eSpecial 2010/06

Erikoisohjelma eSpecial, lähetys torstaina 11.2.2010

Video thumbnail. Click to play
Katso ohjelma (avautuu uuteen ikkunaan)

Ohjelman puhe:
Leena Kataja

Vierailija: Irma Räsänen

Musiikki:
Leones:Un milagro de provision

Uutisteemat:

Lähetyslapsi Tim Tebow saarnaa Amerikalle jalkapalloilijana

Lähetyssaarnaaja perheessä oli jo neljä lasta, mutta isä murehti kotimaansa USA:n miljoonia abortoituja vauvoja, jotka eivät koskaan saaneet mahdollisuutta elää ja pyysi Jumalalta saada vielä "Tim" nimisen pojan, josta tulisi saarnaaja. Vaimonsa oli 37 vuotias ja kun hän kävi raskaaksi tultuaan lääkärissä, hänelle sanottiin ettei hän odota vauvaa, vaan kohdussaan on kasvain, joka täytyisi välittömästi poistaa. Siihen ei pariskunta suostunut, vaan uskoivat Jumalaan läpi vaikean raskauden ja lopuksi Tim syntyi, jota äitinsä kutsuu "ihmelapsekseen", josta on tullut merkittävä roolimalli lapsille jha nuorille menestyksekkäänä jalkapalloilijana, joka ei uskoaan häpeä. Elämä sai mahdollisuuden, kuten Jeesus sanoo: "Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys."Tim Tebow'n äiti Pam esiintyy yhdessä poikansa kanssa Super Bowl-mainoksessa, joka on tietty herättänyt närää "Pro Choice" (valinnan puolesta) porukoissa Amerikoissa, koska mainos hehkuttaa valintaa ELÄMÄn puolesta parhaana vaihtoehtona tiukoissakin tilanteissa ja hyvän valinnan seurauksena tässä tapauksessa on juhlittu urheilusankari. Kiukuttaahan sellainen, kun Valinnan Puolesta ei ole esittää kuin verisiä sikiön kappaleita roskakorissa.

- - - -

LA 31/2009 vp - Oras Tynkkynen /vihr ym.

Laki rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain kumoamisesta ja avioliittolain muuttamisesta


Eduskunnalle


(Lyhennetty versio)

Laki rekisteröidystä parisuhteesta tuli voimaan 1.3.2002. Lain mukaan kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä voi rekisteröidä parisuhteensa ja saada pääsääntöisesti samat oikeudet ja velvollisuudet kuin avioliiton solmivat mies ja nainen.

Rekisteröidyssä parisuhteessa ei kuitenkaan ole kaikkia samoja oikeuksia eikä velvollisuuksia kuin avioliitossa. Rekisteröidyssä parisuhteessa ei ole mahdollisuutta adoptoida lasta yhdessä.

Automaattinen oikeus yhteiseen nimeen kuuluu vain avioliittoon.

Sosiaali- ja verolainsäädännössä käytetty ja säännelty perhemuoto "avioliitonomainen suhde" ("avoliitto") ei sekään koske parisuhteensa rekisteröineitä pareja.

Ehkä merkittävin avioliiton ja rekisteröidyn parisuhteen välinen ero on kuitenkin symbolinen. Rekisteröity parisuhde on avioliitosta erillinen oikeudellinen instituutio.

Lakialoitteessa ehdotetaan avioliittolakia muutettavaksi sukupuolineutraaliksi siten, että avioliitto on mahdollinen myös samaa sukupuolta olevien henkilöiden välillä. Tämä aiheuttaa muutoksia myös avioliittoasetukseen sekä edellyttää rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain kumoamista. Lakialoitteen ehdotus turvaa lisäksi samansukupuolisten parien ulkomailla solmittujen liittojen tunnustamisen Suomessa.Vaihtoehtoisesti lainsäädäntöä voitaisiin muuttaa niin, että avioliitto ja siviililiitto eriytettäisiin instituutioina toisistaan. Tällainen malli on käytössä esimerkiksi Belgiassa. Oikeus vihkiä avioliittoon varattaisiin uskontokunnille. Niillä olisi vapaus päättää vihkimisen ehdoista, mukaan lukien se, pitääkö puolisoiden olla eri sukupuolta. Oikeus siviililiittoon taas olisi yhtäläinen pariskunnille puolisoiden sukupuolesta riippumatta.


