Leena Katajan uninäky 18.6.2017


 
   Evankelista Leena katajan näkemä ja kertoma uninäky hukkuvasta merihädässä ja pelastajista.

Hän itse kertoo:

Uni oli niin selkeä, että tiesin sen olevan Pyhän Hengen vaikuttama. Sanoma oli selvä.

Elämme ajassa jossa ihmiset ovat pelon vallassa. Maailma on myrskyävän, pimeän meren kaltainen, jonne pieni ihminen on eksynyt.  Ihmiskunta on kuin tuuliajolla oleva vene, jota sen soutajat eivät enää voi hallita. Aallot lyövät  yli, eikä oikeasta suunnasta ole tietoa. Pelastumisen toivo on kadonnut. Kuka voi auttaa?

Seurakuntakin on hämmennyksissä. Halutaan antaa apua, mutta miten se voidaan  tehdä.  Mielipiteitä on ja yritystäkin löytyy, mutta joukot ovat liiaksi hajallaan. Pyhä Hengen viesti on: ”Yhdessä voitte enemmän. Kootkaa joukot yhteen, te olette valon näyttäjiä.  Antakaa valonne loistaa ja äänenne kuulua. Unohtakaa pienet erimielisyytenne. Pasuunan tulee antaa selkeän äänen. Jeesus Kristus on Rauhan ruhtinas. Hän on kuollut koko maailman syntien puolesta. Vain hänessä on pelastus. Jokainen joka uskoo Häneen saa synnit anteeksi ja uuden elämän mahdollisuuden."  

Kun näin teemme voi eksynyt löytää suunnan ja selvitä  synnin repivästä myrskystä rauhan rantaan, päästä lepoon ja saada iankaikkisen  elämän. 

Uskovat uudistakaa liittonne Jeesuksen kanssa. Täyttykää Pyhällä Hengellä ja rakkaudella.
hidden hit counter

© HM Ojala 2017