastaisia ja siis vääryyksiä, niistä puhuminen "oikeuksina" on pahimmanlaatuista petosta, totuudesta ja todellisuudesta harhautumista.

- - -

Adoptiolakia puolsi 108 ja vastusti 29 kansanedustajaa, 1 äänesti tyhjää. Poissa oli 61 edustajaa.

Lakia vastaan äänestivät:

Esko Ahonen, Susanna Haapoja, Hannu Hoskonen, Tuomo Hänninen, Oiva Kaltiokumpu, Kyösti Karjula, Inkeri Kerola, Esko Kiviranta, Hannes Manninen, Lauri Oinonen, Markku Pakkanen, Antti Rantakangas, Eero Reijonen, Tapani Tölli, Pekka Vilkuna (kesk), Merikukka Forsius, Tuija Nurmi, Lyly Rajala, Ilkka Viljanen (kok), Lauri Kähkönen, Esa Lahtela, Kari Rajamäki (sdp), Bjarne Kallis, Toimi Kankaanniemi, Kari Kärkkäinen, Sari Palm, Leena Rauhala, Päivi Räsänen (krist), Pirkko Ruohonen-Lerner (peruss).

Ei mitään uutta auringon alla.  

Vaikka nykymenoa vastustavia pidetään vanhoillisina ja jumalattomuuden puolustajia "edistyksellisinä", homouseksuaalisuus ja sen rappeuttava vaikutus EI tosiaankaan ole uutta ja edistyksellistä. Sodoma ja Gomorra hävitettiin jo 4000 vuotta sitten niissä vallinneen "nykyaikaisen" "sukupuolisen suuntautuneisuuden" vuoksi. Alueelta on nykyisinkin löydettävissä "tulikiveä" eli rikkipalloja.

Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta,  ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden.
1 Ms 19:24-25. (Kuva oikealla, Gustave Dore 1865).

Paavali kirjoitti n 2000 vuotta sitten roomalaisille: Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.  Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Rm 1:22-27.

- - - - -

Vietnam – Kristityn surmaaja iski uudelleen

Koua Lon kristinuskoon kääntymisestä vihastunut mies hakkasi hänet Meo Vacin alueella Ha Giangin provinssissa Luoteis-Vietnamissa 25.4.09, kertoo Compass Direct. Koua sai vakavia päävammoja ja on viimeisten tietojen mukaan kriittisesti loukkaantunut. Mies oli sairaalahoidossa, mutta kolmen päivän jälkeen hänet lähetettiin kotiin, sillä lääkärit sanoivat, että he eivät voi enää tehdä mitään hänen hyväkseen. Hyökkääjä, Lao Lia Po, on yhä vapaalla eikä häntä ole asetettu syytteisiin. Helmikuussa Lao hyökkäsi oman äitinsä kimppuun surmaten hänet, koska äidistä oli tullut kristitty. Tuolloin poliisit pidättivät hänet ja pitivät häntä yön yli, mutta vapauttivat hänet sen jälkeen ilman syytteiden nostamista. Heti seuraavana päivänä Lao kertoi tappouhkauksia toisille paikallisille kristityille.

Alueen noin 100 kristittyä perhettä ovat kärsineet jatkuvasta häirinnästä ja uhkailusta uskonsa tähden. Viranomaiset ovat usein mukana rikoksissa, esimerkiksi peittelemällä niitä, tai jättävät uskoviin kohdistuvat rikokset tutkimatta.

Compass Direct, Marttyyrien Ääni/Kanada

Eritrea – Kolme kristittyä vapautettu

Kolme kristittyä naista vapautettiin Eritrean armeijan tukikohdasta 8.5.09, kertoo Open Doors. Kaikki kolme pidätettiin alun perin, koska he olivat avoimesti kertoneet uskostaan muslimienemmistöisessä kylässä. Pidättämisen syyksi sanottiin ”kiellettyyn” kristilliseen liikkeeseen kuuluminen. Yhden pidätetyn naisen ystävä järjesti hänen pidätyksensä sen jälkeen, kun hän oli kertonut miehelle islamista kristinuskoon kääntymisestään. Hänet vietiin sotilastukikohtaan, jossa hänen kätensä ja jalkansa kahlittiin ja hänen uskoaan pilkattiin tukikohdan päällystön edessä. Aseella uhattuna hän kertoi sen naisen nimen, joka oli kertonut hänelle Jeesuksesta. Myös tämä nainen, hänkin islamista kääntynyt, ja toinen uskova, pidätettiin ja vietiin tukikohtaan.