Helsingissä 2 päivänä huhtikuuta 2009 Oras Tynkkynen /vihr
Tanja Karpela /kesk
Harri Jaskari /kok
Christina Gestrin /r
Paavo Arhinmäki /vas
Tarja Filatov /sd

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/la_31_2009_p.shtml

- - - - -

Mihin katoavat tukidollarit?

Ranskanmaalaisten tekemä dokumentti Afganistanin jälleenrakentamista on 8 vuoden aikana tuettu yli 18 miljardilla dollarilla. Siitä huolimatta koulujen tontit ammottavat tyhjillään, mutta sotapäällikköjen palatsit kiiltävät uutuuttaan. Esitysaikaa 3 päivää jäljellä YLEn Areenasssa. Kannattaa kahtoa.

http://areena.yle.fi/video/681769


- - - -

Julie 14v parani nilkkavaivasta
Nuori kaveri nimeltään Emmanuel Kanadan Torontosta julistaa rohkeasti Jeesusta Kristusta syntien Sovittajana ja ruumiin Parantajana. Tässä hän rukoilee Julien puolesta, joka on (todistuksensa mukaan ) kärsinyt nilkkavaivasta koko ikänsä. Nyt ei satu yhtään. Hän opettaa myös muita nuoria (ja vanhempia) käyttämään uskoaan Raamatun ilmoitukseen Jeesuksen voimasta.

Talrone vapautuu vatsavaivasta:
Emmanuel opettaa muita myös rukoilemaan sairasten puolesta ja käyttämään Jeesus-nimen voimaa. Kun toiset nuoret ovat rukoilleet Talronen puolesta ja hänen oman todistuksensa mukaan vatsavaivansa on parantunut, Emmanuel sanoo hänelle: "Jeesus paransi sinut, koska Hän rakastaa sinua, mene nyt ja kerro siitä toisille."

http://www.kingdomwarriors.com/videos.html

- - - - -

Kauppalehti.fi keskusteluforum

Maailmanhallitus - Eliitin todellinen tavoite

Vallan globalisoituminen, kansallisvaltioiden vallan alasajaminen ja maailmanhallituksen perustaminen

Kansainvälisen eliitin lopullisena ja ehdottomana päämääränä on rakentaa maailmaan yksi maailmanhallitus, jonka avulla eliitti alistaa kaikki maailman ihmiset ja kansat oman (mieli)valtansa alle.

Koska jokainen ymmärtää, että siirtyminen suoraan tuollaiseen imperialistiseen järjestelmään olisi täysin mahdoton ajatus, täytyy asiassa edetä porrastetusti siten, että massat havaitsevat eliitin todelliset tarkoitusperät mahdollisimman myöhään.

Juuri tämän takia eliitti on ottanut työkalukseen eri unionit, kuten mm. Euroopan Unionin, jonka avulla eurooppalaisten kansallisvaltioiden valta ajetaan vähitellen alas ja keskitetään harvojen ja valittujen käsiin.

Tämä sama ilmiö tapahtuu globaalisti ympäri maapalloa, sillä kansainvälinen eliitti tulee poistamaan kansallisvaltioiden itsenäisyyden porrastetusti kansainvälisten sopimusten sekä säädösten avulla.

Euroopan Unioni – Eliitin välitavoite matkalla kohti yhtä maailmanhallitusta


EU käyttää vuosittain miljardeja puntia EU-myönteiseen propagandaan, [1] joka on suunniteltu ja kohdistettu erityisesti nuorille, joiden mieliä sekä asenteita on helpoin manipuloida. Eliitin tarkoitus on pyrkiä vähentämään kansalaisten EU-kriittisyyttä, sillä Euroopan Unioni on erittäin tärkeä välietappi matkalla kohti yhtä maailmanhallitusta. Juuri tämän vuoksi EU-myönteiseen propagandatyöhön on satsattava valtavat määrät voimavaroja.

