eSpecial 2010/08

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 25.2.2010Ohjelman puhe:
Juhani Karvinen: Paavalin elämänkaari

Musiikki:
HM Ojala: Anna Herra meidän kokea

Teemat:

Lähetystyön merkkivuoden 1. ideaviesti

Rakas lähetys -teemavuoden ensimmäinen ideaviesti haluaa rohkaista sinua, seurakuntaasi ja yhteisöäsi lähetystyön saralla.

Tämä vuosi on maailmanlaajuisen lähetystyönkin kannalta merkittävä, koska vuoden aikana suurissa konferensseissa pohditaan maailmanlähetyksen suuntaa ja painopisteitä tästä eteenpäin.

Rukoile, että kaikki tämä saisi tapahtua Pyhän Hengen johdatuksessa! Kuten myös Rakas lähetys -teemavuosi!

Lisää ideaa:

http://www.rakaslahetys.fi/ideaviesti201002.html

- - - -

Stefanus-uutisia:


Irak – Neljä kristittyä murhattu Mosulissa

Mosulin kristittyä yhteisöä vastaan on viime viikkoina kohdistettu hyökkäyksiä, joiden arvellaan johtuvan 7.3. pidettävistä parlamenttivaaleista.

Sabah al Dahhan kidnapattiin 13.2. ja hänen vapauttamisestaan on vaadittu suuri summa rahaa. Seuraavana päivänä aseistautuneet hyökkääjät ampuivat kuoliaaksi Rayan Bashir Salemin hänen kotonaan. Rayanin veli loukkaantui hyökkäyksessä. 42-vuotias uskova, Najim Abdullah Fatoukhi, kuoli 15.2. hedelmä- ja vihanneskojunsa eteen, kun ohiajaneesta autosta ammuttiin häntä kohti. Kahta kristittyä yliopisto-opiskelijaa, Zayid Thomasia (21) ja Ramsen Shamyaelia (22) ammuttiin 16.2. Zayid kuoli vammoihinsa ja Ramsen loukkaantui. Seuraavana päivänä kolmatta kristittyä opiskelijaa, Wissam Georgesia (20), ammuttiin useita kertoja, kun hän oli matkalla opiskelemaan.

AsiaNews, AFP, The Christian Post


Iran – Kristittyjen pidätykset jatkuvat

Seitsemän kristittyä, kuusi heistä islamista kääntyneitä, on edelleen pidätettynä sen jälkeen kun heidät pidätettiin Shirazissa 11.1. Uskoville on tarjottu vapautumista takuita vastaan, mutta kullekin heistä määrätty takuusumma on noin 21.000 euroa.

Toisaalla Iranissa kolme kristittyä on yhä pidätettynä sen jälkeen, kun turvallisuusviranomaiset pidättivät heidät Pakdashtissa 24.12.2009. Muutamaa päivää myöhemmin yhden pidätetyn sisar pidätettiin Isfahanin kaupungissa ja myös hänen kanssaan ollut islamista kristinuskoon kääntynyt pidätettiin. Pidätettyjen ei sallita tavata perheitään eikä heidän ole annettu hankkia asianajajia.

Middle East Concern

- - - -

Israelin uusi miehittämön sotilaskone


Israel paljasti näyttävästi uuden sotilastarkkailukoneensa, jolla on mahtava siipiväli, voimakas moottori, huima lentokorkeus ja jopa 1000 km:n toimintasäde.

- - - -

Erikoisteema: Hengellisen sodankäynnin todellisuus

John Mulinde: Taistelu taivaallisissa


Haluan antaa todistuksen miehestä, joka ennen pelastumistaan oli palvellut saatanaa. Kun kuulin tämän todistuksen, se haastoi minua niin, että vietin 10 päivää rukouksessa ja paastossa kysyäkseni Herralta: "Herra voiko tämä olla totta?"