Kuusi kuukautta pidätyksen jälkeen naiset vietiin tukikohdan komentajan eteen ja heille kerrottiin, että heidät vapautettaisiin, jos he lupaisivat että eivät enää julista evankeliumia tai kerro pidätyksestään. Naiset sanoivat, että vaikka he eivät ole ”Eritrean kansan tai hallituksen vihollisia”, evankelioinnin lopettaminen olisi heidän vakaumuksensa vastaista. Lopulta leirin komentaja päätti vapauttaa heidät ehdoitta.

Open Doors, Marttyyrien Ääni/Kanada

Pakistan – Tappouhkauksia kristitylle

Hector Aleem (51), jumalanpilkkaan osallistumisesta syytetty pakistanilainen kristitty, ei päässyt vapaalle takuita vastaan 30.4. pidetyn oikeudenkäyntinsä tuloksena. Tuomari hylkäsi hakemuksen vapautuksesta takuita vastaan Aleemin turvallisuuteen vedoten, sillä kantajan asianajaja oli sanonut oikeudenkäynnissä, että ”Jos tuomari ei rankaise Aleemia lain mukaan, sitten me tapamme hänet itse.” Aleemin asianajaja on pyytänyt, että tulevat oikeudenkäynnit olisivat oikeudelta suljettuja, sillä hän pelkää että äärimuslimit voivat yrittää vahingoittaa hänen asiakastaan. Aikaisemman oikeudenkäynnin yhteydessä 25.4. noin 185 muslimia osoitti mieltään oikeustalon ulkopuolella. Viimeisten tietojen mukaan Aleem on pidätettynä Adiyalan vankilassa Rawalpindin kaupungissa.

Aleem pidätettiin viime marraskuussa islamilaisen oppineen saatua tekstiviestin, jossa loukattiin profeetta Muhammedia. Tutkinnassa selvisi myöhemmin, että tekstiviesti oli tullut tuntemattomasta puhelinnumerosta, ei Aleemin puhelimesta. Asiaa tutkinut poliisi todisti oikeudessa, että todistusaineisto osoittaa Aleemin syyttömäksi. Jumalanpilkkasyytteet hylättiin oikeudenkäynnin jälkeen. Syyte jumalanpilkkaan osallistumisesta jäi kuitenkin voimaan, sillä syyttäjän asianajajat sanoivat oikeudessa Aleemin olevan syyllinen jumalanpilkkaan sillä perusteella että ”hän on kristitty ja saattaa pilkkaavia huomautuksia profeetta Muhammedista.”

Compass Direct, Marttyyrien Ääni/Kanada

(www.stefanus.fi)

- - - - -

Obaman hallinto sai kovaa kritiikkiä Kansallisen rukouspäivän halveksimisesta
9.5.2009

Barack Obaman hallintoa kritisoitiin torstaina Capitol-kukkulalla pidetyssä Kansallisessa rukouspäivässä. Obaman hallinto jätti huomioimatta tapahtuman täysin. Myös Obaman luopuminen tavasta kutsua Amerikkaa juutalais-kristilliseksi valtioksi sai kritiikkiä.

"Olemme pettyneitä Kansallisen rukouspäivän perustan puuttumisesta", Focus on the Family -järjestön perustaja James Dobson kertoi toimittajille kolmen tunnin rukouskokouksen jälkeen.

"Kymmenet miljoonat ihmiset rukoilevat tänään maassamme - 40 000 rukoustapahtumaa pidetään tänään - ja silti ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993 Valkoinen talo ei edes lähettänyt edustajaa Kansalliseen rukouspäivään.

(The Washington Times/Laurinkallio.fi)

- - - - -

Nykypäivän ihmeelliset tilastot:

Hätkähdyttävää tilastoa maailman nykymenosta ja hurjasta vauhdista suomalaisellekin, vaikka amerikan näkökulmaa amerikkalaisessa videossa tietty esiintyy :

-Tämänpäivän 10 halutuinta työtä eivät edes olleet olemassa 2004.

-Nykyisin koululaisia valmistellaan töihin, joita ei vielä ole olemassakaan. Jotka käyttävät teknologiaa, jota ei vielä ole keksittykään, ratkaisemaan ongelmia, joita ei vielä edes tunneta!

-Yhdysvaltain työvoimahallinto arvioi, että nykyoppilas on ollut 10-14 työpaikassa 38:aan ikävuoteen mennessä.

-Puolet nyt työssäkäyvistä on ollut nykyisessä työpaikassaan alle 5 vuotta. Joka neljäs vain alle vuoden.

-Tänä vuonna arvioidaan tuotettavan uutta informaatiota 4 exabittiä, joka on enemmän kuin viimeisen 5000:n vuoden aikana yhteensä. Tarkoittaen, että esim. tekniikkaa opiskelevan omaksumasta nykytiedosta on puolet vanhentunut 3:n vuoden kuluttua.

-Jne, jne.

- Niin että mitähän kaikki TÄMÄ TARKOITTAA?

- - - - -

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä-