eSpecial 2009/11

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 12.3.2009

Ohjelman sisältö:

MUSIIKKI: HM Ojala: Sä olet Jeesus kallein aarteheni. Sama: Tie, Totuus, Elämä

VIERAILIJAT: Leena Kataja, Jouko "Kemin Jokke" Heikkinen

UUTISIA: Eripuolilta tulleita sanomia Jumalan palvelijoilta, koskien maailman tilannetta

KIIREELLINEN SANOMA David Wilkersonilta 7.3.2009

Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin kaikille postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa.

MAATAJÄRISYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN. SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ TULEMME VAPISEMAAN -KAIKKEIN JUMALISIMMATKIN KESKUUDESSAMME. .

Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkissa. Ne tulevat saartamaan koko suur-New Yorkin, myös osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten.

Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Kauppaliikkeitä tullaan ryöstämään—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan vihan alla. Psalmissa 11 jakeessa 3 kirjoitetaan: “Kun peruspylväät revitään maahan, mitä voi vanhurskas tehdä?" 

Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset. 

Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, “Sano siis nyt Juudan miehille ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Katso, minä hankin teille onnettomuutta ja pidän neuvoa teitä vastaan. Kääntykää siis kukin pahalta tieltänne ja parantakaa vaelluksenne ja tekonne. Mutta he vastaavat: 'Se on turhaa! Sillä me vaellamme omien neuvojemme mukaan, ja me teemme kukin oman pahan sydämensä paatumuksen mukaan." (Jer.18:11-12).

Psalmissa 11:6 Daavid varoittaa, “Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa.” Miksi? Daavid vastaa: “Sillä Herra on vanhurskas” (jae 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot.

MITÄ TULEE VAHURSKAAN TEHDÄ? MITEN KÄY JUMALAN KANSAN?

Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanan, jonka sain omaksi ohjeekseni. Jos mahdollista, varastoi kolmenkymmeneksi päiväksi säilyvää ruokaa, hygieniatuotteita ja muita välttämättömiä tarvikkeita. Suurissa kaupungeissa ruokakaupat tyhjennetään tunnissa, kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.

Hengellisesti voimme reagoida vain kahdella tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. "Paetkaa vuorellenne niinkuin linnut” tai, kuten Daavid sanoo: "Hän kiinnitti katseensa Herraan, hänen valtaistuimellansa taivaassa -Hänen silmänsä tarkkaavat, hänen katseensa tutkii ihmislasten sydämet” (jae 4, englantilainen käännös). “Herraan minä turvaan” (jae 1).

Sanon sielulleni: Ei ole tarpeen paeta... tai piiloutua. Tämä on Jumalan vanhurskas teko. Näen Herramme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista ottamaani askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa jopa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, koetuksien, kaikenlaisten keskellä.

Huom! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän ettei ne kaukana ole. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette. 

Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä. 

Kristuksessa,

DAVID WILKERSON

http://davidwilkersontoday.blogspot.com (<-sama englanniksi alkuperäisenä)


Jatkona edelliseen Wilkerson kirjoittaa 9.3.2009:

Tämän kuulen Pyhän Hengen puhuvan sydämelleni, mitä tulee omaan hengelliseen vastaukseeni lähestyvään katastrofiin. Se on yksinkertaisesti tämä -OLE HILJAA JA NÄE HERRAN ANTAMA PELASTUKSEN.

"Mooses vastasi kansalle: "Älkää peljätkö; pysykää paikoillanne, niin te näette, minkä pelastuksen Herra tänä päivänä antaa teille; sillä sellaista, minkä näette egyptiläisille tapahtuvan tänä päivänä... Herra sotii teidän puolestanne, ja te olkaa hiljaa."  (2 Ms. 14:13-14). 