Tämä mies syntyi sen jälkeen, kun hänen vanhempansa olivat luovuttaneet hänet Luciferille. Hänen ollessaan vielä kohdussa, vanhemmat olivat jo suorittaneet monia rituaaleja ja vihkineet lapsen saatanalle. Jo 4-vuotiaana hänellä oli yliluonnollisia voimia. Hänen vanhempansakin alkoivat pelätä lasta. Pojan ollessa 6-vuotias isä luovutti hänet noidille, jotta he kouluttaisivat häntä edelleen. Ollessaan 10-vuotias poika suoritti jo epätavallisia asioita vihollisen valtakunnassa. Toiset noidat pelkäsivät häntä. Hänen ollessaan vasta nuori poika, hän teki äärettömän pahoja asioita. Parikymmenvuotiaana hänellä oli jo paljon verivelkaa kontollaan. Hän tappoi ihmisiä tahdollaan. Hänellä oli kyky irrottautua ruumiistaan transsendentaalisen mietiskelyn avulla ja hän saattoi käyttää levitaatiota eli hän kykeni vapautumaan painovoimasta. Joskus hän irtautui mietiskelyssä ruumiistaan ja jätti sen minne tahtoi, ja liikuskeli ympäri maailmaa. Tätä kutsutaan astraalimatkustamiseksi. Tätä miestä saatana käytti mahtavasti tuhoamaan seurakuntia ja pastoreita.

Eräänä päivänä hän tuli seurakuntaan, jonka hän halusi tuhota. Tämä seurakunta oli täynnä rukousta. Seurakunnassa oli myös jakautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta juuri tuolloin pastori oli kutsunut koko seurakunnan paastoon. Ja tämän paaston aikana oli paljon katumusta. Ihmiset kokoontuivat yhteen ja alkoivat pyytää Herraa tekemään keskuudessaan työnsä.

He rukoilivat Herraa, ja pyysivät Häntä armahtamaan heitä ja puuttumaan elämäänsä.

Näiden päivien aikana tuo taikakeinoja käyttävä mies tuli yhdessä demonisten henkien kanssa tuota seurakuntaa vastustamaan.
Mutta juuri silloin tuli seurakunnalle profeetallinen sana, että heidän tuli nousta ja astua taisteluun seurakuntaa uhkaavia demonisia henkiä vastaan. Eräänä päivänä siis tuo mies irtautui ruumiistaan ja lähti astraalimatkalle johtaakseen mahtavaa demonien armeijaa tuota seurakuntaa vastaan. Kerron siis hänen todistuksensa. Mies liikkui siis seurakunnan hengelliselle alueelle. Hän ja henget yrittivät tunkeutua seurakunnan hengelliselle alueelle ja hyökätä sen kimppuun, mutta koko seurakunnan yllä oli paksu valon peite, valon suojamuuri.

Yhtäkkiä oli enkelien armeija taistelemassa heitä vastaan. Tämä taistelu tapahtui taivaallisissa. Kaikki demonit lähtivät pakoon, mutta tuo mies otettiin vangiksi. Kenen toimesta? Enkelien. Mies näki miten kuusi enkeliä piteli häntä kiinni. He toivat miehen katon läpi, suoraan alttarille. Siinä oli kristittyjä syvässä rukouksessa, he olivat siinä hengellisessä taistelussa, he tempasivat valtoja alas ja mursivat kahleita. Pastori seisoi edessä ja johti rukousta ja hengellistä taistelua. Herran Henki puhui pastorille: "Ies on nyt murrettu ja uhri makaa edessäsi. Auta häntä ja johdata hänet vapautukseen." Pastori avasi silmänsä ja näki tuon nuoren miehen siinä makaamassa, aivan lyyhistyneenä. Mies palasi ruumiiseensa. Nuori mies sanoi, ettei lainkaan tiennyt miten oli ruumiinsa löytänyt. Hänhän oli jättänyt sen kotiin, mutta nythän hän oli ruumiissaan.

Miehellä ei myöskään ollut aavistustakaan, miten oli ylipäätään tullut sinne; hän tiesi vain, että enkelit olivat tuoneet hänet katon läpi. Pastori ilmoitti seurakunnalle, mitä Herran Henki oli hänelle sanonut ja kehotti seurakuntaa pysyttelemään aivan rauhallisena. Pastori kysyi nuorelta mieheltä: "Kuka sinä olet?" Silloin mies alkoi vapista ja demonit lähtivät ulos hänestä. Seurakuntalaiset suorittivat vapautuspalvelun ja sitten mies alkoi kertoa elämästään.

Tämä nuori mies elää nykyään Herralle, hän palvelee evankelistana, saarnaa Jumalan sanaa ja Jumala käyttää häntä mahtavalla tavalla vapauttamispalvelussa.