EU:n perustuslakiuudistus

EU:n perustuslakiuudistus on pelkkää silmänlumetta, sillä uusi sopimus on n. 90-96% samanlainen, kuin entinen hylätty sopimus. [2] Asia paljastui myös Saksan liittokanslerin Angela Merkelin EU-jäsenmaiden hallituksille lähettämässä kirjeessä, joka vuodettiin julkisuuteen Ruotsissa. [3]

Kirjeessä tiedustellaan mm. eri jäsenmaiden hallitusten mielipiteitä siitä, että uudessa sopimuksessa käytettäisiin eri terminologiaa muuttamatta kuitenkaan alkuperäisen sopimuksen juridista sisältöä. Kyse on siis pelkästä silmänkääntötempusta, sillä vanhan sopimuksen keskeinen sisältö jää uudessa sopimuksessa voimaan, ainoastaan terminologia muuttuu.

Koska vuonna 2007 julkaistu suuri EU-tutkimus [4] osoittaa, että kansalaiset kautta Euroopan vastustavat EU:n vallan lisäämistä nykyisestään, niin voidaan lähes varmuudella sanoa, että uudissopimusta ei koskaan hyväksyttäisi, mikäli se alistettaisiin kansanäänestykselle unionin jäsenmaissa.

Juuri tämän takia asiasta ei siis järjestetä EU:n jäsenmaissa kansanäänestystä, vaan päätös alistetaan jäsenmaiden parlamenteille. Eliitti pyrkiikin antamaan vaikutelman, että kyseessä ei olisi perustuslaki, vaan pelkästään eräänlainen minisopimus.

EU:n presidentti

Uuden uudissopimuksen myötä EU:sta tulee oikeushenkilö, [5] joka käytännössä tarkoittaa liittovaltion kehittämisen jatkumista kansallisvaltioiden jäädessä eräänlaisiksi EU:n osavaltioiksi. Näin EU:n valtaa kasvatetaan hiljalleen, samalla kun jäsenmaiden vaikutusvaltaa ja kansallisia hallinto-organisaatioita ajetaan vähitellen alas. Tästä esimerkkinä mm. läänien lakkauttaminen Suomessa vuoteen 2010 mennessä. [6]

Toinen hyvä esimerkki on kansallisvaltioiden presidenttien valtaoikeuksien kaventaminen, joka näkyy paitsi täällä Suomessa, myös mm. Ranskassa:

Nicolas Sarkozy plans constitutional reforms:

"France took a step towards reforming Charles de Gaulle's vision of government yesterday with proposals for a new constitution that would dramatically reduce the power of the president." [7]

Tarkoitus onkin tehdä "tilaa" EU:n presidentille, johon tehtävään Britannian ex-pääministeri ja Irakin sodan salaliittovehkeilystä syytetty Tony Blair [8] on jo antanut suostumuksensa:

"I'll be president of Europe if you give me the power – Blair" [9]

Muut Unionit

Tämä sama kaava toistuu pääpiirteittäin myös muiden unioneiden kohdalla. Näitä ovat mm. Pohjois-Amerikan Unioni [10], Afrikan Unioni [11], Aasian Unioni [12], Etelä-Amerikan Unioni [13] ja Tyynenmeren Unioni. [14]

Afrikan Unionista Wikipedia sanoo seuraavaa:

"Eventually, the AU aims to have a single currency (the Afro) and a single integrated defense force, as well as other institutions of state, including a cabinet for the AU Head of State." [11]

Yksi maailmanhallitus – One World Government

"Today, America would be outraged if UN troops entered Los Angeles to restore order. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence.

It is then that all people of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the world government."


- Henry Kissinger, Bilderberg Meeting 1991

Tummennettu kohta suomeksi:

”Tämän skenaarion mukaan yksilön oikeuksista luovutaan mielihyvin maailmanhallituksen heille takaaman hyvinvoinnin vuoksi”.


- Henry Kissinger, Bilderberg-kokous 1991

"We shall have World Government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest." [16]

- James Paul Warburg, (Feb. 17, 1950, to the United States Senate Committee on Foreign Relations)

Suomennos:

”Meille tulee maailmanhallitus halusimme sitä tai emme. Kysymys on vain siitä, tuleeko se sopimalla vai valloittamalla.”


