eSpecial 2010/15

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 15.4.2010


Ohjelman puhe: 
HM Ojala: (Tuonpuoleisen nähneiden) todistajain pilvi ja pyhitys

Vierailija: Leena Kataja: Eläinten ja syntymättömien oikeudet

Musiikki:
HM Ojala: Avattu tie

Uutisteemat:

PUOLA, EU ja U2Eu:n propagandakanava YouTubessa käyttää Irlantilaisen rockyhtye U2:sen musiikkivideota kiitelläkseen (otsikko: Thank You! Dziękuję!) Puolan 20 vuotista integraatiota NATO:on ja EU:iin.
- -

Puolan presidentti Lech Kaczynski, keskuspankin johtaja ja maan asevoimien johtaja kuolivat lento-onnettomuudessa. Uutinen ja keskustelua aiheesta. (taloussanomat.fi)

- - - -

USGS: Tiedemiehet kiistävät maanjäristysaktiivisuuden kasvaneen

Maanjäristyksiä tilastoivan Yhdysvaltain hallituksen verkkosivuston artikkeli sanoo, että äskettäinen Kiinan ja aiemmin tänä vuonna uutisoidut Haitin, Chilen, Meksikon jne maanjäristykset eivät ole merkki poikkeuksellisesta maanjäristystiheydestä. Kuitenkin tuhot, jotka ovat koituneet näistä järistyksistä, ovat olleet äärimmäiset, myönnytään myöntämään.

http://www.usgs.gov/newsroom/article.asp?ID=2439

- - - -

RUKOUSPÄIVÄ TURKIN PUOLESTA

JOKA VUOSI Huhtikuun 18 pv on mailmanlaajuinen rukouspäivä Turkin puolesta, koska juuri 18.4.2007,  eli 3 vuotta sitten, 3 kristittyä sai surmansa uskonsa tähden Turkissa. Nämä 2 turkkilaista ja yksi saksalainen mies murhattiin kiduttamalla Malatyan kaupungissa turkinkielistä kristillistä kirjallisuutta julkaisevan painotalon tiloissa.

Turkissa on periaatteessa voimassa uskonnonvapaus. Murhiin osallistuneet viisi nuorta sanovat tehneensä tämän hirveän teon oman maansa ja oman uskontonsa puolesta. Oikeudenkäynti on jatkunut lähes 3 vuotta ja on vielä kesken.

Pimeyden voimat eivät silti voi peittää sitä kultaista perustusta ja niitä tulenliekkejä, jotka Herra hyvyydessään on sinne jo sytyttänyt, alkuseurakunnista tähän päivään asti julistamaan Ylösnousseen  Herran Valtakunnan voimaa ja kirkkautta! Kiitos, että rukoilet Turkin maan puolesta ja olet näin  yhtenä sytykkeenä ja kerran saamme iloita siitä, että tuo 75 miljoonainen kansa saa palata juurilleen Jumalan todelliseen yhteyteen!

(rukous-sähköposti)

- - - -
- - - -

TODISTUKSIA TAIVAASTA JA HELVETISTÄ

Ihmisen elämä ei pääty kuolemaan, vaan sielumme on ikuinen. On vain kaksi vaihtoehtoa, missä voimme viettää ikuisuutemme; Taivas tai Helvetti.

Nyt löytyy "suuri pilvi" todistajia, jotka ovat saaneet kokea tai joutuneet kokemaan tuon iankaikkisuuden todellisuuden molemmat puolet ja palanneet meille kertomaan siitä.

Taivas ja Helvetti ovat totta. Missä sinä vietät ikuisuutesi? 


7 nuorta Helvetissä ja Taivaassa

Ilmestyksiä Taivaasta ja Helvetistä seitsemälle kolumbialaiselle nuorelle. Yhtenä ryhmänä Jeesus Kristus vei nämä seitsemän kolumbialaista nuorta ja näytti heille taivaan ja helvetin.

Voit lukea heidän todistuksensa suomeksi täältä.


Bill Wiese: 23 minuuttia Helvetissä

Amerikkalaisen kiinteistövälittäjän järkyttävä kokemus iankaikkisen rangaistuksen todellisuudesta, jonka Jeesus antoi hänen kokea varoituksena kaikille aikamme syntisille. Mutta kokemuksensa myös sisälsi sanoman Jumalan rakkaudesta, koska Hän ei halua kenenkään joutuvan Helvettiin, vaan pelastuvan uskon kautta Poikaansa Jeesukseen, syntiemme sovittajaan.

Hänen todistuksensa löytyy suomeksi erikoisohjelma eSpecialissa 2010/09.


Jennifer Perez:
Helvetti on olemassa; kävin siellä


Uskossaan luopio nuori kuoli ja koki Helvetin todellisuuden.