Eräänä päivän menin illallisille, koska joku oli kertonut minulle tuosta nuoresta miehestä ja olin utelias tapaamaan hänet. Niinpä istuimme illallisella ja
jossain vaiheessa miehellä oli tilaisuus pitää todistuspuheenvuoro. Hän puhui paljon ja itki aina välillä sitä, mitä kaikkea oli saanut aikaan. Puheensa lopussa hänellä oli kaksi pyyntöä, kehotusta. Paikalla oli useita pastoreita ja hän sanoi heille:

"Olkaa niin hyvät, olkaa niin hyvät ja opettakaa ihmiset rukoilemaan. Sillä ne ihmiset, jotka eivät rukoile, vihollinen voi monin tavoin voittaa. Ja jos he rukoilevat vain vähän, vihollinen omaa kyvyn nitistää ne vähäiset rukoukset."

Hän sanoi niin ikään pastoreille: "Ottakaa Raamattu ja tutkikaa, miten voitte käyttää Jumalan antamaa hengellistä asevarustusta."

Sitten mies kertoi miten oli tehnyt suoranaisia tutkimusretkiä. Hän oli kuulemma yhdessä saatanallisten palvelijoiden ja monien demonihenkien kanssa tunkeutunut ilmojen halki hengelliseen ulottuvuuteen. Hänen oli täytettävä tämä palvelutehtävä säännöllisesti, kuin työvuoro. Ja hän selitti: "Kun jokin maa on pimeyden läpitunkema, niin näissä taivaallisissa paikoissa, hengellisissä sijoissa, on peite, katto, joka on joskus niin paksu kuin kallio, ja se peittää koko seudun. Demoniset voimat ja orjapalvelijat, ne ihmiset, jotka palvelevat saatanaa, voivat liikkua niin peitteen yläpinnalla kuin sen alapuolellakin, ja toimia siellä. Sieltä korkeudesta he hallitsevat ja kontrolloivat tapahtumia alhaalla.

Kun he ovat saattaneet työnsä päätökseen, he poistuvat tuolta peitteeltä, katolta. Tämän kaiken he tekevät liiton kautta, joka antaa yhä uudelleen heille voimaa. Miten se tapahtuu? Se tapahtuu niiden uhrien kautta, joita ihmiset tuovat alttareille. Oli erilaisia uhreja: taikuutta, veriuhreja, ihmis- ja eläinuhreja; jopa abortit ja sodat toimivat uhreina. Uhri voidaan suorittaa seksuaalisen moraalittomuuden muodossa, kaikenlaisten seksuaalisten perversioiden kautta. Nämä uhrit vahvistavat demoneita ja antavat niille uutta voimaa."

Olin järkyttynyt miehen kertoessa edelleen: "Kun ne ovat siellä ylhäällä, niissä ulottuvuuksissa, niin kristittyjen rukoukset kohtaavat heidät kolmella tavalla:

1. Kaikki rukous vaikuttaa kuin kohti taivasta kohoavalta savulta. Monet näistä rukouksista näyttävät savupylväiltä, jotka kohoavat ylöspäin, liikkuvat hieman sinne tänne leijuen, ja yksinkertaisesti katoavat sitten pois." Mies sanoi: "Ihmiset, jotka rukoilevat tällaisia rukouksia, elävät yleensä jollain alueella synnissä, mutta eivät ole valmiita päästämään irti siitä, mikä heitä sitoo.
Heidän rukouksensa ovat niin heikkoja, tuuli pystyy puhaltamaan ne tiehensä. Ne rukoukset katoavat jäljettömiin tuossa hengellisessä tilassa."

2. "Sitten on olemassa toinen tyyppi rukouksia. Savua, joka kohoaa peittoon, kattoon asti ja törmää siihen, mutta ei kykene tunkeutumaan siitä läpi. Tavallisesti nämä ihmiset ovat kokonaan antautuneita, tosissaan ja he elävät puhtaudessa; mutta heillä on liian vähän uskoa rukoillessaan.
Usein he jättävät huomioimatta alueita, jotka tulisi yhdistää rukouksessa."

3. "Sitten on vielä kolmas laji rukouksia. Se näyttää savulta, joka on tulen täyttämää. Kun tämä rukous kohoaa tulen kanssa, se on niin kuumaa, että se kalliopeite, heti savu/tulipylvään sitä koskettaessa, alkaa sulaa kuin vaha. Tulipylväs lävistää kalliopeitteen
ja halkaisee sen."