- - - - - 

Sanoma Suomelle ja julistusta eduskunta talon portailla 

Kuvattu Joosua-aktion lähtötilaisuudesta ke 25.6.2008 noin klo 13-14. Nuori kaveri nimeltä Diego (Keravalta) tuo profetian ja Timo Valtonen julistaa. Profetiassa mainitaan miten vaikeat ajat ovat tulossa (huom. talouskriisi alkoi kesän jälkeen syksyllä, kesäkuussa asiat olivat vielä toisin). 

"MINÄ VAROITAN TEITÄ, KANSAKUNTA, KÄÄNTYKÄÄ SYNNEISTÄNNE, AIKA ON TULLUT JA AIKA ON TULOSSA, JOLLOIN MINUN TUOMIONI TULEVAT, KAIKELLE MORAALITTOMUUDELLE JA SAASTAISUUDELLE JOTA TÄSSÄ MAASSA HARJOITETAAN... MINÄ EN HYVÄKSY SITÄ MITÄ TÄSSÄ MAASSA TEHDÄÄN LAPSILLE JA PERHEILLE, MINÄ EN HYVÄKSY, ETTÄ MINUN LAKINI OVAT NUJERRETUT"

- - - - 

Berliiniläispastorin profetia

Pastori Jon  Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa , profetia toteutui tarkasti.
Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta, opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta – Profeetallinen sana – tullut Pastori Jon Matutisin kautta:

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn, Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan “liikekannallepanon”.

Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni, ulkopuolella oli täysin hiljaista, meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta.
Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista, se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä, koko ilma värisi.
Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä.

Sitten kuulin äänen sanovan: “Lapseni, älä pelkää.
Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista, Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku.
Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä.Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna.Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta.
Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tuullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: “Minä kuolen myös nyt.” Ja silloin Herra sanoi minulle: “Lapseni, älä pelkää, sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä.Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän.He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin.
Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: “Olet mieletön; et voi mennä kotiin tässä tilanteessa, se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: “Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen.Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.”

Silloin minä kysyin Herralta: “Mitä minun tulee sanoa heille?”
“Kerro lapsilleni”, Hän sanoi, “että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa.Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämänalueella.
Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niinkuin se on ollut tähän saakka."

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: “Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani.Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki`Egyptin vitsaukset` ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao
vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi.
Minun kansani, kestäkää yhdessä, pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.”

Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä.Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: “Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun `mobilisaatiostani` kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian).
Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä.”

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne, kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Neue Nazarethkirche
Pastor Dr. Joh.W.Matutis
D-13347 Berlin-Wedding, Leopoldplatz, Schulstr. 119
Postfach 65 06 65, D-13306 Berlin

(http://www.armo.info/blogi/kategoria/Ajankohtaiset-profetiat/)

- - - - -

Tri. Larry Bates sanoi Sid Roth'in "Yliluonnollista"-ohjelmassa, puhuessaan USAn talouskaaoksesta ja Jumalan osuudesta siinä: "Kaikki mikä voi horjua, horjutetaan, etttä se mikä ei horju, pysyisi."

http://www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=NewsArticle&id=7693&security=1041&news_iv_ctrl=1194

- - - - -

Saksassa koulusurmaaja ampui 16

Jokelan ja Kauhajoen tragedia saanut jatkoa Euroopassa saksalaiskoulussa. Entiseen kouluunsa tunkeutunut masennuksesta kärsinyt, mutta hoidot lopettanut Tim Kretschmer surmasi viimein itsensä pakomatkallaan tulitaiselussa poliisin kanssa.

(IS/HM)

- - - - -

RSS-syötteitä PC:lle ja IBODille ladattavista videoista:

Erikoisohjelma eSpecial (especiaali.net) löytyy nyt myös Miro video-oppaassa! Syöte:
https://www.miroguide.com/feeds/9432

Samoin HM Ojalan youtube musiikkivideot:
https://www.miroguide.com/feeds/9433

- - - - 

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


hidden hit counter

-etusivulle-                                   //                                   © HM Ojala 2009