eSpecial 2009/14

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 2.4.2009

Ohjelman info:

MUSIIKKI: HM Ojala: Tää tie,

ILLAN PUHE: Juhani Karvinen: Jumala, osa 3; Jumala on Pyhä.

PÄIVÄN TEEMAT:

G20-kokous Lontoossa 

Mukana 20 maata, jotka edustavat 85 prosenttia maailman taloudesta, valmistelemassa uutta talousjärjestystä finanssikriisin keskelle.

Mielenosoittajia Lontoossa tietenkin riittää eri ryhmistä. Eräs sellainen kehotti omaisuutensa, työnsä tai eläkkeensä menettäneitä seuraamaan neljää "Ilmestykirjan ratsastajaa" (sota, ilmastokaaos, talousrikokset ja asunnottomuus -protestoijien mukaan) ja saartamaan rahamaailman instituutioita. Keskiviikkona 1.4. oli 3000-4000 mielenosoittajaa vastassa 5000 poliisia Lontoon kaduilla.

Mielenosoittajien sekalaisessa joukossa on myös Pelastusarmeija, joka pitää Jumalanpalveluksen ja marssin. Heidän julistuksessaan sanotaan: "Pelastusarmeija on kansainvälinen liike, osa yleismaailmalliseta kristillistä seurakuntaa, sitoutunut kohtamaan inhimilliset tarpeet ja työskentelee sosiaalisen oikeudenmukaisuuden hyväksi ketään syrjimättä. On etuoikeus liittyä monien muiden ääniin, kutsuen toimintaan köyhyyden ja ilmastomuutoksen hyväksi."

Anarkistisosialistit marssivat myös ja ylläolevalla heidän videollaan mies toteaa, että "voimme aloittaa ampumalla kaikki pankkiirit, hirttämällä kaikki politiikot ja ---- kaikki journalistit." Eli se agenda ei ole muuttunut sitten Maon, Leninin ja Stalinin päivien. Ja muistakaamme PolPot tässä yhteydessä myös...

Yhteenottoja Lontoossa 1.4.-09 poliisin ja mielenosoittajien kesken. 

Lintuperspektiivi aprillipäivän mielenosoituksiin:

- - -

"Peto" saapuu Britannian pääministerin virkaasunnolle. Viimeviikolla eSpecialissa perhdyttiin tähän parkkerausasiaan ja niinpä BBC:kin on laittanut sivuilleen jotain asiaan liittyvää... "Peto" eli "Beast" on Barack Obaman raskaasti panssaroitu Cadillac-merkkinen virkaauto.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7976128.stm

Mutta ei se ollut ainut panssaroitu vaunu Lontoossa. Poliisi kyseli "Riot"-tunnuksilla varustetun ryhmän tekemisiä Royal Bank of Scotland pankin pääkonttorin edutalla Lontoon Cityssä. Ryhmään epäillään mielenosoittajiksi ja 11 pidätettiin. (Myöhemmin keskiviikkona kerrottiin mielenosoittajien murtautuneen em pankkirakennukseen ja rikkoneen sen ikkunoita). Ovat vaan ottaneet ilmeisesti saman taktiikan, kuin poliisit USA:ssa eli pukeutuvat vastapuolen tamineisiin, eli tässä tapauksessa mellakkapoliiseiksi. Yhdysvalloissa syytetään poliisin naamioituneen mielenosoittajiksi ja aiheuttaneen tietoisesti hulinaa, että muuten rauhallinen mielenosoitus on saatu hajalle...

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7976444.stm 

Pankin ikkunoita rikotaan:

Mies toppuuttelee ikkunansärkijää ja sanoo: "Ootko hullu, sinähän annat meille kaikille huonon nimen."

- - -

Interaktiivinen kartta osallistujista maittain ja päämiehittäin:

http://extras.timesonline.co.uk/flash/g20/map.swf

- - - - -

Meitä on liikaa?

The Times: Britannian pääministerin vihertävä pääneuvonantaja Jonathan Porritt sanoo: "Ison-Britannian väestön tulisi olla vain 30 miljoonaa, eli alle puolet nykyisestä." Ja tämä natsimainen logiikka kulkee tyyliin; kehittyneiden maiden väestö stressaa enemmän ympäristöä, joten sen vähentäminen on ymäristönsuojelullisesti tehokaampaa, kuin kehitysmaiden väestön rajoittaminen.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

Jos kehitysmaiden asukkaat alkavat toteuttaa ymäristöaktivismia ja alkavat toteuttavat kuwaitilaisprofessorin ideaa kantaa kasseissaan kemiallisia aseita väestökeskuksiin, on väestötuho melkoinen. Ja maailman eliitti ei kai panisi pahakseen.

http://memritv.org

MEMRI TV, title: #2027 - Kuwaiti Professor Abdallah Nafisi Suggests about a Biological Attack at the White House and Prays for the Bombing of a Nuclear Plant on Lake Michigan Al-Jazeera TV (Qatar) - February 2, 2009 - 00:09:05. 

- - - - -

Kiertomaili Englannin kouluista jo vanhentunutta huhua?