Mies jatkoi vielä: "Usein on niin, että ihmiset alkavat rukoilla ja heidän rukouksensa vastaavat ensimmäistä tyyppiä. Mutta kun he pysyvät rukouksessa ja yhä jatkavat, niin rukoukset muuttuvat ja niistä tulee kakkostyypin rukouksia. Jos he vielä pysyvät rukouksessa ja yhä jatkavat, niin yhtäkkiä tulee tämä tuli heidän rukouksiinsa, niin että rukouksista tulee voimakkaita ja ne lävistävät sen peitteen, katon."

Mies kertoi myös, että kun pahan voimat olivat huomanneet rukousten muuttuneen, niin että se tuli oli aivan lähellä, asettuivat pahan voimat yhteyteen toisten henkien kanssa maan päällä ja antoivat tehtävän: "Tuhotkaa tämä henkilö, joka rukoilee tuolla. Hänen pitää lopettaa rukoileminen. Viekää hänen huomionsa muuhun, viekää hänet sivuun."

Mies jatkoi: "Kovin usein kristityt antavat viedä huomionsa muuhun. Ensinhän he tunkevat rukouksessa eteenpäin, he tekevät parannusta, he sallivat Sanan tutkia omaa henkeään, ja he antavat Sanan kasvattaa uskoa; heidän rukouksistaan tulee yhä tarkemmin tähdättyjä, fokusoidumpia. Paholainen näkee, miten rukoukset voimistuvat ja se yrittää tuoda tuhoa. Esimerkiksi puhelin voi soida ollessasi antautuneessa rukouksessa, ja ajattelet, että voisit kai nousta vastaamaan, ja palata sitten jatkamaan siitä miten pääsit, mutta siinä petät itseäsi. Tullessasi takaisin, sinun täytyy aloittaa alusta. Ja juuri sitä paholainen haluaa. Kaikki mahdolliset hajottavat tekijät tulevat kohdalle. Tämä voi mennä jopa niin pitkälle, että paholainen koskee ruumiiseesi ja aiheuttaa jonnekin kipua. Tai se tekee sinut nälkäiseksi, niin että haluaisit käydä keittiössä jotain syömässä. Ihan sama miten tai mitä, sen tähtäin on yksinkertaisesti saada huomiosi muualle, ja niin sinut on voitettu."

Mies kehotti pastoreita opettamaan seurakuntalaisille: "Ottakaa joka päivä aikaa - ei siis sellaiseen tavalliseen, päivittäiseen pieneen rukoukseen, niitä voi lukea koko päivän ajan, vaan todella sellaista aikaa, jolloin olette kurottautuneina Herraa kohti, ettekä salli mitään keskeytyksiä tai huomion siirtymisiä. Sillä jos ihmiset pysyvät lujasti
tässä seisomassa, kun he pysyvät sijoillaan ja sallivat Jumalan Hengen inspiroivan heitä, ja vievän heitä eteenpäin ja syvemmälle, silloin tapahtuu jotain hengellisessä ulottuvuudessa. Tulee tämä tuli ja kohoaa siihen kalliopeitteeseen asti ja alkaa sulattaa sitä."

Mies jatkoi vielä: "Kun se kallio alkaa sulaa, niin se on niin kuuma, ettei yksikään demoni voi pysytellä sen lähellä. Ei myöskään mikään ihmishenki voi sitä kestää. Ne juoksevat pakoon. Sitten on olemassa tämä aukko hengelliseen ulottuvuuteen ja niin pian kun on tapahtunut läpimurto, taistelu rukouksessa päättyy. Henkilö, joka on rukoillut niin, kokee hetkessä miten hänen rukouksestaan on tullut helppoa ja siitä tulee todellinen riemu."

Olen oppinut ymmärtämään, että tässä vaiheessa olemme saavuttaneet kohdan, jossa aika ja muut seikat eivät merkitse meille enää mitään. Se on se piste, missä lasket kaiken alas ja olet vain yhtä Herran kanssa.