Angelica Zambrano:
23 tuntia Helvetissä ja Taivaassa


Teinikäinen Angelica sai tietää Jeesuksen haluavan näyttää hänelle Tuonpuoleisen todellisuuden ollessaan paastossa. Hän laittoi vastaan, sanoen ettei halua kokea Helvetin kauhuja, mutta hänet oli valittu näkemään ne, varoittaakseen nyt eläviä, todellista vaara joutua Kadotukseen, ilman uskoa Jeesukseen ja pyhitystä.

Hän näki Helvetissä hiljattain kuolleita, tunnettuja henkilöitä, heidän joukossaan mm. Michael Jackson (AZ mainitsee hänen tehneen liiton paholaisen kanssa) ja paavi Johannes Paavali II (AZ sanoo hänen eläneen salasynnissä jne).


Dionny Baez
: Pakene Helvettiä


Paastottuaan 41 päivää Dionny, saa nähdä hengessä, yhdessä Jeesuksen kanssa, miten nuori mies polttaa huumesätkää muitten nuorten kanssa, lähtee kotiinsa, mutta matkalla osuu evankeliomistilaisuuteen, jossa saarnamies kehottaa parannukseen, pakenemaan kadotuksen mahdollisuutta. Nuorelle miehelle on seuranaan kaksi demonia, jotka hänen omalla äänellään sanovat: "Nämä ovat hulluja, minä lähden täältä, ei tälläistä kannata kuunnella." Kaveri menee kotiinsa, mutta tulee kohta ulos, nousee autoonsa ja moottoritiellä hänelle sattuu onnettomuus, jossa autonsa romuttuu täysin. Autosta nousee nuoren miehen näköinen olento, joka ihmettelee mitä on tapahtunut. Demonit sanovat odottaneensa tätä hetkeä, ja vievät sielun helvettiin.


Helvettiin ja takaisin: Tohtori Maurice Rawlings


Tohtori Maurice Rawlings juontaa ohjelmaa, jossa viisi eri henkilöä kertoo kokemuksensa tuonpuoleisesta. Hän sanoo: "Raamattu ja muut uskonnolliset kirjat puhuvat kuoleman jälkeisestä elämästä, mutta missä ovat ne jotka voivat asian todistaa?"

Alamaailman konkari Ronald Reagan joutui tappeluun ja häntä lyötiin rikkoutuneella pullolla useita kertoja, niin että hän menetti huomattavan määrän verta ja ambulanssissa hän koki joutuvansa kuumaan, lemuavaan kauhun paikkaan, jossa ihmiset kirkuivat, että älä tule tänne, tai et koskaan pääse täältä pois. Hän heräsi sairaalassa ja kertoi vaimolleen kokemuksestaan. Myöhemmin hänen vaimonsa tuli uskoon ja Ronald löysi myös pelastuksen Jeesuksessa, "Jumalan Karitsassa, joka pois ottaa maailman synnin."

Charles McKaig meni terveysasemalle ja siellä stressitestiä tehtäessä lysähti kasaan. Ensiapua annettessa hän sanoi lääkärille: "Kävin helvetissä, auttakaa, en halua joutua sinne takaisin." Kun hän toisti tätä uudestaan, ateisi lääkäri (M Rawlings) käski hänen toistaa rukouksen: "Uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika. Jos kuolen pidä minut poissa helvetistä." Silloin kauhu jätti hänet ja tuli hyvä olla. Sekä potilas ja lääkärinsä tulivat kokemuksen vaikutuksesta uskoon.

Taideprofessori Howard Storm (ateisti) oli oppilaineen Pariisissa käymässä, kun hänet yllätti äkillinen vatsakipu. Hotellin lääkäri ymmärsi, mikä häntä vaivasi ja lähetti hänet sairaalaan sanoen tilanteen vaativan välitöntä leikkausta. Kirurgia ei saatu kuitenkaan paikalle 10:een tuntiin ja kivut kasvoivat sietämättömiksi. Mies huomasi ihmettelevänsä sairaalavuoteensa vierellä miksi ei siinä istuva vaimonsa vastaa hänelle, eikä muutenkaan ole huomaavinaankaan häntä. Hän koki olevansa kadotettu ja huudettuaan avuksi Jeesusta sai kohdata hänet ja määräyksen palata takaisin maanpäälliseen elämään.

Donald Whitaker oli menestyvä nuorimies ja kivenkova ateisti, joka ei välittänyt mitään erään ystävänsä 5 vuotta jatkuneesta todistamisesta, ennenkuin sairastui kuolemanvakavasti. Silloin ei ateismi auttanut, vaan oli juuri tämä ystävä saatava vuoteen vierelle, kertomaan, miten Jeesus voi auttaa kuoleman rajalla kauhun vallassa häilyvää miestä.----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Facebook eSpecial
Jos olet fb-käyttäjä, liity eSpecial-faniksi

Share
Jaa ja merkkaa eSpecial