- James Paul Warburg

"We are grateful to The Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during those years.

But, the world is now much more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries."
[17][18]

- David Rockefeller, June 1991 Bilderberg Meeting, Baden, Germany

Suomennos:

"Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille.

Mutta nyt maailma on sivistyneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikakansallinen määräämisoikeus on varmasti parempi, kuin viime viime vuosisatoina harjoitettu kansallinen itsemääräämisoikeus."


- David Rockefeller 6/1991 Bilderberg-kokous, Baden, Saksa

Kansallisten identiteettien hämärtäminen ja hävittäminen

Jotta elitiin suunnitelma yhdestä maailmanhallituksesta helpottuisi, pitää kansalliset identiteetit tuhota ja korvata ne globaalilla, maailmankansalaisen identiteetillä. Ensin poistui oma raha, sitten kavennetaan presidentin valtaoikeuksia ja seuraavaksi lakkautetaan läänit.

Saa nähdä meneekö lopulta myös nimi Suomi vaihtoon, kun kansalliset poliitikot ja vaikuttajat kilpaa nuolevat globalisaatiohuumassaan eliitin takalistoja Bilderberg-kokouksissa Matti Vanhasen, [19] Jyrki Kataisen, Olli Rehnin, Atte Jääskeläisen, Teija Tiilikaisen ja Jorma Ollilan johdolla. [20]

Eräs tehokas tapa tuhota kansallisidentiteettiä on tukea kaikin mahdollisin tavoin kansainvälistä ja monikulttuurista yhteiskuntaa. Maahanmuuttajien määrä kasvaa kasvamistaan, eikä kyse ole mistään sattumasta, vaan perinteisestä hajoita ja hallitse -politiikasta.

Kansainvälinen eliitti tekee kaikkensa, jotta kansallisvaltioista saadaan monikulttuurisia kansojen sulatusuuneja kansallisten virkamiesten toimiessa lähinnä kumileimasimen roolissa. Eliitin tavoite on siis sekoittaa eri kulttuureja ja rotuja toisiinsa, joka pitkällä aikavälillä johtaa kansallisten identiteettien hämärtymiseen ja lopulta niiden häviämiseen.

Monikulttuurista yhteiskuntaa tuetaan myös Suomessa kaikin mahdollisin tavoin. Mm. ulkoasiainministeriön global.finland -nettisivulla jaetaan monikulttuurisuusaineistoa lapsille, nuorille ja opettajille, jotta he pystyvät sopeutumaan paremmin monikultturisoituvaan Suomeen. [21]

Yhteenveto

Kaikki suuremmat poliittiset, taloudelliset ja yhteiskunnalliset uudistukset ja linjavedot tähtäävät lopulta yhteen ainoaan päämäärään; maailman valtioita valmistellaan toimimaan yhden maailmanhallituksen alaisina. Tämän takia kansallisvaltioiden valta on ajettava alas, jolloin valtiot alistuvat ensin eri unioneiden hallinta- ja määräysvallan alle.

Kun aika on viimein kypsä, tullaan nämä unionit lopulta yhdistämään yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka yläpuolelle rakennetaan yksi maailmanhallitus, jonka alaisuudessa kaikki muut hallitukset ja parlamentit tulevat toimimaan. Mikäli siis niitäkin ei lakkauteta syyn X nojalla.

YK (Yhdistyneet Kansakunnat) on tulevan maailmanhallituksen todennäköisin perusta ja jonka roolia ja valtaa tullaan hiljalleen kasvattamaan.

Suomi ja suomalaiset ovat vain yksi osa eliitin globaalia palapeliä, jonka tavoitteena on lopulta kansalaisten ja hallintojen alistaminen yhden tahon/hallitsijan alaisuuteen. Käynnissä on siis vallan siirto kansallisvaltioilta ylikansalliselle eliitille, jonka tavoitteena on ehdoton ja totaalinen maailmanherruus.

Tällä kaikella on myös nimi: New World Order eli Uusi maailmanjärjestys.

Edessä iso uusjako

"Suomessa pohditaan todella vähän, mitä maailman aluillaan oleva uusjako tarkoittaa meillä ja Euroopassa. Puhemies Sauli Niinistön mielestä nyt olisi ehdottomasti syytä pohtia, miltä maailma näyttää 15 vuoden kuluttua.