Mies jatkoi puhettaan: "Siitä hetkestä lähtien, kun nämä rukoukset ovat tunkeutuneet läpi, ei enää ole vastustusta, mikään ei voi pidättää rukousta ja tämä henkilö voi rukoilla niin kauan kuin tahtoo. Ei ole enää mitään, mikä voisi harhauttaa huomiota tai pidätellä heitä. Sellaisen rukouksen päättämisen jälkeen tuo aukko jää avoimeksi näiden ihmisten ylle. Ja kun nämä rukoilijat sitten nousevat mennäkseen rukouspaikaltaan pois, niin tuo aukko kulkee heidän mukanaan. Ne ihmiset eivät enää ole sen peitteen, katon alapuolella, vaan heidän tekemisensä tapahtuu avoimen taivaan alla. Tässä tilassa paholainen ei voi enää tehdä heitä vastaan sitä, mitä tahtoisi. Jumalan läsnäolo on kuin pilari, joka ulottuu taivaasta heidän elämäänsä. He ovat suojeltuja, tuon pilarin ympäröimiä. Siinä pilarissa on niin paljon voimaa, että näiden ihmisten jatkaessa rukousta, Jumalan läsnäolo koskettaa toisia ihmisiä. Ja se, mitä vihollinen näille toisille ihmisille on tehnyt, tuhoutuu. Kun nämä rukoilevat ihmiset puhuvat tai ovat toisia ihmisiä lähellä, niin läsnäolijat tulevat otetuiksi mukaan tuohon Jumalan läsnäolon pilariin. Niin kauan kun he ovat siinä pilarissa, heikkenevät vihollisen sidokset ja kahleet yhä edelleen. Kun nämä läpimurron saavuttaneet ihmiset jakavat evankeliumia syntisille, niin vastustus on äärimmäisen vähäistä. Silloin on kovin helppoa tuoda ihmisiä sisään Jumalan valtakuntaan. Kun nämä ihmiset rukoilevat sairaiden puolesta tai joidenkin toisten asioiden puolesta, niin tuo läsnäolo on käsillä - ja tässä on kertakaikkiaan hurja ero."

"Paholainen vihaa näitä ihmisiä", sanoi tuo mies. "Jos on olemassa sellaisia paikkoja, jossa rukoillaan säännöllisesti sillä tavalla, tuo läsnäolo tulee siihen paikkaan eikä paholainen kykene tekemään mitään.
Kun sellaiset ihmiset, jotka eivät tunne Jumalaa, tulevat sellaiseen paikkaan, heidän sidoksensa heikkenevät yhtäkkiä ja jos silloin paikalla on joku, joka palvelee kärsivällisesti ja rakkaudella, niin nämä ihmiset saadaan vedettyä helposti oikealle puolelle." "Ei väellä ja voimalla, vaan Jumalan Hengellä."

"Kun nämä Jumalaa tuntemattomat ihmiset tulevat tuohon läsnäoloon he tuntevat itsensä jotenkin tuomion alaisiksi ja alkavat kamppailla, mitä pitäisi tehdä. Mutta jos paikalla ei ole ketään, joka johdattaisi heidät ulos synnistä ja sidoksista, niin nämä ihmiset lähtevät pois ja heitä ympäröivät sidokset ja kahleet tulevat entistä vahvemmiksi. Paholainen yrittää estää, että he enää milloinkaan päätyisivät sellaiseen ympäristöön."

Voitte kuvitella miten siellä istuimme ja tuijotimme tuota miestä. Hän vain kertoi asioista, joita oli tehnyt ja nähnyt. Sitten hän sanoi: "No, mitä me sitten teimme niille ihmisille, jotka olivat rukouksessa tunkeutuneet läpi peitteen, katteen? Heidät merkittiin ja heitä tutkittiin. Yritettiin päästä selville henkilön heikkouksista. Toisille hengille annettiin sitten erityisiä ohjeita siitä, miten näiden ihmisten kimppuun voitaisiin hyökätä heidän heikkoihin kohtiinsa."