Seuraavanlainen sähköposti kiertelee maailmaa ja hyvästä tarkoituksesta huolimatta, näyttäisi peustuvan  liioiteltuun huhuun:

Skandaali Englannissa

Tällä viikolla Englannin koulujen opinto-ohjelmista on poistettu kaikki holokaustin muistotilaisuudet   sillä perusteella, että ne loukkaavat muslimiväestöä, joka kieltää holokaustin. Se on merkki tulevasta maailmanlaajuisesta onnettomuudesta ja pelottava todiste siitä, kuinka helposti maat voivat antaa periksi antisemitismille.

On kulunut yli 60 v toisen maailmansodan päättymisestä Euroopassa.

Tämä sähköpostikirje on lähetetty niiden 6 miljoonan juutalaisen, 20 miljoonan venäläisen, 10 miljoonan kristityn ja 1900 katolisen papin muistoksi, jotka murhattiin, raiskattiin, poltettiin, näännytettiin nälkään
ja nöyryytettiin natsien toimesta.

Nyt, enemmän kuin koskaan, kun ajattelemme sitä kuinka paljon Iran ja toiset näkevät vaivaa kieltääkseen holokaustin, on välttämätöntä tehdä kaikki mahdollinen, jotta maailma ei koskaan unohda.

Tämän sähköpostiviestin tulisi saavuttaa vähintää 40 miljoonaa henkeä maailmassa.

Liity ketjuun muistaaksemme niitä, jotka menehtyivät holokaustin hirvittävissä tapahtumissa.

Auta levittämään tätä viestiä ympäri maailman, niin että ihmiset ymmärtävät ja auttavat.

Lähetä tämä viesti vähintään kymmenelle ystävällesi tai tuttavallesi. Älä poista tätä viestiä, sen lähettäminen vie sinulta vain minuutin. Kiitos sinulle.

Aiheesta löytyy hakusanoilla: "England, holocaust, schools", esim BBC:n artikkeli asiasta, jossa todetaan, että Englannissa on (edelleen) Holokaustin opettaminen pakollista, eikä muuallakaan UK:ssa se ole pannissa. On raportoitu, että opettajat pitävät asiaa hankalana aiheena, kun asiaan liittyy voimakkaita tunteita.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6563429.stm

Timesonline on julkaissut raportin (johon ilmeisesti yllä viitattiin); "koulut jättävät pois holokausti aiheen, välttääkseen loukkaamasta." Artikkelissa todetaan, että opettajat ovat jättäneet pois ristiriitaisia aiheita, kuten holokausti ja ristiretket, ettei joidenkin rotujen ja uskontojen lapsia loukattaisi.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/education/article1600686.ece

Ja samaa aisiaa käsittelee BBC:n juttu:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6517359.stm

Eli ilmeisesti sähköposti perustuu huhuun, joka ei ole täysin totuuden mukainen (sikäli mikäli Times ja BBC tietävät paremmin), mutta on silti huolestuttavaa, jos holokaustin kieltäminen valtaa alaa ja tulee vallalle käsitys, että asian historiallisuus ei olisi kiistaton.

Vastaus vääränlaiseen historian opetukseen ja esim Iranissa vallassa olevien piirien haluun kieltämällä holokausti toteuttaa se taas meidän ajassamme, ei ole ujostella totuutta, vaan tuoda se pontevasti ilmi, tyyliin; holokausti tapahtui, se oli väärin ja "ei-koskaan-enää"-asenne on oikein.

Toisaalta,kun nyt 1.4. eli aprillinpäivänä näitä maileja tulee laittaa miettimään... Mutta aprillipilasta nyt ei lie kyse, kun jo pari vuotta sitten on samaa asiaa puitu:

http://www.zionism-israel.com/israel_news/2007/04/holocaust-education-in-uk-clarifying.html

- - -

Senaattori Jim DeMint: USA:n elvytyspakettiin liittyy uskonnollista syrjintää:

Senaattori sanoo, että presidentti Obaman (demokraattien) elvytyspakettiin kuuluu lauseke, joka estää rahojen käytön rakennuksiin esim yliopistoissa, joita käytetään uskonharjoittamiseen. Eli mm presidentin tavan omaisesti pitämiä rukousaamiaisia ei voitaisi pitää rakennuksessa, joka saa elvytyrahaa. Senaattori mainitsee, miten Obama oli puhunut uskon hyödyllisyydestä, mutta elvytyspaketissaan haluaa syrjiä sitä.

- - -

Obama: Painiskelen totuuden kanssa

Hauskasti toteutettu video presidentti Barack Obaman tavasta puhua tätä ja tuota -kulloisenkin kuulijakunnan mukaan. Hän sanoo (presidenttinä jo ollessaan) painikelevansa asioitten, kuten kantasolututkimuksen ja aborttiasian kanssa, mutta "Planned Parenthood" (USA:n suurin aborttien toimittaja) yleisö sai kuulla (joitain vuosia sitten) miten hän ei anna lastenmurha-valinnasta periksi.

- - - - -

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-etusivulle-                                   //                                   © HM Ojala 2009