- Se on varmaa, että se näyttää aivan toiselta kuin nyt. Edessä on väistämättä mullistusten aika: talouden, vallan ja rahan uusjako, puhemies sanoo."


-Sauli Niinistö, 7/2007 [22]

Viitatut lähteet:
[1] Telegraph
[2] Telegraph
[3] Europaportalen.se
[4] http://www.openeurope.org.uk/research/mainfindings.pdf
[5] http://europa.eu/lisbon_treaty/glance/index_fi.htm
[6] Helsingin Sanomat.fi
[7] Telegraph
[8] Telegraph
[9] http://www.guardian.co.uk/uk/2008/feb/02/world.politics
[10] http://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Union
[11] http://en.wikipedia.org/wiki/African_Union
[12] http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Union
[13] Union of South American Nations
[14] http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Union
[15] http://en.wikiquote.org/wiki/Henry_Kissinger
[16] http://en.wikipedia.org/wiki/James_Warburg
[17] http://www.atimes.com/atimes/Front_Page/GE10Aa02.html
[18] http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller#Quotations
[19] Turkish daily news
[20] http://en.wikipedia.org/wiki/2007_Bilderberg_Meeting
[21] Global.finland
[22] KS 5.7.2007

- RobinB


> EU käyttää vuosittain miljardeja puntia EU-myönteiseen propagandaan, [1] joka on suunniteltu
> ja kohdistettu erityisesti nuorille, joiden mieliä sekä asenteita on helpoin manipuloida. Eliitin
> tarkoitus on pyrkiä vähentämään kansalaisten EU-kriittisyyttä, sillä Euroopan Unioni on erittäin
> tärkeä välietappi matkalla kohti yhtä maailmanhallitusta. Juuri tämän vuoksi EU-myönteiseen
> propagandatyöhön on satsattava valtavat määrät voimavaroja.    - RobinB

Itse juuri tähän valtavaan aivopesu- ja asenteidenmuokkaussirkukseen osallistuneena voin hyvin allekirjoittaa yllä olevan. Lukiossa siis opiskelen. Muutama vuosi takaperin opetussuunnitelmaan lisättiin kokonainen kurssi EU:sta ja sen toiminnasta ja se oli minulla ohjelmassa tänä vuonna. Siinä järjestään hehkutettiin kaikkia hyviä puolia EU:sta, eikä oikeastaan mitään kriittisiä näkemyksiä ollut mahtunut mukaan.

Samoin ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on jo painettu Biologian kirjoihin ikäänkuin varmana tietona, kertomatta ollenkaan toista puolta asiasta. Opettajaa valistaessani auringon aktiivisuuden vaihteluista hän rinnasti Al Goren vastustajat kreationismin kannattajiksi.

9/11 tapahtumat löytyivät nekin jo historian ja maantiedon oppikirjoista. Virallinen totuus arvatenkin kysymyksessä. Ei sentään oltu terroristien nimiä painettu kirjaan.

Globalisaatio- ja monikulttuurisuusmyönteisiä asenteita on myöskin ohjelmoitu nuorten päähän, joskin ei niin näkyvästi kuin edellä mainittuja. Mikä huolestuttavinta kaikki mainitsemani asiat menevät opiskelijoihin aivan täydestä ilman minkäänlaista kriittistä tarkastelua. "Kun se kerran koulussa opetetaan niin pakkohan sen on totta olla!"Pientä päivitystä ketjun aloitukseen mitä kansainvälisen eliitin kaavailemaan maailmanhallituksen perustamiseen tulee..

EU:n presidentti Herman Van Rompuy kertoi viime vuoden marraskuussa seuraavaa:

"2009 is also the first year of global governance, with the establishment of the G20 in the middle of the financial crisis. The climate conference in Copenhagen is another step towards the global management of our planet."

http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM&feature=player_embedded

Maailman kauppajärjestön, WTO:n pääjohtajan Pascal Lamy (melkoisen vaikutusvaltainen mies siis hänkin) kertoi tässä joku aika sitten, miten Euroopan Unioni on globaalin hallinnon testauslaboratorio.