"Kun nämä ihmiset astuivat ulos rukouspaikasta ja tämä rukouksen henki on heidän yllään ja Jumalan läsnäolo vallitsee, he ovat hyvin vahvoilla hengellisesti. Ilo Herrassa on heidän voimansa ja paholainen yrittää kaikkensa saadakseen heidän huomionsa irrotetuksi Jumalasta. Jos näillä ihmisillä on heikkouksia temperamenttinsa suhteen, niin vihollinen yrittää tehdä juttuja ärsyttääkseen näitä henkilöitä ja suututtaa heidät. Ja kun ihminen ei sitten enää ole herkkänä Pyhän Hengen suhteen, hän kääntää katseensa Herrasta ja tulee kiukkuiseksi ja vihan täyttämäksi. Muutaman minuutin kulutta he ehkä haluavat panna pois vihastuksen, mutta iloa he eivät enää tunne. Henkilö yrittää päästä takaisin siihen tilaan, mutta se ei niin vain onnistu. Miksi? Kun henkilö antaa periksi houkutukselle tekevät demonit kaiken mahdollisen sulkeakseen sen aukon peitteessä, katteessa. Ja jos ne siinä onnistuvat, jos ne onnistuvat uudelleen sulkemaan sen aukon kalliossa, niin tämä henkilö on eristetty Jumalan läsnäolosta. Tämä ihminen on yhä Jumalan lapsi, mutta sitä erityistä voitelua, joka lepäsi hänen elämänsä yllä, ei enää ole käsillä. Sitä voitelua, joka antaa kristityille vallan suorittaa jumalallisia asioita Hengen auktoriteetilla."

"Kuten sanottua, henget tutkivat ihmisten heikkouksia. Jos ne löytyvät seksuaalisuuden alueelta, niin työskennellään tämän alueen houkutusten kautta.
Vihollinen valmistelee sitten henkilöitä tai tapahtumia tai jotain muuta tällä alueella, jotta saadaan intohimo heissä heräämään. Ja kun henkilö sitten antautuu houkutukselle eli avaa ajatusmaailmansa epäpuhtaalle, ravitsee näitä ajatuksia ja antaa niille tilaa, hän ei itse enää olekaan kykenevä pääsemään takaisin voitelun tilaan. Voitelu on menetetty."

"Sanot ehkä: "Tuohan on epäreilua." Mutta muista mitä Raamattu sanoo: 'ottakaa uskon kilpi, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri' (Ef 6:16-17). Me emme useinkaan näe sitä sijaa, minkä nämä varustukset voivat ottaa hengellisessä taistelussa. Ja muistakaa mitä Jeesus opettaa Isä Meidän -rukouksen lopussa: "Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta." "

"Joka kerran kun rukouksessa koet läpimurron, kun pääset perille, muista aina tämä: Olet heikko ihminen. Pidä se mielessäsi. Et ole täydellinen. Pyydä ja sano: "Herra, olin tässä rukoushetkessä niin Sinuun sidottu ja nyt lähden ulos tästä tilasta maailmaan. Pyydän Sinulta: Johda minua niin, etten lankea kiusaukseen.
Älä salli, että solahdan vihollisen ansaan. Tiedän, että minulla on heikkouksia tietyillä alueilla, jos et varjele minua, olen vailla mahdollisuuksia. Joten, varjele minua Herra! Kun näet minun kulkevan suuntaan, jossa piilee ansa, niin käännä minut ympäri kulkemaan toiseen suuntaan. Herra, puutu Sinä tilanteeseen, älä salli minun kulkevan omin voimin, omien kykyjeni varassa! Vapahda minut pahasta."

"Ja Jumala voi tehdä sen. Hän pystyy siihen. Ja jos joskus tapahtuukin jotain, niin voit sanoa: "Kiitos Herra." Siksi apostoli Paavali sanoo ensimmäisessä tessalonikalaiskirjeessä: "Kiitä Herraa joka aika, se on Hänen tahtonsa sinun suhteesi, teidän suhteenne."

"Monet kokemamme asiat eivät ole hyviä vaan kivuliaita, ja me kyselemme: "Miksi Jumala sallii tämän?" Mutta jos oikeastaan tietäisimme mistä Hän on meidät varjellut ja pelastanut, niin olisimme kiitollisia.
Jos oppisimme oikein luottamaan Herraan, olisimme kaikissa olosuhteissa kiitollisia."

"Rakastetut, haluaisin vielä mennä yhden askeleen edemmäksi." Tuo mies jatkoi: "Kun rukous mainitulla tavalla puhkaisee tien (läpi kalliopeitteen) niin jumalallinen vastaus tulee joka tapauksessa. Mutta monessa tapauksessa vastaus ei päädy sitä pyytäneelle henkilölle. Tämä johtuu kamppailusta taivaallisissa."

Tätä asiaa tuo mies selosti seuraavalla tavalla: "Jokaisella kristityllä on henkilökohtainen enkeli, joka palvelee häntä. Me tiedämme Raamatun sanovan, että enkelit ovat meitä palvelevia henkiä. Kun ihmiset rukoilevat, niin vastaus tulee näiden enkeleiden käsiin. Danielin kirjasta luemme miten
Danielin enkeli toi vastauksen Danielin rukoukseen. Näiden käsissään rukousvastauksia kantavien enkelien tarvitsee olla varustettuja taisteluihin. Mutta jos kristitty ei pidä hengellistä taisteluvarustusta tärkeänä, niin tuolta vastausta tuovalta enkeliltäkin puuttuu varustus yltään. He eivät ole taisteluun lainkaan varustettuja. Jos kristityt eivät esimerkiksi huolehdi siitä, mitä ajatuksia heidän päässään liikkuu, eivätkä taistele asian tiimoilta, niin enkelikin on vailla kypärää. Aivan sama minkä varustuksen osan laiminlyöt, se osa, jonka laiminlyöt, puuttuu enkeliltäkin. Enkelin tullessa demonit tutkivat tarkkaan mitkä alueet ovat suojaamatta. Ja niihin alueisiin ne yrittävät hyökätä. Jos rintakilpi puuttuu, niin yritetään osua rintaan. Jos ei ole saappaita, niin ne tekevät tulen ja enkelin on kuljettava avojaloin sen läpi."

Minä ainoastaan toistan mitä tuo mies sanoi. Me kysyimme luonnollisesti: "Pystyvätkö enkelit sitten tuntemaan tulen?" Tiedättekö mitä hän vastasi? Muistakaa, että kyse on hengellisestä tilasta. Henget ovat tekemisissä henkien kanssa.

"Taistelu on intensiivistä. Jos demonit onnistuvat voittamaan Jumalan enkelin, niin ne tähtäävät ensin enkelin kantaman rukousvastauksen ryöstämiseen. Jos ne onnistuvat tempaamaan sen pois, ne antavat sen vastauksen noidille ja taikureille. Ja sitten ihmiset sanovat saaneensa vastauksen noituuden kautta."

"Jaakobin kirjeessä sanotaan: "Kaikki hyvät lahjat tulevat Jumalalta." Mistä paholainen sitten ottaa ihmisille antamansa? Monet, jotka eivät ole saaneet lasta menevät noitien luokse ja yhtäkkiä he ovatkin raskaana. Mistä tämän lapsi on tullut? Onko saatana luova, pystyykö se tähän? Ei! Hän varastaa niiltä, jotka luovuttavat, antavat periksi rukouksessa. Jeesus kehotti meitä rukoilemaan lakkaamatta. Ja Hän sanoi myös: "Kun Ihmisen Poika tulee takaisin, mahtaako Hän löytää uskoa. Löytääkö Hän sinut siltä paikalta, jossa pysyt väistymättä vai oletko lähtenyt pois ja luovuttanut?"

Tämä mies jatkoi: "Nämä demonit eivät tyydy vastauksen varastamiseen. Heidän etunsa mukaista on pidätellä enkeliä. Ne taistelevat enkeliä vastaan ja onnistuvat joskus pitämään siitä kiinni ja kahlitsemaan sen. Ja kun se tapahtuu, niin maan päällä kristitty joutuu uhriksi demonisten voimien pystyessä tekemään mitä vain hänelle. Sillä hän on täällä alhaalla ilman suojelusenkelinsä tukea hengellisessä ulottuvuudessa."

Kysyimme mieheltä: "Haluatko todellakin sanoa, että demoniset voimat voivat vangita enkeleitä?" Tuolla miehelle ei vielä silloin ollut paljoakaan tietoa Raamatun Sanasta, sillä hän oli uskossaan nuori. Hän puhui ainoastaan sen kokemuksen pohjalta, mikä hänellä oli saatanallisista tehtävänannoista. Hän vastasi tähän seuraavasti: "Ne eivät voi pidätellä enkeliä kauaa, sillä kun toiset kristityt muualla rukoilevat, enkeli saa vahvistusta toisista enkeleistä ja niiden on päästettävä se taas vapaaksi. Mutta jos se kristitty, jonka on asiasta vastuussa ei rukoile itse asiaa läpi, niin enkeli pysyy kahlittuna. Voi jopa olla, että vihollinen lähettää oman lähettiläänsä 'valon enkeliksi' naamioituneena tämän ihmisen luo, ja pettää häntä väärillä ilmestyksillä, väärillä profetioilla, ja se viettelee väärään johdatukseen, joka johtaa vääriin päätöksiin. Usein tuo ihminen on sitten sellaisessa tilassa, jossa on avoin kaikenlaisille hyökkäyksille ja sidoksille."