Lamy sees need for “right global governance” to meet global challenges

"Global challenges need global solutions and these can only come with the right global governance which today, 20 years later, remains too weak," he said.

"The global economic crisis... has accelerated towards a sort of new architecture of global governance which I called a triangle of coherence," he said.

Conclusion

Ladies and gentlemen…
the European Union remains the laboratory of international governance — the place where the new technological frontier of international governance is being tested."

http://www.wto.org/english/news_e/sppl_e/sppl142_e.htm

Euroopan Unioni, sen enempää kuin Afrikan Unionikaan eivät ole lopullisia byrokraattisia toimielimiä, vaan tarkoitus on perustaa lopulta yksi globaali hallinto, joka kattaa koko maailman.

Käynnissä oleva euroopan maiden monikulttuuristaminen on täysin tietoista kansainvälisen eliitin politiikkaa, jonka tarkoituksena on aiheuttaa kansallisvaltioiden sisällä kulttuurillista ja uskonnollista eripuraa perinteisellä hajoita ja hallitse -politiikalla.

Kun kulttuurillinen sekametelisoppa on edennyt riittävän laajalle, juurtunut lähtemättömästi kansallisvaltioiden maaperään, sekä muhinut käymispisteeseen asti, ylikansallinen eliitti tulee tekemään seuraavan siirtonsa kansallisvaltioiden suverenisuuden poistamiseksi.

Rauhaa ja rakkautta, globaalia harmoniaa (totalitarismia?) ja globaalien (huom. keinotekoisten!) ongelmien ratkaisemista yhden global governancen alaisuudessa.

Toki tuohon pisteeseen on vielä joitain kymmeniä vuosia aikaa, mutta mikäli ymmärrät eliitin todelliset tarkoitusperät ja tavoiteet, ymmärrät huomattavasti paremmin sekä kotimaista, että kansainvälistä politiikkaa. (Mm. ilmu-uskonnon hypetys valtamediassa.)

Rooman klubin USA:n osaston johtaja Francesco Stipo tiivistää eliitin tavoitteet erittäin selkeästi ja ytimekkäästi yhteen lauseeseen:

Author Francesco Stipo to Present Book "World Federalist Manifesto" at the National Press Club


"Francesco Stipo, Ph.D. Director of the USA Club of Rome, will present his book "World Federalist Manifesto. Guide to Political Globalization" in a Luncheon at the National Press Club in Washington D.C.

The author adds that "a world government is the only solution to world problems, such as climate change and the global economic crisis."


http://www.mmdnewswire.com/francesco-stipo-6231.html

Stipo kertoo siis miten maailmanhallitus on aino ratkaisu maailmanlaajuisiin ongelmiin, kuten ilmastonmuutos (vrt. valtamedian hypettämä ilmu-uskonto) ja kansainvälinen talouskriisi, jota mm. Sauli Niinistö epäili laitetun tarkoituksella alulle Wall Streetiltä.

Kun tämä talouskriisi on aikanaan ohi, paluuta entiseen ei enää ole. Maailma muuttuu pysyvästi ja se muuttuu juuri siihen suuntaan kuin eliitti sen haluaa muuttuvan.

Omat kansallistason poliitikkomme ja virkamiehemme tuskin ymmärtävät mitä heidän ajamansa politiikka tekee maallemme nyt ja tulevaisuudessa.

Kieli karvan verran kansainvälisen eliitin aunuksen pohjoispuolella takaa hyvän ja ennenkaikkea vakaan valtiollisen aseman, loistavat tulot sekä mahdollisen hyvän eläkeviran EU:n huippupalkatussa organisaatiossa.

Monikulttuuristaminen kun voidaan aina laittaa naama peruslukemilla liituraita- jakkupukuun sonnustautuneena väestön ikääntymisen ja työvoimapulan piikkiin.


----------------------------------------------------------------------------

-Huomautus:Tämän sivuston julkaisija ei jaa välttämättä kaikkia ylläolevien uutisoijien mielipiteitä- 

----------------------------------------------------------------------------

Facebook eSpecial
Jos olet fb-käyttäjä, liity eSpecial-faniksi