Tulin näistä sanoista hyvin järkytetyksi ja rukoilin: "Herra, en edes aio yrittää ymmärtää tätä." Kun sitten etsin Herraa 10 päivän ajan rukouksessa ja paastossa, Hän teki seuraavat kaksi asiaa:

1. Hän vahvisti tuon miehen selostukset ja avasi ymmärrystäni lisää, jotta saatoin ymmärtää vielä enemmän hengellisen ulottuvuuden tapahtumista, kuin mitä tuo mies oli kertonut.

2. Hän näytti minulle, mitä voimme tehdä, kun tällaista tapahtuu, jotta emme tule voitetuiksi vaan meistä tulee voittajia.

Meidän tulee muistaa kolme seikkaa.

1. Me voimme ja meidän täytyy käyttää hengellistä taisteluvarustusta. Raamattu luettelee ne, Jumalan aseet! Se ei ole meidän asevarustuksemme, vaan Jumalan asevarustus. Kun me käytämme sitä, sallimme Jumalan taistelevan puolestamme.

2. Meidän täytyy ymmärtää millaista palvelutehtävää enkelit hengellisessä elämässämme puolestamme toimittavat, ja meidän täytyy tietää sydämessämme mitä tulee tehdä, jotta olemme hengellisessä ulottuvuudessa suojattuja.

3. Kolmas kohta liittyy Pyhään Henkeen. Pyhä Henki ei ole meidän lakeijamme. Hän ei juoksentele edestakaisin meidän luotamme Isän eteen sanomassa mitä tarvitsemme. Se on enkeleiden työtä. Pyhä Henki seisoo rinnallamme, vierellämme johdattaakseen meitä, opettaakseen meitä, ja auttaakseen meitä rukoilemaan oikeita asioita oikealla tavalla. Ja kun hengellisessä ulottuvuudessa tapahtuu tiettyjä asioita, Hän ilmoittaa siitä meille.

Joskus Hän herättää meidät yöllä ja sanoo: "Rukoile!" Ja sinä sanot: "Enkä, ei vielä ole sen aika." Mutta Hän sanoo: "Rukoile nyt!" "Miksi?" Hän näkee kyllä mitä hengellisessä ulottuvuudessa tapahtuu. Joskus Hän sanoo: "Paastoa huomenna!" Ja sinä sanot: "Ei huomenna, mutta maanantaina kyllä aloitan." Mutta Pyhä Henki on se, joka ymmärtää mikä juuri sillä hetkellä hengellisessä ulottuvuudessa on välttämätöntä ja mitä on tapahtumassa. Meidän täytyy oppia olemaan herkkiä Pyhälle Hengelle. Hän johtaa meidät kaikkeen totuuteen ja vanhurskauteen.

John Mulinde

World Trumpet Mission, Kampala, Uganda

Lähde: http://hesekieli.suntuubi.com/?cat=6


Päivi Heikkilä (King’s Ministries) kirjoittaa ylläolevan kertojasta:

Apostoli John Mulinde, World Trumpet Mission’in perustaja, on tunnettu kaikkialla maailmassa Transformations-videoiden ja kirjojensa kautta, joissa hän kertoo erottautumisesta Jumalalle sekä antautumisesta esirukoukseen ja hengelliseen sodankäyntiin kaupunkien ja kansojen voittamiseksi Kristukselle. Heillä on vakuuttava todistus useista Jumalan antamista rukousvastauksista ja voitoista yli vihollisen voimien Ugandan kansan kohdalla sekä eri paikkakunnilla Ugandassa. Idi Aminin tyrannimaisen diktatuurin jälkeen ja AIDS’n runtelemana Ugandan kansa oli yli ihmisvoimien käyvän avun tarpeessa. World Trumpet Mission syntyi noihin aikoihin esirukouksessa ja taistelussa Ugandan puolesta. Jumala vastasi ihmeellisesti uskovien avunhuutoihin kansan puolesta ja AIDS-luvut laskivat nopeasti Jumalan parantaessa ja vapauttaessa ihmisiä.

Lähde: http://kingsministries.fi

----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------
Facebook eSpecial Jos olet fb-käyttäjä, liity eSpecial-faniksi